Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

To, pe, la...

Nyt sitten niitä torstain kuulumisia! :)
Oltiin siis torstaina muskarissa ja ekaa kertaa mentiin sinne bussilla, kun R oli päivävuorossa. Hyvinhän kaikki sujui ja treffasin E:n ja hänen vauvansa kanssa ja käveltiin yhtä matkaa n. 15min kävelymatka kirkolle. :) Oli kivaa taas höpötellä kun viikkoon ei oltu nähty.
Tultiin melko ajoissa paikoille(hikisinä ja hengästyneinä, hyvä kunto...) ja juteltiin niitä näitä sekä toki riisuttiin vauvelit. V nukahti matkan aikana, Nella ei. :D
 
Sitten alkoikin valua paikalle muitakin muskarilaisia ja siinä höpöteltiin. Tuli puheeksi kaikenlaiset vauvaharrastukset ja kerroin meidän perhekahvilakokeilusta(siitä kerroin täällä!) ja muutkin kertoivat omista kokemuksistaan. Eräs nainen, J, asuukin sattumalta ihan melkeinpä meidän naapurissa ja oli monesti miettinyt menevänsä siihen läheiseen perhekahvilaamme, muttei ollut uskaltautunut. Minä toki kehotin häntä ensi maanantaina liitymään mukaan ja iloksemme myös E ilmoitti haluavansa mukaan, vaikka asuukin vähän ''kauempana'' eli n. 15min bussimatkan päässä perhekahvilasta. :) Elikkäs ensi maanantaina 9.20 treffataan perhekahvilan edessä olevalla ostarilla ja matkataan sinne yhdessä, huippua! :) En kyllä olisi uskonut tutustuvani näin ihaniin äiti-ihmisiin muskarissa ja muuallakin, mutta niinhän siinä on päässyt onnekseni käymään. :) On kyllä niin ihanaa kun on muita samassa tilanteessa eläviä tuttuina, kyllä se vertaistuki on vaan niin voimaannuttava asia!
Syötiin muskarin jälken kirkolla sosetta
Torstaina menin myös sitten muskarin jälkeen kaupoille kiertelemään(vaihteen vuoks ;), käveltiin E:n kanssa yhdessä kauppakeskukseen ja hän jatkoi siitä matkaa kotiinsa. Mä kiersin perus Lindexin, H&M:n ja muutaman muun liikkeen ja kävin Neltsun kanssa Chico'sissa syömässä. Nellaa ei kiinnostanut syöttötuolissa istuessaan omat pöydällä olevat lelut yhtään, vain äidin annos olisi kiinnostanut. ''Et sä rakas ihan vielä voi saada ranskalaisia ja hampurilaista...''. :D

Lindex:stä löysin Nellalle ihanuuksia, tosin normihintaisina. Oli vaan jotenkin niin sellaisia PAKKO SAADA- juttuja. :D Nämä siis koossa 80cm:
Ihanat sellaset joustavat. <3

Oli Nellalle jo ihan sopivat, toki lahkeet housuissa ja hihat bodyssa on vähän pitkät mutta eipä se mitään. :) Mun mielestä nää sopii ihanasti yhteen, vaikkei olekaan samaa sarjaa!
Näiden lisäksi ostin Lindex:n alesta:
-50%! Ehkä vähän poikamainen, mutta ihana kuosi. ;)

Kahdet isommat tossut Neltsulle. :)
Ja tähän samaan syssyyn esittelen nyt ne hehkuttamani Silverjunglet! :) Ihanuudet kotiutui meille perjantaina. Kuvateksteissä esiintyviä lauseita olen lainannut Silverjunglen nettisivuilta.

''Ihanat housut, joissa sydänapplikaatio molemmissa lahkeissa.
Materiaali 97% puuvillaa ja 3% elastaania.''



''Kypärämyssy sisältää 97% puuvillaa ja 3% elastaania.

Suunnittelussa kiinnitetty huomiota siihen, että myssyllä on hyvä istuvuus ja että se pysyy hyvin päässä pyörimättä silmille. Myssyssä takana siististi ommeltu kumilanka, joka pitää myssyn paremmin paikallaan kun lapsi kääntää päätään.''

Tää tuli meille tosi tarpeeseen! Kaikki kypäräpipot mennyt pieneksi ja mistään en oo vielä löytänyt hyvää. Tää on just täydellinen, vähän kasvuvaraakin on. :) Plussaa tosiaan tuosta, että on niin pitkä takaakin.

''Velourhousut suloisella sydänaplikaatiolla.

Materiaali: 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä''

UNELMANPEHMEÄT! <3



''Ihana, trikoinen tunikamekko moneen menoon. 
Keskellä oleva turkoosi tähtiapplikaatio on kiinnitetty ompeleella, joka jättää tähdelle hauskasti viimeistelemättömän vaikutelman.

Laita alle valkoinen trikoopaita tai vaikka kauluspaita. Olkapäillä löytyy nepparit, jotka helpottavat pukemista. Koon 74/80 olkapää-helma mitta on n. 47cm ja mitta kasvaa joka kokoon 4cm.

Tuote sisältää 90% puuvillaa ja 10% elastaania.''
Sama mekko koko 74/80, nyt juuri sopiva. :) Sininen on siis 86/92 kokoa.
 Torstaina oli myös siksi kiva päivä, kun pääsin kampaajalle! Viimeksi kävin ennen ristiäisiä... eli ihan lokakuun alussa. Huh, olipa tuota juurikasvua jo kerennyt tullakin...
ENNEN
En ole uskaltanut raskauden jälkeen kunnolla värjätä hiuksia, kun mulle tuli semmonen allerginen reaktio tai oikeastaan kaksikin. Vissiin johtu jostain hormonimuutoksista.
Raitoja kumminkin oon uskaltautunut laittamaan, luotan mun ihanaan luottokampaajaan sataprossasesti. Nytkin siis laitettiin vaaleita raitoja, mutta tällä kertaa semmosia kullansävyisiä. Ja hiuksista lähti yli kymmenen senttiä pois! Mutta oon kyllä iloinen siitä, koska latvat alko olee tosi huonossa kunnossa! Tässä uudet hiukset:
JÄLKEEN

Perjantaina ei tehty mitään sen kummempia, paitsi sitten illalla lähdettiin Kouvolan suunnalle ajelemaan R:n vanhempien luo. Innokkaat mummi & ukki siellä taas oli. :) Ainoa huono juttu on, että Nella on alkanut pelkäämään koiria, myös R:n vanhempien bulldogia. :/ Varsinkin koiran haukkuminen pelottaa, myös tänään kun oli R:n serkun koiran kanssa samassa kämpässä... Nella alkaa aina itkeä ihan hysteerisesti. Niin joo ja unohdin mainita myös sen, että kampaajalla Nella pelkäsi tosi paljon hiustenkuivaajaa. Uusia pelkoja vaan koko ajan niiden vanhojen lisäks, kuten imuri, porausääni ym... Onko muidenkin lapset yhtä herkkiä?


Lauantaina oli kummisetäni 50v synttärit ja oli ihana ilta. Näki kaikkia vanhoja tuttuja ja sai jutella lapsuudenystävien kanssa pitkään. <3 Tänäänkin oli juhlaa, mutta en jaksa enää kirjoittaa enempää.. joten IHANAA SUNNUNTAITA KAIKILLE.<3

9 kommenttia:

  1. Meillä Tomas pelkää sauvasekoittimen ja tehosekoittimen ääntä! :D Soseita on mahdoton tehdä, jos toinenkin meistä ei ole kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ärsyttävää. :/ Voih kunpa nää pelot loppuis nopeaa.

      Poista
  2. Meillä ei toistaiseksi oo kyllä pelännyt juuri mitään. Vähän jännittynyt katse on uusien äänien kanssa, mutta ei itke tms. Mää yleensä aina näytän ensin, että tällänen kone tää nyt on ja kohta laitan sen päälle ja sitten pistän sen päälle ja hymyilen kovasti ja oon ihan innoissani siitä äänestä nii ei sitten neitikään oo kovin ihmeissään. En tiiä onko se auttanu. En siis oo mitään uusia ääniä tuonut niin ettei neiti ois ensin nähny sitä vehjettä. Tosin ei se toimi kaikilla ja jotkuthan vaan on herkempiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja piti vielä sanoa, että ihania ostoksia taas kerran. :D Ja tosi kiva, että oot löytäny muskarista uusia äitikavereita. Ois itellekkin kyllä tervetulleita sellaset.

      Poista
    2. Joo mäkin oon koittanut kaikenlaista, ettei neiti pelkäis, mutta ei tunnu auttavan. :( Kaipa hän sitten vaan on niin herkkä. Neuvolassakin sanottiin, että toiset vauvat vaan on herkempiä ja Nella nyt sattuu olemaan sen luonteinen. :)

      Ja kiitos. :) Niinpä! Toivottavasti säkin löytäisit jostain. :)

      Poista
  3. Kevin ei pelkää mitään, ollaa ihan ihmetelty et vaikka porataan, sahataan, mitä vaan niin ei reagoi mitenkään, kattelee vaa et mitä tapahtuu.
    Ihanat ostokset! :)

    VastaaPoista
  4. Meillä säikyttiin ennen imuria, koiranhaukuntaa ja vaikka mitä yllättäviä, kovia ääniä. Nyt se on hellittänyt, ehkä teilläkin! :) Vitsi ois kiva päästä muskariin kans! Kun muutetaan niin pitää alkaa tytön kanssa käymään jossain... Saako kysyä millä kirkolla käytte? Tai laita saunojien kautta viestiä jos et täällä halua tarkemmin paljastella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei onpa helpottavaa kuulla, että teillä se on helpottanut! Jospa meilläkin sitten ajan kanssa. :) Tai no toki joskus, mutta mieluiten piakkoin. :D

      Jep, muskari on kyl superkiva juttu! Mä laitan sulle fb:ssa viestiä! :)

      Poista