keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Valio Onni

Sain testattavaksi Valio Onni- tuotteita, sillä toimin Buzzaajana. Olen siis mukana Valio Onni- kampanjassa, jossa pääsen testaamaan käyttövalmiita puuroja ja vellejä.

Buzzaajana pääset ensimmäisenä kokeilemaan tuotteita ja palveluja ja se on täysin ilmaista. Kerrot vain kokemuksistasi ystäville, blogissa, sosiaalisessa mediassa yms ja täytät muutaman raportin kampanjan aikana. Kampanjat ovat erilaisia. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Buzzaajana kerrot aina rehellisen mielipiteesi. Käy lukemassa enemmän tuolta sivuilta, jos kiinnostaa! :)
Liity mukaan buzzaajaksi, se on hauskaa! :) Varsinkin näin kotiäidille, joka halusi vähän lisää sisältöä arkeen. ;)

Olisin kiitollinen, jos liittyisit buzzadoriksi minun kauttani:
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Miratsi):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Miratsi>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Miratsi</a> 

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Miratsi  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Miratsi  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=Miratsi>http://www.buzzador.com/fi?refstr=Miratsi</a>


Mutta se buzzaamisesta tällä kertaa, nyt niihin Valio Onni- tuotteisiin! :) Kerron tässä nyt siis ihan omia kokemuksiani ja rehellisesti mielipiteitäni.
Erityisesti liputan näiden tuotteiden puolesta, koska ne ovat suomalaisesta maidosta valmistettuja, täysin kotimaisia tuotteita. Tuore maitoraaka-aine on vähemmän käsiteltyä ja nämä tuotteet ovat erityisesti suunniteltu tukemaan vauvojen ja pienten lasten kehitystä ja kasvua. Onni- tuotteisiin kuuluu käyttövalmiit ensivellit ja maistuvat ensipuurot, joita voi yhtä hyvin tarjota aamu- ja iltapalaksi kuin välipalaksikin.
Olen itsekin tutustunut näihin tuotteisiin jo ennen tätä kampanjaa ja Nella kyllä tykkäsi velleistä. Onni- puuroja ei olla taidettu kokeilla, kun yleensä tarjoan hiutalepuuroa. Se tulee vissiin vähän edullisemmaksikin. Mutta matkalle, mökille, kylään yms käyttövalmiit puurot ovat todella hyviä ja siinä tarkoituksessa ollaan tämmöisiä valmispuuroja käytetty, tosin eri valmistajan. Vielä! :) Nyt pääsee kokeiluun Onni- puurotkin. Tähän mennessä ollaan kokeiltu Onni- vellimauista neljää viljaa, peruna-porkkanaa, maissia ja kauraa. Tämän lisäksi on vielä riisivelli, sitä ei olla taidettukaan kokeilla. Nella tykkää näistä kaikista ja kun aloitettiin vellit, niin nämä olivat meillä ensimmäisenä kokeilussa. Ensin sekoitettiin reilusti maitoa joukkoon, noin puolet. Sitten alettiin vähentämään maitomäärää ja lisäämään velliä. Vellit ollaan annettu eri pullosta aina ja tietenkin tarvii eri tuttiosan. Erikseen saa ihan vellituttejakin, mutta meillä on toiminut 3-tuttiosa. Maitoa annettiin ekat muutama kuukasi 1-tuttiosasta ja nykyään pari kuukautta ollaan käytetty 2-tuttiosaa, kun Nella syö paljon nopeampaa ja enemmän.

Sain siis 20€ arvoisen lahjakortin, jolla sain mennä ostamaan Valio Onni- tuotteita S-ryhmän kaupoista. Kävin tänään Prismassa ja ostin käyttövalmiita vellejä ja puuroja. Tähän mennessä Onni- vellit ovat siis meille tuttuja, mutta puurot eivät.
Tämän verran lahjakortilla sai tuotteita, ihan mahtavaa:


Ostin tietääkseni kaikkia markkinoilla olevia Valio Onni- vaihtoehtoja. Tai siis ainakin kaikkia, mitä Prismasta saa.

Tänään pääsi kokeiluun sitten iltapuuroksi vadelma-kaurapuuro. Nella syö purkista kerralla noin puolet ja se on helppo vain lämmittää lautasella mikrossa(tai vesihauteessa). Purkkia ei saa tietenkään laittaa mikroon. Avattu purkki säilyy yhden vuorokauden jääkaapissa. 
Maistoin itsekin tuota ja oli kyllä hyvänmakuista! :) Nellallekin maistui, vaikka nykyäänhän Nella kiukkuaa oikeastaan aina kun syö... Niinkuin olen kertonut. :/ Sitä on kestänyt n. kuukauden jo. Tai enemmän? No kumminkin, näytti kyllä tykkäävän silti. :)

Ensi-ilme
''Mä haluun jo!''

''Täähän on ihan hyvää!''

''Loppuks se jo?''


Näköjään....
Elikkäs hyvin meni alas! ;) Huomenna aamulla sitten loput nassuun. :) Aamulla yön jälkeen Nella syö parhaiten, koska yleensä ei yöllä enää juo maitoa ja on aamulla jo nälkäinen.

Tuo koostumus on myös hyvä, kun ei ole niin löysää kun hiutaleista tehtävä puuro. Nella oikein imaisee lusikalla puuroa suuhunsa. :) Jos pitäisi joku miinuspuoli sanoa, niin onhan tuo vähän hintavaa verrattuina joihinkin muihin käyttövalmiisiin puuroihin. Mutta pitäähän kotimaista suosia! :)

Tänään maisteltiin myös ensimmäistä kertaa Valio Onni- riisivelliä. Hyvin meni kaikki alas mukisematta. :) Iltavellinä siis annettiin.

Tätä voi alkaa antaa jo 4kk lähtien


''Hmm, hyvää!'' :)

Sellaista meidän Valio Onni- kokeilut, onko nämä teille tuttuja? :)

8 kommenttia:

 1. Mää oon antanut aina vellinä tuota riisivelliä ja se on aina mennyt hyvin meillä. Muita en oo juurikaan kokeillut, mutta peruna-porkkanavelli oli ihan hyvää kanssa. Se vaan värjäs tosi paljon vaatteita, kun neiti aina valuttaa suu pielistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. :) Meidänkin neidille tuo kyllä maistui hyvin. :)
   Haha :D Meillä ei ole kyllä ihmeemmin valunut suupielistä onneksi. ;D Hyvin menee sekin alas. :)

   Poista
 2. Senhän kerroinkin jo, ettei meillä vellejä syödä/juoda, mutta ei oo kyllä tullu tuota onnin puuroakaan kokeiltua.. Kevin oli aikasemmin semmoi ettei sille kelvannu minkää makuset puurot (muksuja kokeiltiin) sitte yks muukin bloggaaja kirjotti noista valio onneista ja aattelin et jos niitä koittas seuraavaks, mies kuitenkin päätti antaa ihan eloveenan kaurapuuroa ja ihme ja kumma, poikahan tykkäski! :D joten ei sitte päästy tuonne onnin kokeiluihin asti.. Tulee kuitenkin paljo halvemmaksi noi perus puurot mitä mieskin syö, kuin ostaa erikseen Kevinille vauvojen puuroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Tuleehan se toki edullisemmaksi, mutta nää on käteviä matkoilla. Yleensähän me käytetään myös hiutalepuuroja isosta pakkauksesta. :)

   Poista
  2. niin totta muuten, heh eipä mulla tullut mieleen, että hoitoon sille voisikin ostaa kätevämmäksi vaihtoehdoksi pari tuommosta, ennemmin ku raahata sitä koko isoa hiutale pakettia mukana :D

   Poista
  3. Hehe ei kaikkee voi aina tajuta ;)

   Poista
 3. Ilmasen puuron sai kun liitty onnikerhoon ja ruokalapun muistaakseni :) ? Meillä tykätään kanssa noista, joskus annan iltapalaks. Uskon kuitenkin edelleen, että ite tehty puuro on puhtaampaa ja tiiän ainakin 100 % varmasti mitä se sisältää. Niin ja oon samaa mieltä että ne on kalliita, mutta joskus voi herkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munkin on pitänyt liittyä siihen, mulle tuli postissa joku liittymislomake ja oon täyttäny sen mutta pitäs vaan muistaa viedä postilaatikkoon. :D

   Niin, olet ihan oikeassa. :)

   Poista