perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivää & muuta höpinää


Haluamme Nellan kanssa toivottaa teille kaikille ihanille naislukijoilleni hyvää naistenpäivää! :)

''Nainen heitti kolikon toivomuslähteeseen ja toivoi: Ei menkkoja, ei siivoamista, ei ruoanlaittoa, ei lapsen kiukuttelua, ei vastuuta mistään! Meni hetki ja nainen muuttui mieheksi.''

Hehe. Nautitaan tänään naiseudestamme ja laitetaan miehet ottamaan vastuu. ;) Varsinkin jos ne ei ole edes vaivautunut tuomaan ruusuja tänään tai mitään muutakaan kivaa. Ai niin, kyllä se facebookissa lähetti mulle ruusuja...

  
HEI OIKEESTI! Miks mulla ei oo romanttista miestä?

No mut se siitä. Tänään mennään ehkä kumminkin syömään johonkin meidän pienen perheen kesken. R haluaisi johonkin Scan Burgeriin, mä haluaisin johonkin hienompaan paikkaan mutta katotaan nyt sitten mihin päädytään.

Eilen meillä oli tosi kiva päivä, muskarissa oli kivaa ja Nella nauttii siitä joka kerta vain enemmän ja enemmän ja on ihan innoissaan. Muskarin jälkeen syötettiin neidit nopeasti kirkolla ja lähdettiin muskaritutun + vauvojen kanssa kävelemään erääseen kauppakeskukseen. Mentiin Chicos- nimiseen ravintolaan syömään ja viihdyttiin monta tuntia. Oli kyllä tosi kiva höpötellä uuden tuttavuuden kanssa, kun meillä on niin paljon yhteistä(samanikäiset lapset, joilla on siis kaksi päivää ikäeroa ja me olemme molemmat E:n kanssa samana vuonna samasta koulusta valmistuneita lähihoitajia vaikkakin E on aikuispuolelta, jne.) ja meillä synkkasi tosi hyvin. En kyllä ollut edes voinut kuvitella muskariin ilmoittautuessani, että sieltä voisi löytää uuden ystävän. :)

Olis ollut niin söpöjä kuvia samanikäisistä neideistä, mutta en halua ilman lupaa laittaa toisen lapsesta minkäänlaisia kuvia ja mun kaverithan(eikä kukaan tuttu) tosiaan ei tiedä tän blogin nimeä kun en oo halunnut kertoa. :)

Ihanaa naistenpäivänjatkoa ja viikonloppua kaikille! 

ps. Nellamurunen on tänään 7kk! Hui. Postaus neidistä on vireillä, mutta teen sen jossain vaiheessa loppuun. Maanantaina on myös neuvola, niin sitten saadaan tietää mitatkin taas! :)

5 kommenttia:

 1. En mäkään saanut ruusuja ja kävin äitikaverin kanssa syömässä Sushia miehen loikoillessa kotona, ja mulla oli vielä vauvakin mukana. Mun mielestä koko naistenpäivä on ihan yhdentekevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on, lähinnä huumorilla tossa heitin. ;) tosin olisihan se ihan kiva joskus saada vaikka yllärinä ruusuja ;P

   Poista
 2. Ei mullakaan oo romanttista miestä. Määkin aina toivon ja ootan kaikkee kivaa ja jännää, mutta mitään ei oo koskaan luvassa. Oikeestaan ei edes synttärinä. Saa aina itse pyydellä, että joskopa syömään mentäs. Se on ainoo mitä aina saan. Ja syömässähän me käyään myös muullonkin joten ei se niin erikoista ole. Ois kiva, jos avomies JOSKUS ees yllättäis ja keksis jotain jännää mun päänmenoksi, mutta taitaa olla vain toiveajattelua. :/ Mutta miestä en silti vaihtas mihkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta siis ei nyt naistenpäivänä mitään erikoista oikeestaan tarviikkaan. :D En mä sillä. Tarkotin nyt noita kaikkia muita erikoisia päiviä kuten vuosipäivä, synttäri.

   Poista
  2. Hyvä, että muut on samassa tilanteessa. ;) Mä sain ihme kyllä synttäripäivänä aamupalan sänkyyn. :D Mutta se on harvinaista herkkua. ;)
   Mekin käydään jonkin verran syömässä ja tänään käytiin kivassa ravintolassa.
   Ehkä meidänkin miehet joskus oppii.. tai sitten ei. :D Yhtä ihania ne silti on. :)

   Poista