sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kirppistelyä

Eilen Neltsu heräsi siis 6.30 ja puoli yhdeksän maissa olin jo valmis lähtemään johonkin, vaikka olin nukkunu yöllä vain 4,5h. Päätin sitten soittaa ystävälleni A:lle, että olisiko hänellä aamupäivällä mitää menoa, jos mentäisiin käymään kirpparilla. Muskarituttuni E oli kertonu, että lauantaina eräällä läheisellä koululla järkättäisiin kirppis 10-13, jossa on lähinnä lastenvaatteita myynnissä. Sinne sitten A:n kanssa päädyttiin heti kymmeneksi ja huh kuinka paljon siellä oli ihmisiä! Onneksi en ottanut Nellaa mukaan, koska rattaiden kanssa siellä ei olisi mahtunut liikkumaan tai ainakin tosi huonosti, Nella jäi siis isinsä kanssa kotiin. Omat haasteensa asetti A:n tyttö, joka meillä oli mukana(täytti vähän aikaa sitten 1v) ja ei suostunut kävelemään itse siellä nätisti käsi kädessä vaan rimpuili otteesta ja lähti juoksemaan ja piti sitten kantaa sylissä 13kg tyttöä. ;) A:n oli vaikeaa katsella mitään ja vuoroteltiin sitten vähän tytön kantamista, mutta toki A häntä paljon enemmän siellä piti sylissä. Säästyipä A:n rahat suurimmaksi osin, minun ei. ;)

Ihmettelin vähän hintatasoa sinäänsä tuolla, oli vähän kalliimpaa jopa kun normikirppiksillä, mutta kyllä sietä löytöjäkin tarttui mukaan. :) Ostin tietenkin taas Nellalle vain kaikkea ja lähinnä 80-86cm vaatteita. Tässä ostokset:

74/80 Me&I garden body

Farkkulegginsit, 18-23month (ihmeellinen kokomerkintä)

Disney body 86cm
Sama body kuin ylläoleva mutta erivärisenä

H&M body 86cm

Sama body kuin ylläoleva mutta erivärisenä

Uusi Ciraf yöpuku vetoketjulla(meidän lemppareita on vetoketjulliset) 80cm

Uusi Bamse- body 80cm

Ihana neule 80cm KappAhl

Söpö huppari, 12-18month

Tosi hyväkuntoiset farkkulegginsit 86cm


Takaa
Tämmöistä tällä kertaa! :)

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. aivan ihanat nuo nallepuh bodyt! :)

  VastaaPoista
 2. Oi ei tuota Me&I garden bodyä, me tarvitaan ehdottomasti tuollainen. Niin ihana! OI ei....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Olin niin iloinen, kun tuon löysin! :) Ja huomattavasti halvemmalla, mitä netistä käytettynä sais.. Nyt on tuo ihanuus pesty ja huomenna pääsee päälle, että kerkeää vielä käyttää ennen ku menee pieneks.. <3 Toivottavasti tekin löydätte joskus omanne! :)

   Poista
 3. Ihana tuo bamse body ja sen alla oleva neuletakki :)!

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä. Mitä muuten maksoit tosta meandin bodysta? :)

  VastaaPoista