Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Rv 37+4 + kuvia

Heippa!

Nyt on siis rv 37+4. Laittelen tähän vähän kuvia ostoksista, mitä oon viime aikoina tehnyt. :)

Lindexiltä:

                                         Nää meiltä löytyy nyt mustana ja pinkkinä :)
                                                    Kuolalappu :)


Ihanaa pehmeää farkkukangasta :)





Tän sain mummilta:


Näistä vasemmanpuoleisen tilasin Huuto.net:stä, Marimekon ja vasemmanpuoleinen paksumpi kietaisumekko on tilattu FB:n kirppikseltä:































Name it- body, ''Isin kulta''

Nyt on sit ostettu pikkuruisia vaippoja, sit ostettiin kolme purkkia varmuuden vuoks äidinmaidonkorviketta ja sit ostettiin kosteuspyyhkeitä pyllynpesuun. :) ja vanupuikkoja ja vanulappuja on navan puhdistusta varten.



Sit ihana huppari, 56cm:


Sitten nää on tilattu FB- kirppikseltä, 56cm Nalle Puh- kietaisubody ja I love mom- body ja SuperBaby-body on joku FB-kirppikseltä tai Huuto.net:stä, en enää muista :D Tullut niin paljon tilailtua... Ihanaa ku melkeen joka aamu joku ylläri tulee postiluukusta, ku ei muista mitä kaikkee netistä ostelee :D


                                                   Tää tais olla kans Lindexiltä :)              


Tää on otettu eilen eli rv 37+3

Loppuun voisin vielä vähän avautua(lue:valittaa).. Toissapäivänä aamulla maha meni yhtäkkiä ihan sekaisin ja oli koko päivän. Sitten joskus illalla alkoi supistelemaan ihan kunnolla, siis en sano että voisi verrata mitenkään synnytyssupistuksiin mutta kyllä nämä kipeitä olivat. Menkkamaista polttelua alavatsassa, joka ei lähtenyt millään pois. Unta sain vasta, kun asettelin pepun alle tyynyjä ja lämmitin kaurapussin mahan päälle. Mikään asennonvaihdos kuten kyljeltä toiselle vaihtaminen, ei auttanut. Tunnin päästä heräsin taas kun sattui. Myös häpyluukivut alkoi samana päivänä ja on siitä asti ollutkin. Eilen meillä oli tutustuminen synnytyssairaalaan ja sielläkin kyselin näistä niin ne sano vaan, että kohtu harjottelee synnytystä varten. Vauvahan on tosiaan jo laskeutunut alas ja kiinnittynyt ja kohdunkaulaa oli viime torstaina jäljellä puoli senttiä.. Mun kätilökaveri sanoi, että uskoo että vauva syntyy viikon sisään, kun on näin voimakkaat supistelutkin alkaneet. Mutta en jaksa uskoa siihen.. mun tuurilla vauva syntyy kaks viikkoa lasketun ajan jälkeen.
Voi kumpa saisin pienen vauvani syliini ennen laskettua aikaa! Mulle kävis, että synnytys alkais vaikka tossa rv 38...

Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti