Lilypie Second Birthday tickers

torstai 19. heinäkuuta 2012

RV 36+5....Viime yö yms.

Heips.

Ensinnäkin eilisestä. Mun lapsuudenystävä, jonka kanssa ollaan tunnettu siis ala-asteen ensimmäisestä luokasta asti, oli meillä kahvittelemassa ja aikaa hurahtikin siinä yli 5 tuntia juoruillessa. :) Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia, oltiin nimittäin joskus tosi hyviä ystäviä, mutta nyt ei oltu melkeen vuoteen nähtykään taas... tuntui että sai yhden hyvän ystävän takaisin. Olen muuten huomannut, että tietyt ihmiset ovat kaikonneet raskauden myötä. Tietenkin soitot ovat vähentyneet(''hei, lähetkö tänään yhille?'', ''mennäänks shoppailee viikonlopuks bilemekot?'', ''vedetäänks tänään kalsarikännit tiistain kunniaks?'', ''hei tänään on pikkulauantai! mihin mennään?'' jne.)
Onhan tämä tietenkin enemmän kuin ymmärrettävää. Tiesin, että nuo soitot loppuisivat raskauden myötä, mutta en olisi uskonut, että nämä ihmiset, jotka noita puheluita soittelivat, olisivat myös kadonneet... Näin on kuitenkin käynyt. Enkä tiedä, että harmittaako se edes loppujen lopuksi, koska eikö se ole niin, että elämäntilanteiden muuttuessa tosiystävät punnitaan? Ja jos en ole oikeastaan osannut kaivata näitä ''biletyskavereita'' ja muita hyvänpäivän tuttuja(joille tosin joskus on avautunut syvällisemminkin), niin onko mikään huonosti?
 

Oletteko muut huomanneet saman? Uskon, että olette. Onneksi raskauden myötä on saanut myös uusia ihania tuttavuuksia! Esimerkiksi A:n kanssa en ollut kuin hyvänpäivän tuttu(A on kaverini kaveri) ennen raskautta, mutta meitä on yhdistänyt raskaus ja äitiys. A:lla tosiaan on jo 6kk ikäinen suloinen tyttö, mutta paljon olen hänen tyttöään käynyt katsomassa ja olemme lähentyneet, nyt voisin sanoa A:ta jo yhdeksi parhaaksi ystäväkseni. Paljon muitakin mukavia tuttavuuksia on tullut matkaan tulevan äitiyden myötä, kiitos siitä! :)

Joo, mutta nyt toisiin aiheisiin. Viime yö oli kamala. Menin kultaa vastaan töihin(n. 30-40 minuutin bussimatka) ja sitten sainkin tietää, että hän pääseekin vasta 22.00, vaikka piti päästä 20.30, koska jää tuuraamaan työkaveria. Eli näin siis teki 13,5h työvuoron. Ärsytti, koska olin ajatellut, että käydään yhdessä kaupassa kun vielä kerkeää ennen kauppojen sulkemisaikaa... No, siellä sain sitten venailla ja klo 22 lähettiin hakemaan pizzat. Kotona oltiin yhdentoista aikoihin, katottiin telkkaria ja juteltiin ja makoiltiin. Alettiin sit nukkumaan ja pyörin johonkin puol kolmeen asti, en saanut millään unenpäästä kiinni. Kun vihdoin nukahdin, olin käynyt jo sängyssäpyörimisen aikana 3-4krt pissalla. Ihanaa ramppausta. Ja mies R ei sitten herännyt kertaakaan.. Sitten heräilinkin yöllä tunnin välein, odotin vaan, että olisi aamu ja pääsis nousemaan ylös. Oli valoisa yö ja aurinko nousi aikaisin. Kävin yön aikana vissiin 10 kertaa vessassa.. tosi ihanaa. Ja sitten kävi jotain kummallista. Aina kun heräsin, niin huomasin, että lakanalla on tissien edessä joku lammikko jotain nestettä, yli nyrkin kokonen märkä läntti. No, ajatelin sitten että oon varmaan kuolannut siihen unissani tai jotain :D Mutta sitten huomasin toisella kerralla kun olin kääntänyt kylkeä saman tapahtuessa, että myös tissit oli märät... ja valkoiset. Eli se oli sitten maitoa. Tisseistä sai ihan kunnolla raaputtaa kuivahtanutta maitoa pois ja nauratti kun kumpikin puoli lakanaa ympärilläni oli ihan märkää :D R:kin oli yöllä herännyt ja ajatellut että jopas on tullut kuolattua unissaan, kun se sitä välillä oikeasti tekee :D Onko muilla kokemusta tästä? Mullahan siis alkuraskaudesta ja vähän keskiraskaudenkin aikaan tuli sitä maitoa, mutta siis ihan pieniä tippoja, jotka heti kuivahti rintoihin ja saikin sitten rapsutella sitä pois. Mutta ei mulla vielä näin paljoa ole tullut!

Tänään ois sitten neuvolalääkäri! Odotan innolla :) Toivottavasti ei oo yhtä tyly ja kiireinen kun viimeks.. Ainakin eri lääkäri. Tosin jännittää, kun tää on joku ulkomaalainen, mutta puhuu kuulemma tosi hyvin suomea. 

Laitan tähän loppuun vielä kuvia muutamasta lastenhuoneen jutusta, esim. vaatteista :) Ja makkariin asennetusta pinnasängystä :)



                                            Tossa on mobile, se on ihana ja siit tulee musiikkia mut tää on 
                                            tosi huono kuva!




                                            Lasten huoneen kello :)

                                       Pienet lapset tykkää tästä Fisher Pricen lelusta tosi paljon! :)  Siitä kuuluu musiikkia ja puhetta ja loruja ja sen sellasta :) Kattoo vaan meneekö Äidillä hermot ;)
                                          Lasten huoneen lamppu :)
                                     Pari päivää sitten otettu, eli rv 36+3 :)

Nyt sit lähetään sinne lääkäriin ja sen jälkeen haetaan Anttilasta keltaset Nalle Puh- verhot, mitkä tilattiin ja sit käydään Kelassa ja haetaan vaaleenpunanen unipussi, mikä saadaan tutulta ilmaseks. :) Illalla sit saunaan ja huomenna mökille :) Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti