Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kiva viikko

Mitäs meidän viikkoon on kuulunut? Kaikenlaista kivaa!

Nella on oppinut viime aikoina hirveästi, tiistaina oppi kääntymään toiseen suuntaan eli mahalta selälleen! Jee. :) Sitä ei vielä vaan kauheasti tajua tehdä vaikka toiseen suuntaan mennään kovasti. Nella myös menee paljon kovempaa vauhtia jo taaksepäin ryömien sekä osaa mennä konttausasentoon muttei liikkua siinä. Myös tukea vasten seisotaan jo paljon tukevammin.
Nella on oppinut menemään konttausasentoon ja pysyy siinä hetken!
Taitava tyttö <3
Maanantaina oltiin tosiaan siellä perhekahvilassa ja siitä jo kirjoittelinkin aikaisemmin. :) (täällä)

Tiistaina mun piti mennä kaverille kylään, mutta meidän suunnitelmat menikin niin ristiin, ettei sinä päivänä onnistunut. Illalla kumminkin äitini tuli meille kyläilemään ja toi mukanaan työkaveriltaan saatuja kirjoja, pelejä ja dvd:itä Nellalle ja nukutti Nellan päikkäreille 17.40. Ne oli Nellan päivän kolmannet päikkärit ja ajattelin, että on ihan hyvä jos neiti vielä nukkuu vähän kun yöunille menee kasin jälkeen. Nella sitten veteli unia puoli kymmeneen... ei raaskittu herättää neitiä, tai no mä oisin halunnut mutta R ei. Yllättävän hyvin silti Nella kävi yöunille, tosin tietenkin poikkeuksellisen myöhään eli joskus ennen yhtätoista. Nella heräsi viideltä taas syömään ja sitten nukkui aamuheräämiseen asti. Yöt on muutenkin ollut nyt vähän huonoja, Nella itkeskelee paljon.




Keskiviikkona ystäväni A tuli meille helmikuun alussa syntyneen poikansa kanssa. Voi mikä pieni nyytti, vaikka onkin kasvanut jo hurjasti ihan pikkuvastasyntyneestä. A:n vauvalla on kyllä niin suloiset hiukset, punertavat ja tosi tuuheat ja pitkät! Hän on joutunut jo leikkaamaan niitä! Miettikää, 1,5kk vauvan hiuksia. :D

Illalla mulle tuli vähän paniikki, kun R soitti joutuvansa jäämään ylitöihin ja olin varannut kasvohoidon erääseen kauppakeskuksen kauneushoitolaan klo 18.30. R:n olisi siis pitänyt olla kotona ennen viittä, mutta toisin kävi.. R on joutunut uudessa työssään jäämään tosi paljon ylitöihin ja se on kyllä ärsyttävää vaikka toki palkkapäivänä hänelle kiva juttu.
Aloin siinä sitten paniikissa miettimään, kenet soitan hoitamaan Nellaa, kun mulla oli reilu tunti aikaa, että pitäisi lähteä bussilla kasvohoitoon. Äitini sitten ehdotti, että soittaisin veljelleni ja hänen kihlatulleen eli Nellan kummeille. He eivät ole koskaan hoitaneet yksinään Nellaa, joten vähän jännitti kyllä. L eli veljeni kihlattu on kyllä ammatilaan kätilö(valmistui joulun aikaan), mutta ei ole tämänikäisiä vauvoja oikeastaan hoitanut.
T ja L sitten ilomielin suostuivat hoitamaan Nellaa ja sanoivat tulevansa kaupan kautta meille, aikaa oli n. 45min ennen kun minun pitäisi lähteä. Yhtäkkiä R soitti, että olikin päässyt lähtemään töistä eli oli joutunut jäämään vain tunniksi ylitöihin. Eilen joutui taas jäämään yli tunniksi... 
Piti sitten nopeasti soittaa L:lle ja T:lle ja onneksi eivät olleet vielä kun vasta kaupassa.
R tuli kotiin ja lähdin samantien bussipysäkille. Mulla oli siis varattu 90min kasvohoito, ja voi että kun oli ihanaa. Menisin milloin vain uudestaan. Se sisälsi alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä sekä kasvojen hieronnan. Hieroipa kosmetologi myös hartioita ja niskoja vähän. Hoito päättyi oman ihon tarpeiden mukaisesti valittuun naamioon. Mulla on kuulemma sekaiho ja vähän punoittava iho. Ostin hoidon jälkeen sitten sieltä kuorinta-aineen ja sain kehotuksen alkaa rasvailemaan ihoa, kun en sitä oikeastaan koskaan tee. :D
Mulle sattui myös niin ihana kosmetologi, höpöteltiin kaikenlaista miessuhteista lapsiin ja salkkareista ja e-pillereihin. :D Mua naurattaa kun mun äiti sanoi, että ''et sitten höpötä siellä vaan oikeasti rentoudut'' ja mä vaan puhuin koko ajan. :D Tai no en nyt ihan koko aikaa, mutta suht paljon. :D Kosmetologi sanoikin sen jälkeen, että ihanaa kun on näin mukavia asiakkaita ja että joku puhuu välillä, kun monet vaan tulee ja on hiljaa puolitoista tuntia. :D Miten niin oon puhelias?

Kasvohoidon jälkeen menin hakemaan Subwaysta patongit mulle ja R:lle ja saavuin kotiin puoli ysin jälkeen. Ai niin, kävinhän mä myös Jesper&Juniorissa kun siellä oli puolen hinnan päivät. Oli ihanaa mennä niin pieneen liikkeeseen yksin! Vaunujen kanssa siellä on niin vaikeaa kulkea.
Nella sai sitten tuliaisiksi Tuttaa! :) Vaikka ei neiti niitä heti nähnytkään, kun oli jo (onneksi) nukkumassa, kun tulin kotiin. ;)
80cm sisähaalari/oloasu

80cm yöpuku

86cm liivimekko

Liivimekon söpöt kuviot lähempää

Torstaina oli muskaripäivä ja siellä oli taas kivaa. Muskarin jälkeen syötettiin neidit ja mentiin sitten E:n luokse kahville. Tulipa käveltyä paljon, kun ensin käveltiin muskariin, sitten muskarista E:lle jonne käveli n. 45min.

Kuntoilun pilasi kyllä se, kun haettiin pizzataxista pizzaa lounaaksi...
Ekaa kertaa kävin E:n luona(hänellä siis samanikäinen tyttö kun Nella) ja oli tosi kivaa taas rupatella, juoda kahvia ja leikkiä tyttöjen kanssa. Onneksi olkoon muuten E:lle, hän täytti tänään 30v! Tapasin myös E:n miehen, joka tuli töistä. Siellä viihdyttiin sitten vähän vajaa viiteen ja sitten mentiin kauppakeskukseen odottamaan isimiestä töistä. Käytiin ruokakaupassa ja mentiin kotiin. 

Tänään perjantaina oltiin Nellan kanssa vaan kotosalla ja R:n tultua töistä(jes, ei kerrankin joutunut jäämään ylitöihin) lähdettiin käymään kahdessa eri postissa hakemassa paketteja, kaupassa ja apteekissa. Apteekista ostin Nellalle nenätippoja, d-tippoja ja vauvojen yskänlääkettä.
katso lisää tietoa tästä yskänlääkkeestä TÄÄLTÄ, sopii yli puolivuotiaasta eteenpäin

Nellalla on pari päivää rohissut hengitys hirveästi ja ollut kova yskä ja vähän nuhaa. Kuumetta ei kumminkaan ole. Ainiin ja hammaskin puhkeamassa ylös eteen! Ei ihmekään kun on kiukkuillut jo pitkään. Se on melkein puhjennut läpi. Äsken R nukutti Nellaa ja tyttö itki kovasti, vaikka yleensä ei tuolla tavalla nukutuksessa itke. Annettiin yskänlääkettä ja särkylääkettä äsken myös ja niistettiin neidin nenä.
Esittelen erillisessä postauksessa ihanat POMPdeLUX:n tilaukset, mutta nyt voisin tähän laittaa Lasten Oman Kirjakerhon kautta saadut(ostetut) ihanuudet. Liityin siis siihen ja myös toiseen kirjakerhoon, josta ei ole vielä kerennyt tulemaan aloituspakettia.
Ihana Nalle Puh- reppu, edessä kätemuovitasku

Söpö Nalle Puh- huivi

Hyviä kirjoja lapselle, nyt vielä vähän turhia. Luin tänään Nellalle tuota Lumikkia ja jaksoi kuunnella pari sivua. :)

Semmoista tällä kertaa! Palaillaan taas ja aivan ihanaa & rentouttavaa viikonloppua kaikille! <3

10 kommenttia:

  1. Mä liitin tytön Minit-kirjakerhoon ja aloituspaketin kirjat oli ainakin tosi kivat :) tuli eläinkirja ja NallePuh-kirja mistä tulee ääniä. Ada on alkanut keskittymään tosi kivasti kirjoihin, se osoitteli ahkerasti eläinten kuvia välillä katsahti mua nauraen - taitaa se siis jotain jo ymmärtää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin! En vaan maininnut sitä nimeä tuossa. :) Se on siis se toinen kirjakerho.
      Odotan innolla mitä sieltä tulee. :) Mulle sanottiin kyllä, että joku Bambi- fleecepeitto ja pituusmitta ja jotai? :D

      Kyllä varmasti alkaa jo ymmärtämään. :) Nellakin tykkää kirjoista, mutta ei se jaksa pelkkää lukemista kauaa kuunnella. :D

      Poista
    2. Joo tuli Bambi-peitto, kiva lelu ja 2 kivaa kirjaa :) paperinen pituusmittakin tuli, mutta meillä sille ei oo käyttöä ku meillä on jo sellainen puinen :) Kivalta vaikutti, ajattelin ainakin kattoa millaisia ne kuukausipaketit on! Ihan kiva, et ne voi aina peruuttaa jos niitä ei halua ostaa.

      Poista
    3. Okei kiva !:) Veikkaisin että meille tulee huomenna ne postiin. Sitä odotellessa. :) Ei meilläkään oikein käyttöä sille pituusmitalle ole, kun meillä on semmonen muumimitta, sellasta pehmeetä materiaalia. :) Vähän niinku kangasta tai sillee. :D

      Joo se on kyl kiva juttu!

      Poista
  2. saa olla hirmusen hyvät hiusgeenit sillä poitsulla jos niitä on jo saanu leikata! :D Onko muuten Nellan hiuksia vielä leikattu kertaakaan? Meidän Kevinin hiukset on vielä pääosin niin lyhyet ettei niissä leikkaamista juuri ole ja noita ihania töyhtöjä ei halua pois ottaa ♥
    Aika jännä, et Nella oppi ensin selältä mahalle kääntymisen ja sit vasta mahalta selälle, yleensähän se taitaa mennä toisinpäin? :o :)
    Aivan ihanii aina nuo kuvat missä Nella virnuilee kun pikku pikku hampit loistaa sieltä :') Meilläkin on nyt ollu yöt tosi itkusia, josko johtus siitä, että sieltä alkas vihdoin ne hampaat tulla? Saa nähdä..
    Tykkään just puheliaista ihmisistä, kun ite oon aikas vaisu uusien tuttavuuksien lähellä, vaikka tälleen netin välityksellä höpöttelisinki kuinka paljon vaan, mut kasvotusten tulee sellain ´´jaa mitähän nyt uskaltais sanoo.. no olen hiljaa`` -ajatus :s mut sitku on tutustunu enempi ni sit tulee juttuu välil vähä liikaaki! :D
    Ja aivan ihania nallepuh juttuja!! Niin rakastan nalle puhia ♥ Seuraavaa asuntoon Kevinin huoneen seinälle maalataankin muutama nallepuhin hahmo :'}
    Oli sulla nyt niin pitkä postaus, että piti aina vähän välii selata tähä kommentti kenttää kirjottelee et muistaa kaiken mitä mieleen tuli :D
    hyvät viikonloput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, sitä oon ajatellu kans! En mä oo leikannu todellakaan Nellan hiuksia, rakastan niitä kaikkia pikkutöyhtöjä. <3 en raaski edes vauvakirjaan leikata!

      Niinpä, tosi jännä kyl että oppi niinpäin kääntymisen, ku yleensä se menee toistenpäin. :) Noh, taas voi todeta lasten olevan niin yksilöitä!

      Kiitos, mustakin ne on ihania. <3 Tai no äidin näkökulmasta kaikki kuvat. <3

      Joo voi olla, että teilläkin hampit tulis! :) Nellalla on nyt tosi turvonnu toi yläien edestä, ja puhjennu vähä hammas jo läpi. Puhkeispa jo nopeasti kunnolla läpi.

      Kiva. :) Kaikki ei varmaan jaksa sellasta hirveetä höpötystä. :D Mä oon yleensä sosiaalinen myös uusien ihmisten läsnäollessa paitsi jos oon vaikka tosi väsynyt tai jotain. :D

      Meillä on Nellan huoneessa paljon Nalle Puh- juttuja! Verhot, tauluja, iso pehmolelu, soittorasia yms. :) Pitäs ottaa kuvia joskus tänne!

      Haha joo tiiän ton fiiliksen ku lukee pitkän postauksen ja tekee mieli kommentoida montaa juttua mut sit ei enää muista mitä kaikkee piti sanoo. :D Pitäs vissiin tehä lyhyempiä postauksia? :P

      Poista
    2. ekaan ja tokaan juttuun: JEP! Niin äidin näkökulmasta lapsi on ylisöpö jopa silloin kun se huutaa naamapunasena eikä mikään auta! ♥

      Toivon todella että tulis, tietää kun itel tulos viisaudenhampaat että ei tunnu kivalle! Oho Nellahan tekee nopeaa.. voikun meilläki tulis.. no niin jälleen, lapset on niin yksilöllisiä..

      aaaa eikä!! Ota ihmeessä kuvia! Mut jos laskis sinne huoneesee ni mua ei sieltä sais varmaan enää pois ollenkaa! ;) Mäkii haluisin Kevinille sellasen tosi ison nallepuh (tai joku niistä elukoista) pehmolelun, mistähän sellasen löytäis?

      Kirjotettava paperille, mitä pitää kommentoida :D
      No ei! Pitkii on just kiva lukea :p
      Ite kirjotan niin usein, et ei ehi kertyy mitää pitkää kun ei 1-3 päiväs ehi niin kauheesti koskaan (tai no yleensä) tapahtua..

      Poista
  3. Niinpä! Kyllä ne sieltä tulee, oota vain. :)
    Nella haluu vissii tehä kaikki samoilla itkuilla haha. :D Vois kyl vähäks aikaa nyt loppuu tuo hampaidentulo, kun kiusaa neitiä niin. :(

    Haha joo. :) Pitää ottaa kuvia jossain vaiheessa. Meillä on semmonen iso Nalle Puh, mikä näkyy tuossa bannerissakin, se saatiin R:n äidiltä, hän toi sen synnytyssairaalaan lahjaksi. Vissiin ihan Prismasta saa ja lelukaupoista yms. :)
    Sit meil on semmonen iso Tikru myös, mikä silleen makaa. :) Se on R:n lapsuudesta. Ja niiden lisäks tosi paljon pieniä Nalle Puh- pehmoleluja, kunnon kokoelma. :D

    Joo pitäis. :D Kiva kun tykkäät pitkistäkin. :) Mä en oo nyt jaksanut jokapäivä kirjotella(tai no kerennytkään), niin tulee väkisinkin pitkiä postauksia. :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo viimeinen kuva! <3 Harmi, että nellalla on taas yskää ja nuhaa tai siis, että taas kipeenä. Me ollaan siinä Vaukirja-kerhossa. Oon tykänny niistä kirjoista, kun ne tulee silleen, että joka paketti on lapsen iän mukaan sopivia juttuja. Ja ne on ollu tosi hyviä ja hyvänlaatusia ne kirjat ja jutut. Ei mitään turhaa ja hölmöä. Pienenä meillekkin tuli noita kirjakerhon kirjoja mihin sääkin oot liittyny. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3
      Niinpä. :( Se on ollu tänään tosi kipee.. pitää kirjottaa siitä tännekin jossain vaiheessa.

      Mä olin kans Vaukirjoissa, mut erosin just ku olin siinä yli puoli vuotta. :)
      Vähän vaihtelua nyt. :)

      Poista