Lilypie Second Birthday tickers

torstai 7. helmikuuta 2013

Viime yö

Viime yökään ei sitten mennyt kovin putkeen. Nella tosiaan heräili itkemään jo ennen kun mentiin R:n kanssa nukkumaan ja koko yö meni aikalailla samalla tavalla. Nella heräsi itkemään monta kertaa yöllä, en edes pysty laskemaan kertoja. Joskus ennen viittä joi maitoa 200ml ja sen jälkeenkin heräsi itkemään pari kertaa ennen kuin kahdeksan aikoihin heräsi kunnolla. Olin niiiiin väsynyt ja en olisi millään jaksanut herätä, silmäluomet painoi ainakin sata tonnia ja kiukutti. Oltiin kumminkin sovittu, että kun minä sain eilen nukkua pari tuntia pidempään niin R sai tänään. On se kyllä ihanaa kun on mies kenen kanssa vuorotella yösyöttöjä, heräämisiä, tutinlaittoja, nukuttamisia, syöttämisiä, vaipanvaihtoja yms. Maanantaina tuleekin sitten taas karu paluu arkeen, kun R menee loman jälkeen ma-pe pitkiin työvuoroihin. Onneksi on paljon touhua, kuten neuvolaa ja vauvamuskaria. Torstaina mennään ekaa kertaa muskariin bussilla ja kävellen, tähän asti R on aina päässyt viemään meidät autolla.

Nellalla oli tänään aamulla 38 astetta kuumetta ja se sitten nousi vielä 38,5 asteeseen ja laitettiin ennen ekoja päikkäreitä suppo. Nella vetäisi pari tuntia unta(ulkona) ja kun mittasin sitten kuumeen niin se oli 37,3 ja äskenkin enää 37,5 vaikka ei supon pitäisi enää vaikuttaa. Ehkäpä neiti on paranemaan päin? Aamulla Nella oli tosi kiukkuinen ja itkuinen, mikä on epätavallista neidille, sillä yleensä aamuisin on niin aurinkoinen. Parin tunnin päikkäreiden jälkeen kuitenkin neiti oli parisen tuntia tosi pirteä ja söi kasvissosepurkillisen hyvällä ruokahalulla, kun aamupuuro ei oikein sen sijaan ollut maistunut. Maitoa ja vettä on myös mennyt hyvin, mikä on tietenkin hyvä homma, että saa tarpeeksi nestettä.

Ollaan tänään pidetty Nellaa vähän kevyemmällä vaatetuksella, että kuume laskisi. Musta on aika jännää, että lapsia pitää pukea kevyemmin ja viilentää kuumeessa, kun aikuisilla jos tulee kuumetta niin tekee vain mieli pukea villasukat jalkaan ja käpertyä kahden viltin alle tärisemään. Jos lapselle tulee kuumekouristus, niin parasta olisi avata ikkuna tai viedä lapsi vaippasilteen pakkaseen. Kuulostaa melko hurjalta, mutta toimii.

Huomenna onkin sitten luvassa puolivuotispostausta, kun neiti on jo niinkin iso tyttö! Neuvola meillä tosiaan on vasta keskiviikkona, kun Nella on jo 6kk 5 päivää. <3 Sitten tulen kertomaan mittoja. :)
Jos en tänään enää palaile, niin huomiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Paranemisia pienelle! Inhottavaa, kun pieni sairastaa. Itelleen tulee niin avuton olo. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, se on kauheaa... Kunpa menis nopeasti ohi.

      Poista