Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 1. helmikuuta 2013

Ikeaa jne.

Heips.

Elikkä toissapäivänä oltiin Ikeassa. Huikeat kolme ja puoli tuntia meni reissussa, vaikka meiltä ajaa Ikeaan vaan n. 15 minuuttia. Ostettiin suurin osa niistä jutuista, mitä pitikin, mutta aina jotenkin tulee ostettua paljon muutakin... ns. heräteostoksia. Satasen verran meni rahaa + ruokakauppaostokset. Kaikki kumminkin oli tarpeellista. Käytiin myös syömässä lihapullia ja syötettiin Nella ekaa kertaa julkisella paikalla, siis annettiin sosetta.
Mutta nyt niihin ostoksiin!

Antilop syöttötuoli mummolaan
Antilop syöttötuolin tarjotin
Tyyny syöttötuoliin

Ruokalappuja lisää

Ruokaessuja lisää. Ostettiin 4kpl.

Leikkuulauta

Helistin

Tyynyt + tyynynpäälliset x2
Kukka

Kehykset jalanjälkiin ja samanlaiset kädenjälkiin, mutta niistä ei ole nyt kuvaa.
Näiden lisäksi ostettiin isompi lelulaatikko olkkariin Nellalle, sellainen pinkki. Unohdin kuvata sen.

Käytiin tosiaan myös siellä syömässä ja tässä kuvia siitä:


Nella istui hienosti syöttötuolissa.
Kasvissose maistui hyvin Ikeassa!
Ikean jälkeen käytiin myös ruokakaupassa ja ostettiin neidille ruokaa ja myös itsellemme. Eilen syötiin tortilloita ja tänään lehtipihvejä, perunamuusia ja sipuliruskeaa kastiketta. Nam! Yksi uus juttu on tullut nyt Nellan ruokailuun ja se on tälläinen....
Siirryttiin NAN 1- maidosta NAN 2:seen! :) Nella on jo niiiiin iso tyttö. Tosin nyt laitetaan vielä puolet ykköstä ja puolet kakkosta ja sitten kun loput ykköset loppuu niin annetaan pelkästään kakkosta. Ollaan alettu myös antaa useammin kiinteitä. Annetaan nyt neljä kertaa päivässä kiinteitä; aamupuuro, lounaaksi kasvissosetta, päivälliseksi liha/kala/kanasosetta ja iltapalaksi hedelmä/marjasosetta.

Näiden lisäksi tietenkin päivän mittaan maitoa ja illalla ennen nukkumaanmenoa iltavelli.

Joskus annetaan vieläkin vain kolme kertaa päivässä kiinteitä, koska Nella välillä vetäisee niin pitkiä päikkäreitä. Eilen nukkui vain yhdet päikkärit, jotka kesti kolmisen tuntia. Tänään on nukkunut 3,5h unet päivällä ja sitten vielä autossa puolisen tuntia. Käytiin tänään myös ruokakaupassa, kun piti käydä ostamassa tarjoiltavat mun synttäribileitä varten ja Alkossa. Lisäksi kävin hakemassa 8kpl uutta lastenkirjaa, jotka ostin fb-kirpparilta. Tai no itseasiassa se on sellainen Vaihdetaan/Annetaan- ryhmä ja sain nuo 11e vaihtotavaran hintaan! :) Tosi hyvä kauppa siis. Ja myyjä oli mielettömän mukava nainen, jonka kanssa ollaan puhelimessakin höpisty. :D
Jälleen kerran posti on tuonut kivoja juttuja ja en taas tajua, kuinka paljon oon tilaillut fb-kirppiksiltä, kun joka päivä tulee 1-3 pakettia.. :D Tämmöisiä tänään:

Kahdet uudet sukat

Uusi paita


United Colors Of Benettonin uudenveroinen toppi
Eilen tuli Nellan kummisetä, R:n kaveri N käymään meillä kahvilla ja miehet suuntasi siitä vielä kaljalle. Mies oli kiltisti juonut yhden, niinkuin oli ollut tarkoituskin. ;) N lähtee pidemmälle reissulle ensi viikolla mm. Thaimaahan ja tulee takaisin vasta kesän alussa, joten hän halusi tulla vielä moikkaamaan kummityttöä. Nella on kasvanut hirmuisesti kun N tulee takaisin!

Ihana mieheni yritti selvästi vielä hyvitellä meidän riitaa eilen, kun teki meille herkkujälkkäriä illalla...
Nam!

Tuliko tähän postaukseen teidän mielestä liikaakin jo kuvia? :D Kun ajatelin, että olisin laittanut vielä muutaman Nellasta, mutta ehkä en tunge tähän enää yhtään enempää.. Kaksi Kolme ihaninta kumminkin laitan ;)

Hampaat näkyy! Toissapäivänä muuten puhkesi jo kolmas hammas! Kuukauden sisään tullut siis kolme hammasta! :) Iso tyttö jo. <3 Se kolmas ei vielä näy tossa, kun on niin pieni, mutta siis se tuli tuohon samaan rivistöön viereen. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia Nellasta! :) Varsinkin tuo hammaskuva. Onnea uudesta hampaasta.

    VastaaPoista