maanantai 18. helmikuuta 2013

Kirpparijuttuja ja meidän päivää

Heippa hei!

Ensin vähän viikonlopusta. Launtaina tuo isimies lähti juhlimaan, kun hänen serkkunsa voitti harrastuksessaan sm-kultaa. Miksi aina silloin, kun R on jossain niin mikään ei mene putkeen? Nellahan siis oksensi koko sängyn täyteen ja niin edelleen, itki viisi kertaa yöllä ja niin edelleen ja niin edelleen... mutta ei siitä sen enempää.
Lauantaina meillä myös kävi päivällä kahvilla ihanainen 11päivän ikäinen vauva äitinsä kanssa. Voi miten kevyt pikkuinen olikaan! Sunnuntaina mentiin päivälliselle minun kummitädille ja kummisedälle. Heillä oli hoidossa tyttärensä(Nellan kummitädin siskon) koira ja Nella alkoi aina itkeä, kun koira haukkui. :( Kai se ääni oli sitten kovempi kun meidän perheen mäyräkoiran?

Tänään on ollut kiva päivä, vaikka oonkin vaan ollut yksikseni tai siis Nellan kanssa vain koko päivän. R meni vasta kahteentoista töihin ja heräsi Nellan kanssa, mä nukuin melkein puoli yhteentoista. Oli ihanaa saada nukkua pidempään pitkästä aikaa. Vaikkakin menin myöhään nukkumaan ja en saanut unta ja tajusin puoli yhdeltä yöllä, että olin laittanut pyykit pyörimään ja ne oli koneessa ollut jo pitkään märkinä ja piti ripustaa ne jne...
Mutta tosiaan käytiin Neltsun kanssa sitten tänään kirppiksellä. Nella oli niin kiltisti, vaikka ei nukkunutkaan kun vasta takaisintulomatkalla. Reissussa oltiin kumminkin 14.45-17.45. Mun oli tarkoitus mennä Akseli- kirppikselle, mutta myöhästyin 2 minuuttia bussista, joten kävelin sitten vähän pidemmän matkan päässä olevalle bussipysäkille ja matkasin sitten toiselle kirpparille.

 

Löytyihän sieltä kirpparilta vaikka ja mitä taas. :) Esimerkiksi tosi hyvä löytö oli mustat ulkohousut, joissa ei ollut mitään käytönjälkiä ja täysin ehjät. Ne oli kokoa 80cm ja meillä on kevääksi uusi välikausitakki samaa kokoa odottamassa. Housut tosiaan on mustat ja takki kirkkaan pinkki, joten sopii hyvin yhteen. Ja hintaa housuilla oli huikeat 3€! Muitakin hyviä löytöjä tuli tehtyä, tässä kollaasit niistä:
Kaikki vaatteet oli todella hyväkuntoisia, paitsi tuossa kukallisessa mekossa oli vähän pesuhaituvaa pinnassa mutta eipä se haittaa. :)

Ja tarjoustalosta ostin kahvia, ketsuppia ja Nellalle lisää yli puolivuotiaan tutteja, kun meillä on niitä vain kolme, mutta yksi sen mallinen ettei Nella suostu syömään sitä. Joten ostin kaksi lisää niitä tutteja, mitä Nella syö.
Nella on muuten alkanut syömään paremmin tuttia. En nyt sitten tiedä onko se hyvä asia kun tutista suositellaan luopumaan 1vuotiaana, mutta kyllä se helpottaa esimerkiksi julkisilla paikoilla jos neitiä kiukuttaa niin tutti auttaa. Aluksihan siis Nella ei syönyt tuttia ollenkaan, ei vain suostunut. Sitten alkoi päikkäreille sen ottamaan ja ei olla muutenkaan tarjottu sitä turhaan tai välttämättä ollenkaan esim. yöunille. Päikkäreille se on ollut aina hyvä, koska Nella saattaa nukahtaa saman tien kun saa tutin suuhun ja pääsee parvekkeelle/ulos. Nyt kumminkin olen antanut välillä myös päivällä/illalla jos on kiukutellut hirveästi ja alkaa olemaan väsynyt. Välillä Nella vain leikkii tutilla, mikä on suloisen näköistä. :) Paitsi tietenkin sillon se ei ole suloista kun Nellan pitäisi nukahtaa ja leikkii tutilla. ;)
Tätä tuttia Nella ei tykkää syödä


Nella osaa ottaa pannan pois itse. :D

Omaa pärstäpäivitystä
Tänään ollaan vietetty Neltsun kanssa myös paljon aikaa leikkien lattialla yhdessä ja Nella on harjoitellut taas kääntymistä ja masullaan oloa. Vieläkään masullaan olo ei ole niin kivaa, mutta viihtyy jo paremmin jos on muuten hyvällä tuulella. Nella osaa myös peruuttaa mahallaan, mutta eteenpäin ei mennä eikä ryömitä tai käännytä. Kova yritys neidillä kyllä on. :)Loppuun vielä kuva, missä huomaa kuinka paljon neiti on tässä reilussa puolessa vuodessa kasvanut:

Ihanaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Toi neulemekko on söpö :) Meillekki sellanen!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja oot löytänyt kirppikseltä taas kerran. :) On se jännä kyllä miten just sillon tapahtuu kaikkea, kun on yksin ja tarvitsisi apua. On muuten erikoisen mallinen tuo tutti mitä nelli ei syö. :O Onko se minkä merkkinen? Mam:lla taitaa olla vähän tuon tapanen, mutta ei taija olla se? Ihana tuo vika kuva. :D Vitsi mikä ero. Tollasista näkee just hyvin miten sitä on kasvanut. On nella ollut NIIN pieni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) No niinpä!
   Se tutti on joku Noby- merkkinen?
   Jep, tuosta kuvasta huomaa hyvin kasvun... :) Tulee ikävä pikkuista Neltsua. <3

   Poista