lauantai 2. helmikuuta 2013

Synttärit


Äiti ja Tytär <3

Nyt sitä ollaan sitten 21v. Eikä tunnu missään. :D Raihnainen ja väsynyt vanha kotiäiti.. No ei nyt sentään! Mutta melkein. Treenauksen jälkeen oon lähes vuodepotilaana, kun lihakset huutaa hoosiannaa, pari päivää sitten teloin varpaani ja nyt se on kynnen alta sininen ja kävely sattuu, vatsalihakset on niin surkeat että hyvä jos yhen kokonaisen vatsalihaksen saa kerralla tehtyä, ylipainoa on kertynyt(ei tosin raskaudesta vaan muuten vaan) vuosien saatossa ja silmäpussitkin on vauvan hampaiden tulon myötä tullut tutuiksi. Mutta tänään pitäisi silti jaksaa juhlia kun parhaat kaverit tulee meille ja juodaan vähän boolia, syödään herkkuja ja pidetään hauskaa!

Aamu alkoi ihanasti, kun 8.45 heräsin pikkuneitimme iloiseen kiljahteluun. Nella nukkui 21.15-8.45 heräämättä kertaakaan. Selvästi halusi antaa äidin nukkua hyvin synttäriyönä. ;)
Oltiin sovittu, että mä saan nukkua pitkään ja mies herää Nellan kanssa, mutta kun vartin olin kuunnellut höpöttelyä pinnasängystä, niin nousin ylös kun mies ei herännyt. :D Menin takaisin sänkyyn kun mies heräsi ja hän toi minulle sitten aamupalan sänkyyn ja lahjan. :) Söin siinä aamupalaa, kun yhtäkkiä mies tuo toisen lahjan! :) Sain kultakoruliikkeestä kahdet ihanat korvikset, toiset on kultaiset ja toiset sellaiset missä on jotain timantteja. :) Ihana mies.Oli ennen vähän helpompaa juhlien järjestäminen, kun edellisenä päivänä jo pystyi siivoamaan koko kämpän ja jatkaa aamulla. Nyt meillä on tuo rakas tyttäremme, josta jomman kumman pitää huolehtia koko ajan ja siisteyskään ei pysy samalla tavalla vaikka juuri olisi siivonnut koko kämpän.
Ihana rakas. <3 Nyt jo ikävä!

Nyt R lähti viemään Nellaa anopille hoitoon ja saan jatkaa suursiivousta ja kohta M tulee meille ja aletaan tekemään tarjoiltavia. Muut on kutsuttu klo 18 eteenpäin. :)
Jep, tuumasta toimeen, kaipa tässä pitäisi alkaa tekemään jotain kämpälle, itselleen ja tarjoiltaville.... joten hauskaa lauantaita kaikille! :)

ps. Voi olla, että en kirjoittele vähään aikaan, koska huomenna lähdetään vähän pidemmälle tuonne R:n vanhemmille ja ollaan siellä pari päivää ja sitten mennään mun mökille isäni seuraksi ja tullaan vasta luultavasti ensi viikonloppuna takaisin. :)

8 kommenttia: