Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viime aikojen ostoksia ja kirpparilöytöjä

Moikka!

En ookkaan vähään aikaan esitellyt ostoksia, joten nyt olisi niitä tiedossa! En enää muista kaikkien hintoja ja kokoja yms, mutta kuvat olen sentään ottanut. :)

Alkuun kaupasta ostettuja juttuja:

Ihana pipo, koko 52 mutta on nyt jo Nellalle sopiva. Piti käydä jopa vaihtamssa isompaan, että menisi pidempään ja kypäräpipon kanssa. Myyjä sanoi, että tämä on enemmäkin välikausipipo, kuin talvipipo. Jesper&Junior.

Nellalla ei ole vielä yhtään kunnon rukkasia on vaan sellasia ohuempia tumppuja. Nämä ovat hyvät kevään ja syksyn ulkoleikkeihin, pitäisi pitää vettäkin. Otin varmuuden vuoksi isompaa kokoa, kun neidin ranteet on vähän pulleat. ;) Jesper&Junior.

Voi vaikuttaa tarpeettomalta ostokselta, muttei ollut. ;) Tykkään nimittäin käyttää Nellalla yhä puolipotkareita, niitä on mun mielestä kivempi pukea kun sukkiksia ja pysyy paremmin päällä eikä mene ''rullalle''. Tälläsiä yksivärisiä on hyvä olla, niin menee mekkojen kanssa kivasti. Puoleen hintaan! Koko 80cm. Jesper&Junior.

Mulla ja R:lla on omat muumikäsipyyhkeet vessassa, jotka roikkuu semmoisissa ''Äiti'' ja ''Isä''- pyyhenipsuissa, joten pitihän Nellallekin hankkia oma! Pitäisi vaan vielä löytää semmoinen pyyhenipsu, missä lukisi ''Nella''. Mulla on Pikku Myy, R:lla Haisuli ja Nella sai Niiskuneidin. :)

Ihana pinkki tunika, koko 80cm. Tämä oli ihan puhtaasti heräteostos, niinkuin seuraava bodykin. :D Pitihän ostaa, kun halvalla sai. ;) Tarjoustalo.

Koko 86cm, Tarjoustalo.
Ja sitten niihin kirppariostoksiin! Meidän päivä (kuvina)- postauksessa kerroinkin, että käytiin kiertämässä pari kirpparia ja löydettiin vaikka mitä. Lupasin esitellä nuo löydöt, joten tässä tulee! Ärsyttää ku noissa kuvissa näkyy tollanen aurinkoraita, joka tulee sälekaihtimien välistä, mutta älkää välittäkö. :)
92cm hame, 1€

Pinkki mekko, 100cm eli tosi iso vielä. :D 2€. Vähän pesunukkaa.


Mä olin ihan yllättynyt, kun löysin Nellalle todella hyväkuntoisen, nukattoman Marimekon t-paidan superhalvalla! Hintalapussa luki 1€ ja pöytä sattui olemaan vielä -50%, joten paidalle jäi hintaa huimat 50snt. Kotona sitten irrotin tarralapun paidan etuosasta ja alta paljastui pieni tahra. Pikkasen ärsytti. Ei niinkään se, että menetin niinkin ison summan(:D), vaan se, että joku on ollut noin ovela enkä ole tajunnut. Miksi se tahra oli pitänyt piilottaa? Huoh.

Nellalle huppupyyhe, eli pää laitetaan tuolta alta ja pyyhe pysyy hyvin päällä. Tälläistä olenkin etsinyt, kun R:n vanhemmilla on tämäntapainen Nellalle ja se on tosi kätevä. Hintaakin oli vain 1€ muistaakseni ja tosi hyväkuntoinen löytö.
Fisher Pricen helistin, rapisevat siivet. Jotain ihan pientä tahraa siivissä, mutta mitäpä se haittaa. Hintaa oli 2,5€.
Muumiservettejä, 2€.
Me&I:n velourpaita, tosi hyväkuntoinen vaikkakin yksi nappi puuttuu, mutta sen saa ommeltua. Huomasin sen itseasiassa vasta kotona, pitäisi olla tarkempi. 8,50€.
Me&I:n collegehame, 6€, hyväkuntoinen.
0,50pipo/hattu.

Lyhythihainen vaaleanpunainen body, erinomainen kunto. Kokolapussa lukee 98cm, mutta on paljon pienempi mitoitukseltaan. 1,50€.
Bodyn kuva
Ihanat farkut, noissa on sellaista blingbligia kuviossa. ;) Joustava vyötärö. Uudenveroiset. 4€.
Ihana kuvio
Ihana tosi hyväkuntoinen paita, koko oli jotain 98/104cm. Eli tosi iso vielä, mutta menee aikaisemmin tunikana. :) 2,50€.
Valokuva-albumi(käyttämätön tietysti) 3€.
Noniin ja nyt te ajattelette, että oon ihan seonnut mutta vauvakirja seuraavalle vauvalle on jo nyt sitten valmiina :D Vaikkei vielä ole edes suunnitteilla seuraavaa lasta. :D Mutta pakko oli ostaa kun halvalla sai ja oli täysin käyttämätön. Haluisin täyttää tohon Nellan juttuja, mutta R estelee etten saa kun sitten Nellalla olisi neljä vauvakirjaa ja seuraavallakin pitäisi tasapuolisuuden nimissä olla. :D
Tommonen säilytysjuttu, minkä voi laittaa jostain roikkumaan. Siihen voi laittaa vaikka pehmoleluja ym. 1,80€!
Aivan ihana mekko, koko n. 92cm. 5€.
Marimekon söpö pipo, vähän pesunukkaa mutta ehjä ja tahraton. 3€! Ehkä vähän poikamainen, mutta tyttömäisten ulkovaatteiden kanssa ihan hyvä. :)
Palapeli Nellalle, 2,50€. Me harjoiteltiin jo vähän, mutta se i kyllä siihen tällä kertaa kun palat oli koko ajan sohvan alla ja ties missä. :D Nella kyllä näytti tykkäävän. :D

Pelastusliivit Nellalle kesäksi, 5€!


 R osti itselleen myös jotain sytkäreitä, tuoppeja, tosi ruman takin mökkikäyttöön(4€) yms.:D

Näiden lisäksi on tullut vähän tilailtua FB-kirppiksiltäkin... 



Tutan housut, 80cm. (kuvassa näkyvä raita on sitten se auringon raita vaan..) Tosi hyväkuntoiset ja oisko maksanut vain 3€ posteineen? En oo ihan varma.

Kaksi söpöä hametta Nellalle, koko 74cm. Enää tuon kokoisia vaatteita en oo muuten ostellut, mutta nää on niin venyviä, että menee varmaan pidempään.
Söpöt shortsit, kumpa menisi vielä kesälläkin. Pieni haalea tahra takana. 80cm.

Tutan velourpotkarit/haalari. Kätevät nepparit vaipanvaihtoa ajatellen. Ihanan pehmeä ja hyväkuntoinen. Kumpa tämä olisi vielä kesällä sopiva, niin voisi olla pelkkä tää päällä!

Jumpsuit, tosi söpö ja tässäkin nepparit haaroissa. Pesunyppyä löytyy, mutta ei hinta ollut tämmöisestä paha mielestäni: 8€. Ärsyttää vaan yks juttu; tää tuli meille ja hais tosi voimakkaasti joltain pesuaineelta. Ihan hirveä haju. No pesin sen sitten ja ajattelin, että kyllähän se haju pesussa lähtee, mutta ei lähtenyt! Vähän ehkä vaan lieveni. Mikä neuvoksi?

Mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

14 kommenttia:

  1. Voi miten ihania! Hirmuisesti oot löytänyt kaikkea:) mä jouduin laittamaan kapuloita rattaisiin kun netistä ostelu meinasi lähteä lapasesta, tytöllä on vaatteita ihan liikaa :D Nyt en hetkeen osta mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...paitsi just viime viikolla parit housut ja jumpsuitin... :D

      Poista
    2. Kuulostaa niin tutulta.. :D Äsken taas kirosin ku järkkäilin Nellan huonetta, että miks näitä vaatteita pitää olla näin hitosti. :D Ei ois pitäny ääneen sanoa, ku heti R pääsi sit kuittaamaan, että NO MIKSKÖHÄN. :D
      Miten sitä ei vaan ostohetkellä aina ''muista'', ettei niitä tarvis lisää.. Ja toi nettishoppailu on kyllä niin petollista. :D Nyt taas päätin, etten kuukauteen osta mitään, mutta saa nähdä.. :D Oon koittanu tehä silleenki, että lasken kuukaudessa paljonko mulla menee Nellan vaatteisiin rahaa ja vaikka aina oon kauhistellut sitä lukua niin ei oo auttanu. :D

      Poista
  2. Meidän neidilläkin on Niiskuneiti pyyhe :)

    VastaaPoista
  3. huh miten paljon kaikkii kivoi ostoksii taas! Meidänki pitäs lähtä ettii kesäks uutta asustetta kun rupeaa jäämää hurjaa vauhtii taas kaikki pieniks =/
    Meilläki on yks huppupyyhe, äiskä toi sen sieltä tenriffalta, mut otetaa se käyttöö varmaankin vasta ku jätkä kävelee :)
    Aivan ihania hameita!! No ehkä meillekkin joskus vielä tyttö siunaantuu Kevinin kaveriks ni sit mäki pääsen shoppailee hameita ;)
    Oon niin kade noista nallepuh jutuista mitä löysit! hehe :D
    Rakastuin nyt jotenkin tuohon paitaan mikä Nellalla on päällä tuossa palapeli kuvassa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Menee kyllä hurjan nopeeta vauhtia pieneks, ku nää lapsoset kasvaa niin nopeasti! Siks ei pitäiskää hamstrata yhtä kokoa niin paljoa.

      Joo se pyyhe on kyl varmaa sillonki hyvä ku kävelee nii ei tipu päältä. :)

      Joo noi on kyllä söpöjä! :) Rakastan kyl kaikkee tyttömäistä ja hempeetä, ois iha outoo jos seuraava lapsi oiski poika ku en osais pukee sitä :D

      Nalle Puh- jutut on aina yhtä ihania. <3

      Toi body on kyllä munkin yks lemppareista, onneks se on vielä vähän reilun kokonen Nellalle nii menee pidempään. :) Se on 80cm kokonen. :)

      Poista
    2. no niin menee! Mä en onneks oo ees mikää himoshoppaaja niin lapsosella vaatteita on aina just sopivasti :)

      Heh, sit tehää niin et mä neuvon pojan vaatetuksis ja sä tytön ;)

      Nalle puhista tulikin mieleen, et sattus tietämää mistä saisin ostettua Kevinin (tulevaan) huoneeseen nalle puh seinäkellon? en oo mistään sivuilta löytäny ;o

      Meil menee nyt kans 80-86cm vaatteet bodeissa :)

      Poista
    3. Oo onnellinen, mul on kauhee riippuvuus :D

      Joo tehää sillee, paitsi salee saadaankin sit sillee et mä saan taas tytön ja sä pojan. :DD

      Hei meillä itseasiassa on Nalle Puh- kello, ihan Prismasta ostettu, niiden nettisivut on vaan niin huonot ettei siel varmaa oo mut kannattaa käydä paikan päällä kattomassa. :) Meillä on Nalle Puh- kattolamppuki Nellan huoneessa ja sekin taitaa olla Prismasta. :)

      Poista
    4. haha :D oon vähän huomannukki ;)

      no älä! sithän sen näkee :)

      okei, kiitos! Täytyypä lähteä sinnepäin sitte seuraavaks kattelemaan! :)

      Poista
  4. Ihana jumpsuit! Meille on myös tullut käytettyinä muutamia vaatteita joissa on ollut tosi voimakas pesuaineenhaju.. Ei tosiaan lähde ekassa pesussa mihinkään, ehkä viidennessä pesussa vasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä, mutta harmittaa tosissaan toi hajujuttu. :/ Ärsyttävää jos pitää oikeesti noin monta kertaa kertaa pestä ennen ku se haju lähtee! Ku ei muutenkaan haluis turhan takia pestä vauvanvaatteita, ku sit ne vaan nyppääntyy ja nukkaantuu nopeammin. :/

      Poista
  5. Vitsi mitä kivoja ostoksia oot löytänyt. :) Harmi kyllä toi haju-juttu. Mulla ei oo onneks käyny noin, mutta kyllähän moni on tuoksunut pesuaineelle muttei pahalle sellaselle eikä kovin voimakkaasti. En tiiä auttasko ruokasooda? Sillä kuulemma lähtee pahat hajut ja vaikka mihin muuhunkin sitä voi käyttää. Vissiin niin, että laitat veteen ruokasoodaa ja peset annat vaatteen liota siinä jonkin aikaa. :) En oo testannu tota, mutta näin oon kuullu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) Kiitos vinkistä, vois kyllä testata tuota! Ei tosiaan ollut mikään sellainen normaali pesuaineen tuoksu, vaan ihan hirveä haju, tosi voimakas. :S

      Poista