Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hullu Hulluilla Päivillä

Heeeips!

Mähän olin siis sopinut itseni kanssa, että nyt on kyllä aika lastenvaatelakolle. R:llekin menin lupautumaan, että en osta kuukauteen Nellalle yhtäkään vaatetta, mutta kuinkas kävikään.... Eihän hullujen päivien ostoksia lasketa, eihän? Ne on kumminkin niin harvoin ja saa merkkivaatteita niin halvalla ja ja ja... no onneksi ei lyöty sentään vetoa mistään. :D Näiden jälkeen kunnostaudun, mä lupaan!
Vannon kyllä, etä mun sydän pysähty hetkeks kun kassaneiti ilmoitti ostosten summan...

Selittelyt sikseen ja ostoksiin. ;) Hulluilta päiviltä löytyi Nellalle ihania ja laadukkaita kesävaatteita ja pari muutakin juttua. Kaikki melkeinpä ovat vielä liian isoja vielä, mutta se on vaan parempi niin koska Nellalla on nyt jo niin paljon tällä hetkellä sopivia vaatteita.

Tämä ihana lyhythihainen body oli pakko ostaa, vaikka olikin normihintainen. ♥ 

Suloinen hihaton body, raidallinen vaikkei kuvassa siltä näytä.

Hame samaa sarjaa.


Niiiiin ihana mekko, tämä on oikeasti sellainen roosanvärinen, mutta kamera vääristää. Pehmoista materiaalia, ihanan hempeä.

Oranssi kesämekko
Pirteän kesäinen mekkobody suloisilla röyhelöhihoilla

Samanväriset pöksyt

Takana söpö tasku

Yöppi Neltsulle
Kirkkaanväriset pehmoiset velourhousut
Vaatteiden lisäksi ostin Nellalle saippuakuplia ja
Prismasta hiekkalelusetin

Ainiin ja Stockalta ostin myös autopeilin, siis sellaisen että ajaja/etupenkillä istuva näkee lapsen kun istuin on selkä menosuuntaan. Tähän mennessähän minä olen joka reissulla istunut Nellan kanssa takana, jopa kauppareissuilla, mutta katsotaan jos nyt uskaltautuisin menemään eteen istumaan taas. :)

Muutama vaate FB-kirppikseltä oli myös postissa tullut, mutta näitäkään ei lasketa kun oli ostettu ennen kun edes päätin pitää lakon. :D

Ihanat, ohuet kesäpöksyt.
Edelliset pöksyt ja tämän ihanan shortsihaalarin(80cm) ostin Unelmista totta- blogin Jonnalta! 
Ja pari muutakin juttua ostin fb-kirppiksiltä, mutta ne on nyt pesussa niin en saa niitä kuvattua ainakaan tähän samaan. :)

Mutta NYT ALKAA SE LAKKO! Ehkä...

Me suunnataan tästä mökille päin, joten ihanaa viikonlopunjatkoa kaikille.

12 kommenttia:

  1. Aika kivoja kyllä noi vaatteet! Tavallisia, mutta kivoja! :) Määkin oon vähän pitänyt sellasta lakon tapasta. :D Pitäny ihan tosissaan rajottaa. Tosin nyt on ollut niin rahanmenoa, kun on tullut itselle ostettua ja ikeassa käyty jne. niin kaikki rahat on sinne mennyt. :/

    Mietin tosin tässä, että jokohan sitä vois mennä kirpparille myymään pieneksi jääneitä vaatteita. Niitä on nyt kertynyt ikean kassillinen joten vois jo viihtiä varata pöydän. Siis ei se iso kassi vaan se pienempi. Viimeks mulla tais olla tuon kassin lisäksi muovipussilinen ja se oli sillon aika iso määrä, kun en kaikkia edes saanut mahtumaan. Pitää nyt katsoa. Tänne avattiin nyt lastenvaatekippis uudestaan niin siellä ois nyt ainakin kävijöitä hyvin, kun vasta viikon verran ollut auki, mutta kahtoo nyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meillä olikin tarvetta ns. ''perusvaatteille'' kun hulluna aina hamstraan noita mekkoja sun muita, niin eihän niitä arkena viitti niin paljoo pitää. :D
      Hyvähän se lakko ois jos sen pystyis pitämään...

      Ehdottomasti meet myymään vaatteita, mä oon myyny jo tosi paljon Nellalle pieneks menneitä vaatteita nettikirppareilla ja Tori.fi:ssä, hyvin mennyt kaupaks ja oon tienannukin jonkin verran. :) Pääasia, että pääsee eroon pienistä ja ostelemaan lisää. :D

      Poista
  2. Ihanaa pinkkiä :) Musta on aina niin hassua, kun Nella käyttää jo noin isoja vaatteita kun meillä vielä jotkut 74 cm on aivan liian isoja, eikä ikäeroa oo kun kuukausi. Kyllä ne lapset vaan menee niin eri tahtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. :) Onhan se vähän hassua miten eri kokoisia lapset voikaan olla vaikka kuinka olisi samanikäisiä. :) Mutta onhan aikuisetkin eri kokoisia. :)

      Poista
  3. ei hitsi, tommonen autopeili ois meillekki niiiin kätevä! Ajelen aina ihan paniikis jos Kevin päästää pienenki vinkasun :D Ja jos Rasmus ajaa niin mul on sama, et istun takaan joka ikisen reissun :D

    Ihania vaatteita taas :)
    Oot kyl ihan hullu noiden vaatteiden ostelus! ;D Teil on varmaan kolminkertasesti se määrä mitä meil Kentsulle :D

    Joku kerta kun ootte täällä päin, niin voitas treffata vaikka veturissa kahvien merkissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hyvä, kantsii hankkia! Niitä saa monistakin eri paikoista. Motonetistä saa myös, mutta siellä oli vähän kalliimpi.
      Se on sitten kivempi ajella levollisin mielin kun näkee nukkuuko lapsi, onko tutti suussa yms. :)

      Kiitos! :) Niin oon... :D Ää! Mutta en voi tälle mitään. :D Ei onneks oo mikään pahin mahdollinen riippuvuus. ;P

      Joo ehdottomasti! :) Olis tosi kiva. Ja kiva kun muutatte tänne päin niin sit ois ainakin paremmin mahollisuus. :)

      Poista
    2. no niinpä, pakko lähtä ettimään semmosta! :)

      ainii, et sul on viel pahempiiki riippuvuuksii ;) ounou! :D

      Laittelet mulle vaikka fb:n kautta viestii sitte kun ootte tulossa/ ootte täällä päin! :) Varmaan tiedät/tiedätte missä Veturi on? :)
      no nii'i, tuntuu vaa et aika matelee, haluisin muuttaa vaikka samantien! Mut onneks se helmikuu onkin vain takaraja, että silloin VIIMEISTÄÄN muutetaan ;)

      Poista
    3. Haha joo onhan mulla toi yks hirvee pahe! :( :D

      Joo tiedän missä Veturi on. :) Mutta sit pitäis varmaan saada R heittämään mut sinne kun mulla ei sitä korttia oo. :/

      Eihän siihenkään kauaa oo, mutta olis kyl kiva nähä aikasemminkin. :)

      Poista
    4. otat miehen mukaa, voivat nekin sitte tutustuu ;) Itekki ajattelin rahaa ton karvasemman osapuolen mukaan :D

      Niinpä! :)

      Poista
    5. No jos R suostuu. ;D Se on vähän semmonen ujompi kun on uusia ihmisiä. :)

      Poista
  4. Juu juu, lakko lakko :D Mä en enää edes lupaile mitään lakkoja kun en kuitenkaan pidä siitä kiinni :D Bogin vaatteet on kyllä kivoja. Mulla on Milmalle kaapissa odottamassa Bogin 80cm valkoinen lappufarkkuminari. Ostin sen joskus rv. 20+, kun oli ihan PAKKO saada.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Jotenkin ihan turhaa mutta pakko tässä on jotain yrittää kun kohta jään kotihoidontuen varaan niin miten mä pärjään ku käytän sit nekin muutaman satasen varmaan Nellaan vaan. :D Noh sen näkee sitten.

      Oi ihana varmasti se lappufarkkuminari. :) Joskus on vaan pakko saada, I know. ;)

      Poista