Lilypie Second Birthday tickers

torstai 23. toukokuuta 2013

Kirpparilöytöjä ja muuta mukavaa

Heips!

Taas on tullut käytyä kirpparilla, tarkoituksena oli mennä ostamaan Nellalle niitä ''huonompia sisähousuja'' ulkokäyttöön kesäksi. Ongelmana kun on ollut, että on ollut vaan parempia housuja ja sitten kunnon ulkohousuja, mutta kesällä pitäisi olla vilpoisia pöksyjä esim. hiekkalaatikolla. Niitä lähdin metsästämään, mutta eipä oikein löytynyt. En nimittäin halua maksaa nukkaisista, kulahtaneista, rumista housuista kahta euroa, jos ne tulevat vaan rymyvaatteeksi.

Mukaan tarttui sitten tietysti muuta kivaa. ;)

Ihana KappAhlin tunika/paita, koko 86/92cm. Tosi pitkäikäinen, menee paitana tai tunika ja plussaa nuo hihat, joita voi nappien ansiosta käyttää pitkähihaisena tai 3/4 hihaisena. Tosi hyväkuntoinen.


Ihana huppari, koko 80cm, reilua mitoitusta. Söpö tupsu hupussa. Erittäin hyvä kunto ja maksoi huikean EURON!
Espritin harmaat collegehousut, koko 80cm. Tosi hyväkuntoiset.
Söpö bolerotakki, merkki: Tutta. Koko 86cm. Uudenveroinen.

Bogin ihana pinkki tähtibody, vähän pesuhaituvaa. Koko 86/92cm.
IHANA One Piecen Hello Kitty- kuvioinen jumpsuit. Tämä on sellaista vähän paksumpaa kangasta ja sopii vaikka viileisiin kesäpäiviin/syksyllä. Koko 86cm, mutta aika reilua mitoitusta. Hihojen ja lahkeiden käännettävien resoreiden takia pitkäikäinen ja on nyt jo hyvä käytössä. :)

 Tämän lisäksi ostin Jesper Juniorista pari kesävaatetta, kun oltiin vauvatreffeillä maanantaina:

Pirteä kirkkaankeltainen t-paita, koko 90cm. Menee jo nyt tunikana. :)
Kesäshortsit, mukavat varmaan päällä kun on niin löysät. :) Koko 90cm, kiristysnauhan vuoksi on jo sopivat, vaikkakin vähän pitkänmalliset vielä. :)
Sopii hyvin yhteen, kun shortseissa on valkokeltaiset nauhat ja lahkeessa keltaista kuviota. :)
Pari shortsmallista lyhythihaista yöpukua on tullut myös ostettua lisää, yksi cittarista ja kaksi fb-kirppikseltä, kun eihän niillä kahdella ''vanhalla'' pärjää(esittelin ne täällä). Neiti hikoilee öisin niin paljon, ettei pitkähihaisia voi kuvitellakaan käyttävänsä enää.

Koko 86cm, fb-kirppikseltä / H&M
Koko 80cm, fb-kirppikseltä / KappAhl. Tätä voi käyttää joko helleasuna tai yöpukuna. Rakastan noita söpöjä taskuja ja tuota kuosia, meillä oli samaa sarjaa joskus Nellalla haaremihousut. ♥ Olisko ollut koko 62. Voih! 
Nyyh :') Nella n. 2,5kk ikäisenä ♥
Tosi outoa muuten, etten muka enää osaa pidellä vauvoja? Siis ihan pikkuvauvoja. Vaikkei siitä kauaa ole, kun Nellakin oli vielä niin pieni, mutta tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus.
Maanantaina vauvatreffeillä pitelin ystäväni vauvaa, tai no onhan hän jo 3kk, mutta silti. Tuntuu kun en olisi osannut edes ottaa pikkupoikaa syliin! Kysyin jopa ystävältä, että tarviiko sen päätä vielä kannatella! :D Apua. Ja sitten kun mulla oli tämä poika sylissä, niin ystävä siinä höpötteli pojalle: ''Voi, pitääkö se Mira sua ihan kun pikkuvauvaa'' :D Kuulemma olisi saanut pitää jo istuvammassakin asennossa. :D Äkkiä se kaikki näköjään unohtuu. Pelottavaa. Nellaan verrattuna kumminkin Herra A tulee aina olemaan niin pieni, vaikka hänen ikäisenään Nella oli muka jo niin iso. ;) Eikös se aina vähän niin mee. :)

Mutta joo, poikkesin taas asiasta. :D Elikkäs, cittarista ostin vielä yhden yöpin, kun oli alennuksessa:

Koko 86cm
Nyt en jaksa kirjoitella muuta, kun kello alkaa olla jo niin paljon. Huomenna lähdetään viikonlopuksi pois kotoa ja en varmaan kerkeä tulla kirjoittelemaan. Joten ihanaa viikonloppua kaikille, loppuun vielä muutama kuva Neltsusta! ♥ Neltsu on oppinut mm. kävelemään taaperokärryillä itse jonkin aikaa sitten jo. Osaa myös itse kiivetä niihin ja lähteä kävelemään. Nella oppi myös jonkin aikaa sitten vilkuttamaan, niin kuin jo joskus mainitsinkin. Se on supersöpöä, kun kaikelle pitää nyt vilkutella! ♥ Nella menee myös hurjaa vauhtia tukia pitkin ja osaa hienosti vaihtaa tukea, esim. kun kävelee sohvaa pitkin, niin vaihtaa ruokapöytään jne. Osaa hienosti myös seistä yhdellä kädellä, laskeutua eri tavoin istumaan ja kyykkyyn yhdellä kädellä tukien yms. Ja seisoo pieniä hetkiä ilman tukea! Nyt on myös joku kausi, että on kivaa mennä kaiken alle, esim. ruokapöydän ja syöttötuolin. Siellä pitää sitten hengailla ja leikkiä. Tänään oli huvittava näky, kun me molemmat oltiin leikkimässä ruokapöydän alla. :D
Nella on oppinut myös jonkin aikaa sitten konttaamaan suht kovaa vauhtia, pääsee helposti huoneesta toiseen ja ympäri kämppää, sinne minne haluaa. Konttaustyyli on kumminkin vähän omanlainen, vieläkään ei ns. ihan oikeaoppinen konttaustapa, mutta täytyykö ollakaan? Käveleehän aikuisetkin eri tavalla. Mutta nyt muutama kuva!





10 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaatteita taas :)) missä kävit kirpparilla? Meillekin tarvittaisiin rymyhousuja pihalle, parit hyvät on jo menneet ihan pilalle leikeissä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kävin Mankkaalla sellasessa kun Akseli. :) Ootko käyny ite siellä? Se on tosi laaja ja aika iso, monipuolinen. :)
      Joo niit pitäis kyl jostain löytää :/ Helposti kuluu.

      Poista
  2. Ihana Nella! <3
    Vitsit, sä teet aina hyviä löytöjä. Tosi kauniita vaatteita jälleen :)
    Pitäs varmaan itsekkin lähtee kiertää kirppareita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hän on! ♥
      On kyllä tullu löydettyä viime aikoina kivoja juttuja! Kiertelen aika paljon kirppareita, niin varmaan sen takia. :) Välillä ärsyttää penkoa jotain isoa kasaa, mutta sieltäkin voi ihan pohjalta löytyä aarteita! Kun vaan jaksaa ettiä.
      Mee säkin ihmeessä kiertelee, se on kannattavaa ja kiva harrastus. :)

      Poista
  3. Vitsi miten kivoja vaatteita taas oot ostanut! :) Tiiätkö mää katoin facebookin kirpparilla varmaan tuota ihan samaa asua! :D En vaan sitten ostanukkaan sitä vaikka vähän mieli teki. Ja katsoin myös tuota cittarista ostamaasi yökkäriä. Meinasin eka ostaa senkin, mutta raha tilanne auton korjauslaskun takia ei anna nyt myöten ostella mitään mitä ei ihan oikeesti tosi paljon tarvii. :(

    Meilläkin neiti eillen vahingossa vilkutti avomiehelle, kun se vilkutti sille. :D Nyt ollaan tehty monesti niin, että avomies vilkuttaa ja mää heilutan neitin kättä siinä samalla vilkuttaen sillä. Niin neiti päättikin ite tehä niin yhen kerran, mutta oli ihan varmasti vahinko, kun ei oo sen jälkeen sitä tehnyt. Vähän meidän sydämmet suli, kun neiti vilkutti!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Itseasiassa tuo ei oo ollu myynnissä, vaan laitoin ostoilmotuksen ja sitä kautta mulle tarjottiin sitä. :) Mutta varmasti on voinut olla samaan aikaan samanlainen myynnissäkin siellä. :)
      Se oli kyllä kiva, kun ainakin meidän läheisessä cittarissa oli hintarallit ja noi oli edullisia. En varmaan muuten oiskaan ostanu. :) Meet sitten ostaa taas kaikkea, kun teillä on rahaa paremmin. :) Ja fiksuahan se on ostaa vain sellaista, mitä oikeasti tarvii, jos on tiukempi rahatilanne!

      Vooi ihana teidän neiti! Mäkin olin ihan innoissani, kun Nella ekan kerran vilkutti! Se on jotenkin niin hellyyttävää! <3 Nellakin eka vilkutteli ''vahingossa'', siitä se lähtee!

      Poista
  4. voi ei mä haluan itselle tuommosen hello kitty jumpsuitin..XD

    VastaaPoista
  5. Kivoja kirpparilöytöjä!
    Muutenkin tosi kiva blogi sulla, jäin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kiva kuulla! Mä kävin kans tsekkaa sun blogin ja liityin lukijaks :) Meillä taitaakin olla aika samanikäiset tytöt?

      Poista