sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun Nellausta

Heippa!

Tänä viikonloppuna ollaan nollattu Nellattu vähän arjesta. :) Olen viettänyt ihanaa laatuaikaa rakkaan tyttäreni kanssa. R oli töissä perjantaina yhdeksään asti illalla ja lauantaina siivoiltiin kotona oikein urakalla, monen monta tuntia. Ihana fiilis oli kun oli(huom. oli!) siistiä! :) Lauantaina myös isimies pääsi pitkästä aikaa vähän viihteelle ja me vieteltiin Nellan kanssa tyttöjeniltaa. Myös A tuli meille ja tilattiin perhepizza puoliksi ja istuttii ja juoruttiin puoli kahteen asti yöllä... Nellan sain nukkumaan jo ennen puoli kymmentä.

Tänään ei olla tehty yhtään mitään. Vietetty vaan koko perheen voimin kotipäivää, käyty pienellä kävelyllä, syöty aamiaiseksi paistettua kananmunia ja tummaa leipää yms(hyvä avovaimo- pisteet mulle, annoin miehen nukkua puoleen päivään asti ja kokkasin vielä ''aamupalan'' ;) ja ruoaksi jauhelihakeittoa, tuijotettu telkkaria ja leikitty Neltsun kanssa.

Oon ollut ihan superväsynyt koko päivän. En muista millon olisin viimeksi ollut näin ryytynyt. En ymmärrä edes miksi. Tai siis, nukuinhan mä yöllä vähän(n. puol kolmesta kaheksaan), mutta silti.. Nella heräs ekan kerran jo kahdelta, mikä oli tosi harvinaista sille. Olin just nukahtamassa, kun itku alkoi. Vaikea tietää syytä...kun yleensä siis herää ekan kerran vasta 04-07 aikoihin. Mutta maitoon nukahti ja heräs seuraavan kerran vasta kahdeksalta.
Kaipa tästä pitäis nyt jatkaa unten maille, kun huomenna karu arki lyö taas vasten kasvoja, kun mies menee 7-21 töihin huomiseks ja ylihuomiseks ja sit viel keskiviikkona iltavuoroon. :( Onneks mun kaveri(jolla oli muuten laskettu aika eilen!) tulee meille kahville aamupäivällä niin on edes hetken aikaa seuraa. <3

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Loppuun vielä kuvia tältä päivältä:

Harjoteltiin nokkamukista itse juomista! :')Tänään Nella alkoi itkeä kun JOUTUI OLEMAAN SYLISSÄ?! Haluaisi itse vain istua koko ajan sohvalla! On se niin iso tyttö jo :') <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa normi arkea teillä ollut. :) Nyt nella jotenkin näyttää niin isolta tytöltä tai siis silleen, että on tullut jotenkin ilmettä. :) Meillä myös on alkanut tulemaan tuota ilmettä neitiin. Mummokin eillen totesi saman. Kauheeta miten neidän neitit kasvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Meidän tytöt on jo niin isoja! Neiti haluis koko ajan vaa ite istua! Ja aina hymyilee kun näkee äidin ja alkaa sillee kikattaa ihanasti <3 Ja ku on ne kaks hammasta ja nauraa niin on niin ison tytön näkönen! :) Voi meidän vauvoja.. mihin ne katos?

   Poista
 2. Hahaha tuttu tunne tuo että raivolla siivoaa ja sit oli siistiä! :D ihan supersöpö lapsi!!! Sen jälkeen kun sain oman poikaseni 11/12 oon oikein erityisen paljon seikkailut näissä kaikennäköisissä vauva ja äitiysjuttuihin liittyvissä blogeissa enkä saa tarpeekseni varmaan ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeb! Tuntuu ihan turhalta :D Hirveel vaival siivoaa ja nauttii siisteydestä about pari tuntii...(kun neiti nukkuu ;) :D

   Kiitos! :) Pitää käydä tsekkaa sun blogi kans! :) Mäkin rakastan vauvablogeja ja äitiysblogeja. En oikein muita luekaan. :)

   Poista