keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Nopeasti meidän päivä


Moikka!

Oon niin ilonen kun sain myytyä kolme vaatepakettia netissä! :) Nyt virheistä oppineena odotan kyllä maksun ensin, ennen kun paketin lähetän...

Tänään tuli myös H&M:n paketti perille, mutta en ollut tilannut kun ihan muutaman vaatteen. Yksi vaate puuttui ja tilalla oli joku 122cm kokonen poikien collegepaita?! Taitaa olla mennyt vähän sekasin vaatteet siellä.. pitää huomenna soitella sinne ja valittaa.

Nella nukkui tänään kahdet päikkärit, toiset oli taas 40min ja toiset 2,5h. Eli ihan hyvin siis. :) Nukahti myös yöunille ihan hyvin, tosin vasta 22.30, kun oli herännyt päikkäreiltä aika myöhään. Toivottavasti yö menisi nyt myös hyvin, koska huomenna on taas muskari ja sitten Nellan kummitäti tulee kylään meille yhden aikoihin.

 Aamulla laitoin Nellan vähän jumppailemaan unipussissa, kun keitin itselleni kahvit ;) Oli neiti ihmeissään, kun ei saanut jaloilla potkittua! Nella on niin notkea, että aina jumppaa myös jaloilla noita leluja eli potkii jaloilla tosi korkealle :D Hassun näköistä. Nella on myös löytänyt nuo sivujutut, missä tuollaisia palloja, jotka liikkuu. :) Onhan tuo tollanen rotisko, mutta kyllä Nella on siitä tykännyt. Olisi tosin kivempi, jos tuo olisi kiinteä, koska Nella saa heilutettua tuon vaikka kuinka kauas kun viuhtoo menemään käsillä ja jaloilla.


''Mä maistoin tänään ekaa kertaa jauhelihaa, se oli tosi hyvää! Paljon parempaa kuin kana!''

Me lähdetään nyt myös nukkumaan, joten öitä kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste ;) Meijän pieni synty syyskuussa -12.

    http://2106loves.blogspot.fi/

    VastaaPoista