torstai 24. tammikuuta 2013

Vaateostoksia

Nella lähdös postiin, vauvamuskariin ja shoppailemaan
Taas mä olen shoppaillut. Ja taas enimmäkseen Nellalle. Siis miten äidit pystyy johonkin shoppailulakkoon? Mulle on kehittymässä kehittynyt vakava lastenvaateriippuvuus. Päivitin facebookkiinkin tästä:Kyllähän mä sit sain kommentteja ja muutaman kanssa puhuttiin, että pitäis perustaa varmaan joku vertaistukiryhmä :D Tää on vakava ja kallis addiktio!

No mutta, jos nyt esittelisin sitten niitä vaatteita. :D POMPdeLUX:n tilaus tuli ja tämmösiä tilasin: 
Muskarin jälkeen mentiin vähän shoppailemaan vielä. Mulla on joululahjaks saatuja lahjakortteja vielä paljon, joten niitä menin sitten käyttämään.. Eli ei mennyt edes paljoa rahaa ;)

Lindex:ltä:
80cm tunika, oisko tää ollut -50%

Seppälästä:
Itselleni ruskea neule, kuva vähän vääristää väriä. Tää on sellanen tosi pitkä malli. -70% :)
KappAhl:sta:

80cm, venyvät ihanat housut, normihintaisena


Normihintainen 80cm body
Näiden lisäksi postista tuli tänään ne H&M:ltä tilatut 80cm perusharmaat collegehousut, kun oli jäänyt viime tilauksesta pois vahingossa. Itselleni ostin myös alushousut ja rintsikat, kerrankin jotain muuta väriä kuin mustaa. Eli valkoista! :DD

Ja FB-kirppikseltä tilasin tämmöset valloittavat ampparihousut:

Semmosta tänään! :) Muskarissa oli taas kivaa, tää oli nyt kolmas kerta. On kiva kun ollaan alettu muiden äitien kanssa tutustua toisiimme ja kaikki juttelee toisilleen, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Jäin tänään muskarin jälkeen vaihtamaan Nellan vaippaa niin juttelin muutamien kanssa vähän enemmän kun he jäivät syöttämään/pukemaan lapsia yms. :)
Tämän jälkeen käytiin mun isän töissä moikkaamassa sitä ja tilattiin sinne ruokaa. Mun isällä on pieni firma, jossa on mun isän lisäksi kaksi työntekijää. :)

Kirjoittelen muita kuulumisia jossain vaiheessa, loppuun suloinen kuva neidistämme joka osaa istua ilman tukea(on osannut jo jonkin aikaa) :)

4 kommenttia:

  1. Voi, kun suloinen nella ja osaa jo jo istua noin hyvin! :) Vitsi! Kiva, että muskarissa ootte alkanut tutustamaan. Ja kivoja vaatteita oot löytänyt. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi tokan kuvan housut. Mistä toi panta on ? :)

    VastaaPoista