Lilypie Second Birthday tickers

torstai 17. tammikuuta 2013

Taaperokaupan ja H&M:n tilaukset

Heippa!

Kerroinkin tuossa jonkin aikaa sitten, että paheeni nettishoppailu nosti taas päätään tässä vähän aikaa sitten ja fb-kirppisten lisäksi shoppailin Taaperokaupassa ja H&M:llä. Ja myös POMPdeLUXille tein tilauksen, mutta ne vaatteet ei ole vielä saapuneet. Ajattelinkin nyt esitellä nuo kaksi otsikossakin mainittua tilausta, vaikkei ne kovin suuria ollutkaan. FB-kirppisten vaatteita en jaksanut nyt ainakaan kuvailla. :) H&M:n tilauksen kanssahan mulla kävi niin, että tilasin neljä vaatetta ja joo, neljä vaatetta saapui mutta yks puuttui ja yks oli väärä. Meille kotiutui siis joku 110/116cm poikien tummansininen collegepaita, missä oli neonvihreää :D Soitin tänään H&M:lle ja ne pahoitteli väärää tuotetta ja harmaat 80cm collegehousut tulee pikimmiten postissa ja tuon väärän tuotteen laitan palautukseen ja kaikenlisäksi saan hyvitykseksi jonkun lahjakortin vielä H&M:lle! :)
Mutta tosiaan, tässä nyt nuo tilaukset:

Ensin H&M:ltä kolme ensimmäistä kuvaa ja viimeinen Taaperokaupasta:
80cm body

80cm alustopit, hihattomia malleja röyhelöreunoilla :) Nämä on käteviä mekkojen alla, jos mekko nousee sylissä pidettäessä niin ei selkä ja maha ole paljaana :)

Harmaat legginsit, myöskin kokoa 80cm

 - Sture&Lisa Sydän-haalari 80cm, laadukas reilun kaupan merkinnän omaava haalari, jossa ihania eri värisiä sydämiä. Kirjekuorimainen yläosa ja nepparit haaroissa(helpottaa vaipanvaihtoa). :)

- Piccalilly Ribbi housut 80cm, todella kätevät housut, joissa lahjetta voi pidentää, lyhentää tai peittää jalat kokonaan. Näillä housuilla on pitkä käyttöikä muunneltavuutensa ansiosta. Housut on valmistettu reilun kaupan puuvillasta ja suunnittelussa on huomioitu myös kestovaippailijat!

Semmoista tuli tilattua ja olen kyllä tosi tyytyväinen. :) 

8 kommenttia:

  1. Mä oon ainakin noista Piccalillyn tuotteista tykännyt, ei mee mikskää vaikka pesis ja kuivais kuivausrummussa useita kertoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää! Vaikutti ainakin tosi laadukkaalta materiaalilta :)

      Poista
  2. Ompa taas söpöjä ostoksia!:)

    Noi reilunkaupan tuotteet on itselläkin sellaisia mitä suosin, paitsi kahvi. :D
    Lisäksi oon yrittänyt hankkia taas enemmän ekologiseia juttuja kotiin ja Tomakselle. :)
    Ja etenkin näin pienten vaatteissa on hyvä just nuo housujen resorit, kun housut ei vielä kulu niin polvista tms. niin samoja voi käyttää pitempään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja varsinkin kun alennusmyyntien vuoksi ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi noista! :)

      Noi näytti kyllä tosi pitkäikäisiltä nuo housut, mutta pelkäsin ensin että kun näytti niin kapealta niin ei menis meijän neidille. Mutta vyötärökin oli tosi venyvä ja siinä oli kiristysnauhat niin sopii kaiken mallisille lapsosille. :)

      Poista
    2. Mene kohtaan ulkoasu
      -> blogitekstit
      -> tominnot
      ja sitten vain kirjoitat siihen mitä haluat, erottele sanat/merkit pilkuilla.:) ja muista laittaa "täppi" tuohon toiminnot kohdan eteen ja tallenna niin pitäisi tulla näkyviin. :)

      Tossa olis ohje siihen toimintojen laittamiseen. :)

      Poista
    3. Kiitos paljon! Pitää kokeilla!

      Poista
  3. Siis tosi ihana toi sydänhaalari!

    VastaaPoista