Lilypie Second Birthday tickers

torstai 16. tammikuuta 2014

Alelöytöjä osa 2 & kirpparilöytöjä

Alelöytöjä osa ykkösen löydät täältä! 

Nyt saapui kotiin kauan odotetetut paketit ja on tullut shoppailtua vähän nettikirppareilla ja kolme kertaa tällä viikolla livekirpparilla. Hirveästi ei ole tarttunut mukaan, mutta jotain kumminkin!

Tämä oli tosi hyvä löytö! Ensi kesäksi uv-suojattu puku, ihan uudenveroisessa kunnossa. En tiedä tämän laadusta, kun on Lindexin ja viime vuonna meillä oli Reiman, mutta eipä kyllä ollut hinnallakaan pilattu tämä. :)
Koko 98/104cm & hinta 3€ yhteensä!
Me&I:n medaljonkitunika, meillä on tätä samaa kuosia pipot parissa eri koossa. :) Koko on 98/104cm eli iso vielä. Hintaa oli 7€.
Tämän kanssa kävi niin, että tykästyin tähän jo kun kävin kirpparilla tällä viikolla aikaisemmin, mutten kumminkaan ottanut. Menin sitten tänään uudelleen ja tämä oli siellä vielä ja tällä kertaa koko se pöytä oli varustettuna -50% lapulla, joten hyvä tsägä kävi etten aiemmin ottanut! :) Hintaa tuli 3€ -50% elikkäs puoltoista euroa. Merkki: H&M ja koko 98. Tosin näyttää paljon pienemmältä, olisiko kenties pesussa kutistunut. Ja väriltään on livenä paljon tummempi kun tässä kuvassa ja tosiaan tuo sydän ihan kunnon vaaleanpunainen. :)
Näyttääkö muka kovin isolta koolta edes? :o
Ihana unilevy! Ollaan pitkään kuunneltu joka ilta yhtä ja samaa, joten on kiva vähän vaihtaa levyä välillä.. :) Tämä maksoi 1,5€.

Muumilotto! Vähän kulunut, mutta eipä sillä väliä kun hintaa oli 2€ ja kaikki tallella. :) Lähinnä ostin tämän meidän pienelle muumifanille nyt jo käyttöön leikkeihin. Nella tykkää ihan hulluna katsella noita kuvia ja laitella takaisin tonne laatikkoon.
Facebookin kirpparilta IHANA pyjama! Rakastuin tähän heti. Hintaa tuli posteineen 12€, eli aika normaali hinta yöpuvulle, halvempikin. Merkki on Lindex ja koko 98/104cm, eli saa valitettavasti odottaa vielä kaapissa käyttöä. :)
Me&I:lta tuli sellaisia juttuja, jota olen himoinnut mutten ostanut kumminkaan silloin kutsuilta normihintaisena. Olisin ottanut kaikki isommassa koossa kun nyt käytössä olevaa kokoa(86/92cm) on jo niin paljon, mutta vaan tunikasta oli jäljellä isompaa. No, onneksi miikkarit on pitkäikäisiä! Nämä siis tilasin netistä puoleen hintaan. :)

Iiihana tunika, koko 98/104cm
Yogapantsit Neltsulle koossa 86/92cm. Mä ostin myös uudet khakit yogat itselleni, edelliset on mustat mitkä mulla on. :) Ja ostin kokoa pienemmät, jee! Hyvät on päällä. :)
Pupujumpsuit! Koko 86/92cm. Love love love ♥
POMPdeLUX:lta tuli myös paketti, vaikkei pitänyt tältä kaudelta enää mitään ostaa kun kutsuilta hamstrasin parilla sadalla vaatetta. :D Mutta hei, pitihän nyt -50% alet käyttää hyväksi ja ostaa pari kaivelemaan jäänyttä jutskaa.... Varsinkin tuo toppaliivi! ♥
Kaikki otin koossa 92cm.
Clarksville Little Jumpsuit
Lagos Little Tunic
R ei jostain syystä tykännyt tästä ja se sanoi, että mun pitää myydä tai polttaa tää? :D Sillä on välillä ihan ihmeelliset mielipiteet Nellan vaatteiden suhteen... Onneks se ei niistä päätä kumminkaan ;)
Bergen Little Gilet, untuvaliivi ♥
Ihana kuvio sisältä!
Toppaliivi takaa, ihana sydän ♥
Villatakki POMPdeLUX, toppaliivi POMPdeLUX, housut Me&I, pipo H&M, huivi POMPdeLUX

Tuon villatakin ja toppaliivin yhdistelmä on kyllä täydellinen, ja vaikka ulkona onkin reippaasti miinusasteita, niin puin tuon vaatetuksen neidille kun lähdettiin kirpparille. Tuolla alla on vielä pitkähihainen body ja kuljettiin autolla, joten tuskin neiti paleli. :) Toppaliivi on varmasti ihana myös keväällä ohuemman fleecen kanssa tai pitkähihaisen paidan. Toivottavasti tämä ihanuus menisi meillä myös vielä syksylläkin! Ainahan sitä saa toivoa.. :)

Mitäs tykkäsitte?
Shoppailiko joku muukin Me&I:ta tai Pompia alesta? :)

8 kommenttia:

  1. Voitko myydä mulle ton siili yökkärin ku jää pieneks, ellei Topi kasva nopeempaa? :D

    Villapaita kuvasta; "siis ihan jättisuuri... varo vaan ettei Nellalle tuu kävely ongelmia. ." (Äitylit läppää ;)

    Kiva postaus!

    Ps. Muahhahhah... Muistan ikuisesti ku Nea kerto kuinka olit ostanu röyhelöpylly housut ja R käski sun polttaa ne xD Sul on hauska ukko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, kunhan muistan! :) Veikkaan, et menee aika kauan ennen ku toi on ees pieni. :D

      HAHAHAH :D Mä en kestä :D Repesin vaan tääl ääneen. :D

      Kiiitos! :)

      Mä en ees muistanu tota enää! :D Mut monesta vaatteesta se on kyl ton tapasta sanonut, että ei yllätä. :D Osaa se olla hauskakin, mutta joskus vähän liikaa puuttuu asioihin, joista se ei ymmärrä, heh ;)

      Poista
  2. Ihania ostoksia jälleen! :)
    Jos meil ois tyttö niin pukisin sen varmaan samalla tavalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kiva kuulla. :) nuo on kyllä ihania. :)

      Tilasitko sä muuten sieltä Pompilta sillon, kun kyselit sitä kokoapua? :)

      Poista
  3. Aivan ihania löytöjä! :) Sulonen Nella noissa kaupalle lähtö vaatteissa. :)

    VastaaPoista