Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Me&I SS14!

Nyt se on täällä, uusi mallisto miikkarilta! Elikkäs kevään ja kesän ihanuuksia on tullut nyt myyntiin, ja mä pääsenkin jo heti huomenna ihastelemaan näitä livenä perhekahvilaan klo 10! En jaksa odottaa! Olisi myös toiset kutsut maaliskuun puolella, kun lisäyksiä on varmaan jo tullut... :) Tosin, ei olisi nyt kauheasti varaa niukentaa lompakon olematonta sisältöä, mutta pakko kai jotain on saada minut tuntien... 

Kokosin tähän nyt lemppareita, kun ovat tulleet julki aamulla esittelijöiden ryhmiin ja nyt myös netin puolelle. Eka ajatus oli vähän ''blääh'', kun ei nuo kissakuosit oikein iske. Mutta uskon kyllä, että livenä ne sykähdyttää ja väreistä pidin kyllä todella. Tässäpä kollaasin muodossa suosikkeja(kaikki kuvat napattu me&i:n sivuilta):

(klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi)
Jotenkin tykästyin tuohon turkoosi-ruskeaan aalto-aurinkokukkamekkoon ja pipoon. Mekko olisi ihanan pirteä ja raikas kevääksi Nellalle, mutta pipossa mietityttää se, että mihin sen voi oikein värikkyytensä puolesta yhdistää?!? Ehkäpä otan sen itselleni, kun kaikki omat ulkovaatteet on aina mustia... ;)
Kruunuleggareita jään innolla odottamaan, miltä näyttävät livenä. Joku ainakin sanoi, ettei olisi niin ''kalsarimaiset'' livenä kun kuvissa.

Bodeista kruunubody on ihan lemppari ja aika ihana tuo lammaskin! Tykkään hirmuisesti keltaisesta väristä lapsella ja Nellalle sopiikin se mielestäni ihanasti. Pojalle(miksei tytöllekin?) pöllöbody -ja housut olisivat aika päheät! En vaan enää ostele neidille bodeja, kun eivät ole enää käytännöllisiä jotenkin tämän ikäisellä ja meillä on niitä niin paljon vieläkin kaapissa 86/92cm koossa, ettei ole tarvettakaan. Käytetään niitä nyt loppuun ja enää en osta. Saa nähdä, mitä tällekin mielipiteelle käy, kun nuo näkee huomenna livenä. ;)

Housuista on varmaan pakko saada pinkit yogat ja ihanat ruskeat lammaspöksyt. Kiinnostaa nähdä myös miltä nuo uudet yogat näyttää livenä...
Toivoin kovasti tähän mallistoon tyttömäisiä haaremeita ja nyt tulikin sitten nuo kisupöksyt... Toivottavasti ne olisivat ihanat livenä, olisi niin kivat väriltään! Sopisi tosi moniin meidän yläosiin, jotka on tällä hetkellä käytössä. Ihanan tyttömäistä! Vaikkakaan ne eivät kuulemma ole luonnossa niin haaremimaiset eikä ''vauvamaiset'', mutta saa nähdä.

Pöllötunika näyttää ihanalta ja keväiseltä ja pohdin myös noita turkooseja yogia. Jos eivät ole kauhean poikamaisen näköiset, niin voisin ne meille kotiuttaa. Voihan niitä yhdistellä vaikka kirkkaaseen pinkkiin, vai? Apua, tulee valinnanvaikeus!

Naisten mallisto näytti tosi lupaavalta myös! Tosin eri juttu sitten miltä ne minun päällä näyttävät...

(klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi)
Nyt oli tässä mallistossa jotenkin tooosi paljon sellaisia juttuja, jotka iskee muhun! Uskon, että tuo pirteä pinkki paita sopisi mun kropan mallille aika hyvin, saa nähdä! Farkut ja chinot ei kyllä tule kysymykseensään, kun maksaa 75€. :/ Joten niitä tuskin edes sovittelen huomenna.
Yogapantsit ovat ihania ja niitä mulla onkin jo muutamat ennestäänkin, mutta jospa sitä yhdet vielä pitäisi saada? ;) Hups, nytkin on muuten jalassa...! :D
Oisin kyllä odottanut jotain pirteämpiä värejä niiden osalta tähän mallistoon, kun mustat mulla on jo, ja myös khakin väriset, jotka eivät ole nekään kovin keväiset väriltään. Magic pantsit mulla on mustana ja knickersit valkoisena, mutta viimeksi mainitut ovat valitettavasti liian isot, joten niitä ei tule käytettyä.

Yläosista mua kiinnostaa erityisesti poncho mekko & tuo musta paita, joka on löysä yläosasta. Veikkaan nimittäin, että ne olisi mun vartalolle hyvänmallisia, mutta eipäs voi tietää ennen kokeilua. :) Esittelijä lupaili ainakin ottaa mun kokoa huomenna mukaan, niin katsotaan sitten... Kokeiluun lähtee siis ainakin pinkki paita, poncho mekko, musta löysänmallinen paita ja ''pyjamahousut''. ;)

Iskeekö teihin ollenkaan vai tosi paljon?
Mitkä oli lemppareita?
Käykää katsomassa koko mallisto TÄÄLTÄ!

14 kommenttia:

  1. Hah, just oon itekkin tekemässä kollaasia lemppareista!! :D

    VastaaPoista
  2. Nyt kun luin tän sun postauksen, niin innostuin itekin jotenkin enemmän näistä! :D Turkooseja yogapantseja en edes älynnyt ajatella meidän "vauvalle" vaikka kyllähän sieltä jo kokoja löytyy, ne on kyl aika ihanat. :)

    Mua jäi harmittamaan, ettei tuota lammasbodya ole paitana, se olisi varmasti lähtenyt tilaukseen. Kissat ja kruunutkin on ihan kivoja mutta jostain syystä en osaa ajatella niitä meidän pikkuneidille ja isommalla taas on jo niin oma "tyyli" ettei oikein innostunut mallistosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva jos olin avuksi! ;) Mutta niinhän se yleensä menee, että kun niitä enemmän näkee ja toisenkin näkökulmasta, niin innostuu enemmän! ;)
      On kyllä ihanat ne turkoosit, vauvallekin! ;P

      No niinpä!! Ihan samaa just mietin. Miksei lapsille voi olla niitä pitkähihaisia paitoja enemmän, aina vaan monta bodya ja t-paitaa, blääh. :/ Kyllä keväällä ja kesälläkin tarvitsee pitkähihaisia, nyt ollaan kuitenkin Suomessa! :D

      Poista
  3. Voi apua, mä oon ihan just lähössä kutsuille!:D Päätin etten kurki etukäteen mitä ihanuuksia on tullut, mut pakkohan se nyt oli tää postaus lukea :D Saas nähdä mitä lähtee tilaukseen, vai lähteekö mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi, oon kade, mäkin haluuuun jo! ;) Pidä hauskaa!
      Haha, hyvä kun tulit lueskelemaan etukäteen, pitäähän sitä vähän tietää jo.. ;) Ja pohtia! Kerro sitten, mitä tilasit jos tilasit.. :)

      Poista
  4. Tätä mallistoa on jälleen odotettu :) tilasinkin yogat komistamaan entisten jatkeeksi ja aleksille lammashousut. Meillä sama noiden bodyjen suhteen. Mieli olisi tehnyt tilata pöllöhousutkin :) päätin kuitenkin että jospa myöhemmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Ooi ihanat. :) Joo sitten kun tilaa myöhemmin, niin tuntuu ettei mene niin paljoa rahaa. ;)

      Poista
  5. Niin söpöjä uutuuksia! Harmi kun noi kivat on just tytöille... :P

    VastaaPoista
  6. Mulla ois kutsut tai siis ei mulla vaan oon menossa kutsuille sunnuntaina. Mua ei kyllä kamalasti iskeny nää vaatteet vaikka ihastuinkin noihin kissahaaremeihin! Ja muutakin kivaa, mutta jotenkin ei nyt iskeny meijän neitille nää. Tavallaan ihan kiva mallisto ja jotenkin erilainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi, kiva kun pääset kutsuille! :) Mä näin tänään malliston livenä ja ihana kyllä oli!
      Mullakaan ei eka niin paljoa iskenyt, mutta livenä on kyllä ihan eri! Vähän piti tutkailla, että löyty lempparit.. :) Ja harmi kun ei sit oikein mikään sopinutkaan mulle itelleni ku vaatteita sovittelin siitä naisten mallistosta. :/ Säästypähän rahat! :D
      On kyllä vähän erilainen mallisto, mutta onhan tää sentään 10v-mallisto! :)

      Poista
  7. Iitalle lähti tilaukseen kisupöksyt ja pipo. Lammasbodyn ja housut tilasin uudelle tulokkaalle, kun käy kummallekin sukupuolelle. :) Lisäks Iitan mummo tilas sen tumman kissatunikan ja nuo kruunupöksyt. Ihania ois ollu kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin tilattiin kisupöksyt. :) Ihana oli kyllä livenä mallisto, vaikka eka ei netistä selatessa ihan täysiä sykähdyttänyt. Ainahan ne livenä on kivempia.. :)
      Oi vitsi ne lammasjutut oli kyllä niiiiiin sulosia! Jos ois vauva, niin oisin samantien tilannu. :)
      Kruunupöksyt tulee meille kans. ;)

      Poista