keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ihania ihmisiä kylässä!

Eilen saatiin aikaiseksi vihdoin sovittua tapaaminen ihanan Petran ja Kevinin kanssa! Me ollaan siis tutustuttu blogimaailmassa n. vuosi sitten, kun lapsoset oli vielä ihan vauvoja. Petra taisi löytää mun blogin ja tuli kommentoimaan, että onpas meillä saman ikäiset lapset; Kevinillä ja Nellalla on siis vain neljä päivää ikäeroa! Alettiin sitten kommentoimaan toistemme blogeihin ahkerasti, välillä viestiketjut olivat pitkiäkin ja juttu luisti. Oli paljon juteltavaa, koska lapset ovat niin samanikäisiä ja päädyttiin sitten Facebookissakin kavereiksi. Siellä sitä juttua riitti sitäkin enemmän, juteltiin(ja jutellaan yhä) usein, ihan kaikesta; lapsista, miehistä, blogijutuista, kavereista ja puretaan toisillemme ärsytyksen aiheita. Selvisi myös jossain vaiheessa, että Petra asui silloin vielä Kouvolan suunnalla, aika lähellä R:n vanhempia, missä käymme usein. Silti oli vaikeaa järjestää tapaamista, kun aina tuli joku mutka matkaan. Sitten selvisikin, että Petra perheineen oli muuttamassa pääkaupunkiseudulle! Oltiin molemmat ihan innoissamme, että nyt pystytään alkaa näkemään useinkin!

He kuitenkin muuttivat sitten melko toiselle puolelle pääkaupunkiseutua meistä katsottuna. Julkisilla matka on tosi hankala ja pitkä, kun taas autolla ei mene kun 20 minsaa, jos ei ole ruuhkaa. Ongelmanahan on vaan se, että meillä kyllä on auto, mitä R käyttää, koska minulla ei ole ajokorttia ja Petralla on ajokortti, mutta heillä ei enää ole autoa. Ja taaaas meni hankalaksi järjestää tapaamista.

Sitten Petra ilmoitti kivan jutun; heillä olisi auto käytössä viikon verran! Sovittiinkin sitten heti tapaaminen ja eilen nuo sitten saapuivat illan suussa meille. :)
Oli kyllä niiiin outoa; tuntuu kun olisimme tunteneet jo pitkään, meillä synkkaa kemiat niin hyvin netissä ja luemme toistemme elämästä koko ajan myös blogejen kautta. Kumpaakin meistä jännitti tapaaminen; mitä jos hyvin alkanut ystävyys ei onnistuisikaan livenä, jos jompikumpi olisikin erilainen kun toinen oli ajatellut, olisi vaivaantuneita hiljaisuuksia tai ei olisi juteltavaa?

Kaikki tämä onneksi osottautui niiiin vääräksi! Meillä oli todella hauskaa, lapset leikkivät keskenään ja meillä riitti juteltavaa. Ihan kun olisimme tunteneet aina. :) (ja Petra oli muuten vieläkin kauniimpi livenä!) ;)) Alkuun oli ehkä ihan pikkasen ujostelua puolin kuin toisin, mutta mä nyt tuppaan olemaan yleensä aina aika sosiaalinen ja niin vissiin Petrakin on. :) Aloin siinä sitten esittelemään meidän kämppää(vaikkei siinä hirveästi esittelemistä ole :D), lapset tutustuivat toisiinsa ja laitoin kahvit tulemaan, sekä Nellalle otin lohilaatikkoa jääkaapista lämpiämään päivälliseksi.

Juteltiin koko ajan jostain ja melkein tuntui olevan liikaa juteltavaa kun koko ajan jompikumpi oli äänessä ja juttu siirtyi luontetavasti seuraavaan. Eiköhän tämä tästä tasoitu kun nähdään useammin, tai sitten ei. ;) Tuntuu, että meidän kemiat synkkasi tosi hyvin myös livenä ja ihan turhaan jännitettiin. :) R sanoi, että vaikutin kun olisin valmistautunut ensi treffeille kun hössäsin niin paljon ennen Petran ja Kevinin tulemista. :D Ja Petran mies taas oli kuulemma lähetellyt viestejä koko päivän, että ''jännittääkö jo?!?''' Haha. :D

Ja voi noita lapsia! Miten niiiin samanikäiset voivat olla niiiin erilaisia?! Nella on paljon rauhallisempi kuin Kevin ja Kevin uhmaa enemmän kuin Nella. Nella on puheen kehityksessä pidemmällä kuin Kevin ja Kevin taas on paljon ketterämpi ja menevämpi kuin Nella. Kevin kiipeili ruokapöydän tuolille ja hyvä ettei pöydällekin olisi kiivennyt, ennen kun huomattiin! Nella ei ole ikinä tehnyt sellaista. :D Kevin kiipeää sohvalle sekuntissa, kun taas Nellalla kestää välillä ähertämisessä pidempäänkin ja välillä pääsee nopeasti. Ei kuitenkaan selvästi ole niin liikunnallisesti lahjakas, kun Kevin. :) Eikös pojat yleensä olekin vilkkaampia? ;) Tässä ainakin todistui stereotyyppinen pojan ja tytön ero; tyttö höpöttelee ja jaksaa keskittyä asioihin pidempään, poika mennä viipottaa ja kiipeilee, juoksee ja apinoi. ;) (tämä nyt oli ihan siis läppää, kyllä tiedän oikeasti että ei ole olemassa tyttöjen ja poikien muottia, tai ei ainakaan pitäisi olla :D)


♥ ''Sillä joidenkin kaa on vain samantien helpompaa'' ♥

Kevin sai Nellasta esille uhmakkaita piirteitä, voi ei... Petra meni käymään vessassa ja vahdin molempia lapia. Kevin sitten meni repimään jääkaapin ovesta papereita ja magneetteja alas, jolloin Nella alkoi tyhjetää legokoria oikein antaumuksella. Siis heitteli niitä ja paiskoi, mitä ei ikinä tee! Joko neiti taisteli mun huomiosta tai sitten Kevin opetti ''huonoja'' tapoja? ;) Heh, voi noita!

Kaiken kaikkiaan oli niin ihanaa nähdä, kun nuo ottavat kontaktia, halivat ja leikkivät, taistelevat leluista ja juttelevat välillä omaa hassua kieltään. Mikä siinä muuten on, että aina samat lelut kinnostaa? Aina se, mikä on toisella kädessä, onkin yhtäkkiä tosi mielenkiintoinen, vaikkei vielä äsken olisi kiinnostanut? Oli kyllä kaitsemista kerrakseen, mutta eipä se haitannut mitään. Ihanaa oli se, että molemmat uskalsivat heti komentaa toisenkin lasta ja ei arasteltu siinä yhtään. Se on mulle tosi tärkeää, koska ärsyttää sellaset ihmiset, jotka ei yhtään pidä kuria omalle lapselleen eikä varsinkaan sano toisen lapsen käyttäytymisestä mitään. Nellaa ainakin saa komentaa, jos itse en kerkeä näkemään tämän tekevän väärin. :) Petrasta välittyi, että osaa oikeasti kasvattaa lastaan ja pitää rajat, mikä on ensisijaisen tärkeää tämän ikäisille. :)
Välillä oli vähän rajuakin rakkautta, kun eivät nuo hassut ymmärrä että ovat saman painoisia, niin ei voi halia samanlailla kun vaikka aikuista... tämän kuvan ottamisen jälkeen nuo olivatkin kaatuneina päällekkäin lelukoppaan :D

''Kevin tuu kattoo mitä täällä kaapissa on, vaikka tänne ei sais kyl oikeesti mennä!''
Aivan ihana päivä takana, piristi tätä synkkää ja pimeää ''muka-talvea''! Onneksi viikonlopuksi on luvattu lunta ja pakkasta!
Huomenna tuleekin Nellan kummitäti ja tämän mies kylään iltapäivällä ja perjantaina nähdään pitkästä aikaa äitiporukan kanssa; viimeksi nähtiin ennen joulua! Voi kun kaikki ovat taas varmasti kasvaneet. :) Ollaan kyllä juteltu paljon tässä välilläkin ja aika paljon uhmakkuutta tuntuu löytyvän sieltäkin suunnalta. ;) Lauantaina on A:n lapsen 2v-synttärit ja sunnuntaina meillä olisi tarkoitus nähdä taas Petraa ja Keviniä, kun heillä on vielä se auto käytössä. :)

Huonosta ilmasta huolimatta, hauskaa päivää kaikille! ♥

4 kommenttia:

 1. Voi ei, tuli liikutuksen itku ja kylmätväreet...no ehkä vähän punastuttaakin ;)
  Hih, ihana olet ♥ Oli kyllä niin mahtava ilta ja toivottavasti monen monta samallaista edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu sinä ♥ Oli kyllä niin kivaa ja paljon vielä samanlaisia päiviä ja iltoja edessä varmasti! :)

   Poista
 2. Voi miten kiva, että ootte päässeet näkemään viimein livenäkin! :) Ihania pikkusia ovat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä tosi kiva juttu! :) Johan sitä oli odotettukin! Kiitos, he ovat kyllä. :)

   Poista