maanantai 15. heinäkuuta 2013

Loppukesän suunnitelmat


Toissapäivänä käytiin meidän mökin läheisellä rannalla veljeni, Nellan, R:n, äitini ja Milla-mäyräkoiran kanssa. Heitin talviturkin, jee! ♥
Meillä on vielä ihania suunnitelmia, enkä suostu myöntämään, että kesää ei olisi enää paljoa jäljellä. Alkukesä on hurahtanut ihan silmien edessä ja aika juoksee aivan liian nopeaa vauhtia. Niin paljon olisi vielä tehtävää ja koettavaa tälle kesälle, neitimme ensimmäiselle kunnon kesälle! ♥
Valoitetaanpa siis vähän ''loppu''kesän tulevia suunnitelmia! :)

Tällä viikolla(15.7.-21.7-) : 
 • Nähdään ystävää ja kaksi päivää Nellaa nuorempaa V- neitiä. 
 • Ulkoillaan ja löhöillään kotosalla
 • Perjantaina suunnataan mökille jälleen kerran; siellä odottaa äitini, isäni, mummini ja Milla- mäyräkoira
 
 • Lauantaina(eli 20.7.) mennään perinteiseen kesätapahtumaan koko perheen voimin. Tapahtumasta lähdetään päivällä ja sitten Nella jää hoitoon mökille, kun minä ja R suunnataan parin tunnin ajomatkan päähän R:n veljen 20v- juhliin! 
 • Sunnuntaina mennään hakemaan Nella mökiltä ja lähdetään ajelemaan taas kotiinpäin
Ensi viikolla(22.7.28.7.) :
 • R tekee vain nelipäiväisen työviikon, josta jää lomalle; torstai 25.7. on viimeinen työpäivä ennen lomaa!
 • Me vietetään Neltsun kanssa luultavasti aikaa vaan kotosalla ja ulkoilemassa, nauttien kesästä, ehkä tehdään jotain muutakin kivaa?
 • Perjantaina meillä olisi suunnitelmissa mennä R:n ensimmäisen lomapäivän kunniaksi HopLoppiin ensimmäistä kertaa; nyt kun sinne pääsee vielä ilmaiseksi. Alle 1-vuotiaat siis pääsee ilmaiseksi(aikuisille on aina ilmainen) ja muistaakseni yli 1-vuotiaat maksaakin jo 8,50e, joten nyt on korkea aika vielä hyödyntää tilaisuus maksuttomaan käyntiin kun kohta neiti on jo 1v.

kuva www.hoplop.fi
 • Lauantaina tai sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä R:n vanhempien luokse kokonaiseksi viikoksi! Pääsee viettämään vielä R:n sisarustenkin kanssa aikaa, ennen kuin he palaavat taas kouluun. R:n sisko menee syksyllä seitsemännelle luokalle ja R:n veli ammattikouluun. (ja yksi veli siis täytti 20v ja on jo opiskelunsa opiskellut. R on sisaruksista vanhin, täyttää tänä vuonna 24v)
 29.7.-4.8. viikolla:
 • Ollaan R:n vanhempien luona, ulkoillaan, syödään hyvin, tehdään kaikkea kivaa. Innokas mummi hoitaa varmaan Nellaa paljon, mitä töiltään kerkeää. :)
 • Viikonloppu(2.8.-4.8.) on vähän auki vielä; R haluaisi hirveästi, että menisimme koko viikonlopun(!) kestäviin kesäjuhliin piiitkän ajomatkan päähän ja Nella jäisi hoitoon R:n vanhemmille, mutta... minä nyt olen koko ajan vähän vastustanut ideaa. Kyseessä olisi siis minun veljeni ja hänen kihlattuna järjestämät kesäjuhlat, jonne ajaisi R:n vanhemmilta 4-5h. Koska ne ovat niin pitkän matkan päässä, niin kestävät perjantaista sunnuntaihin. R:n äiti haluaisi ilomielin hoitaa Nellaa ja kuulemma he menisivät erääseen huvipuistoonkin yhdessä... mutta katsotaan nyt. Itse haluaisin mennä myös erään blogikollegan pojan 1v- synttäreille sunnuntaina, kun kutsukin tipahti postiluukusta. Mutta jos mennään niihin juhliin, niin sitten ei päästä sinne synttäreille. :/ En haluaisi jättää Nellaa niin pitkäksi aikaa hoitoon, kyseessä on kumminkin perjantaipäivästä sunnuntaipäivään sisältäen kaksi yötä. Nella varmasti pärjää, mutta mites minä?!?
5.8.-11.8. viikolla:
 • Ajellaan pois R:n vanhempien luota varmaan sunnuntaina(4.8.) tai maanantaina(5.8.) ja siitä suunnataan meidän mökille taas tai sitten ollaan ensin muutama päivä kotona ja mennään sitten mökille. Viimeistään varmaan keskiviikkona pitää kuitenkin mökille mennä, koska siellä järjestetään Nellan 1v-synttärit! Hui. Paljon stressiä, 53 ihmistä kutsuttu. Kaikki ei kumminkaan varmaan pääse.
 • 8.8. torstaina Nella täyttää 1v!
 
kuva täältä
 • 10.8. lauantaina juhlitaan neidin ensimmäisiä synttäreitä ♥ Ai niin, ja minun ja R:n kolmivuotispäivää(siis sen aikaa ollaan oltu yhdessä) ja kaksivuotiskihlajaispäivää! Kiva kun viimeksi vuosipäivänämme kotiuduttiin sairaalasta pienen käärömme kanssa ja nyt samaisena päivänä vuotta myöhemmin vietetään sen ei-enää-niin-pienen-käärön 1v-synttäreitä! ♥ Josko ensi vuonna sitten vietettäis jotenkin parisuhteen laatuaikana tuota päivää? ;)
 
10.8.12, kun kotiuduttiin sairaalasta. ♥
 •  Lauantai-iltana ja sunnuntaina siivoillaan mökkiä juhlien jäljiltä
 12.8.-18.8. viikolla:
 • Lähdetään mökiltä kotiin, ei vielä tiedetä minä päivänä, joko alkuviikosta tai sitten vasta keskiviikkona.
 • Torstaina 15.8. on Nellan 1v- neuvola! Tiedossa myös aimo annos rokotuksia...
 • Perjantaina 16.8. on Nellan ensimmäinen hammaslääkäri! :')
  Samaisena päivänä myös menen luultavasti yläastekavereiden tapaamiseen vähän juhlimaan. Ei olekaan suurinta osaa heistä tullut nähtyä moneen vuoteen, voi tulla aika jännä ilta. :)
 
Minä melkeinpä tasan viisi vuotta sitten, heinäkuussa -08. :D eli 16-vuotiaana?
 • Viikonloppuna ei varmaan muita sen kummempia suunnitelmia?
 19.8.-25.8. viikolla:
 • R:n viimeinen lomaviikko. :(
 • Me ei olla vielä mietitty noin pitkälle, mutta mahdollisesti lähdetään kahden päivän risteilylle Ruotsiin, kun saatiin A-luokan lahjakortti R:n vanhemmilta lahjaksi. :) Saa nyt nähdä. Muita suunnitelmia ei ole, mutta R:n mukaan ei ainakaan löhötä kotona. :D

No olipas siinä jonkin verran jo suunnitelmaa! :) Kivalta kuulostaa, en jaksa odottaa kaikkea mahtavaa mitä on edessä! Mitäs teidän loppukesään kuuluu? :)

ps. Nella on parantunut enterorokosta ja on oma iloinen itsensä. ♥ Kyllä se tauti melkein viikon kestikin. :/ Pahinta oli yöt, jotka meni itkien kipua. Viime yö tuntui ihan taivaalliselta, kun neiti nukkui 21.20-06.50 heräämättä kertaakaan(!!!!) eli normaalit yöunet. Toivotaan, että jatkuukin nyt näin, kyllä tuo viikon yöheräily ja valvominen verottaa. Oli ihanaa, kun neiti heräsi tänään niin iloisena omana itsenään. ♥
Itse olin myös yli 38 asteen kuumeessa ja tosi kipeä. :/ Mutta nyt taas elämä maistuu terveenä! :)

4 kommenttia:

 1. Teillä onkin paljon kivoja suunnitelmia. Meidän suunnitelmat on aika pienet näihin verrattuna. :D Me meinataan käydä kahdestaan Tuurissa ja ehkä sitten tulla yöksi kotiin ilman neitiä. Neiti siis jäis mummilaan yöksi missä on hoidossa, kun me ollaan Tuurissa. Ja sitten koko perheen voimin meinataan käydä tossa lähellä olevalla eläinpihalla. :)

  Hyvä, että Nella on nyt parantunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pöh, ei meillä nyt mitään sen kummempia ole? :D Teilläkin kuulostaa kivalta. :) Mä aina tykkään suunnitella etukäteen! :)

   Niinpä! :)

   Poista
  2. No, mutta tosi paljon kaikkea vaikka ns. normi juttuja. Sää vaan taidat osata kirjottaa tavallisetkin jutut niin kivasti, että ne tuntuu tosi erikoisilta. :D Mustakin ois niin kiva suunnitella kaikenlaista kunnolla etukäteen, mutta avomies elää vaan hetkessä eikä siltä saa mitään vastauksia millon vois lähtee tms. :/

   Poista
  3. Voi kiitos, kivasti sanottu! :)

   Sun pitää vaan päättää, mies vikisköön perässä? ;)

   Poista