Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Meidän päivä tekstinä ja kuvina 2.7.13

Moips!

Aattelin kirjoittaa tälläisen meidän päivä- postauksen tänään tiistaina 2.7.13 pitkästä aikaa, Nella ollessa kuusi päivää alle 11kk! Edelliset: 18.tammikuuta, 4.maaliskuuta, 2.huhtikuuta, 16.toukokuuta
Kirjoittelin ylös kellonaikojen mukaan tekemisiä, toki jokaista vaipanvaihtoa yms. en ole muistanut kirjoittaa ylös ja ajat ei aina ehkä ole täydellisen tarkkoja. :)

(1.7. illalla) klo 21.25  Nukahtaa(nukutus aloitettu n. 20.50 iltavellin juomisella)

(2.7) n. 03.00  Itkeskelee, tutti suuhun (tätä ennen itki myös ennen kuin me mentiin nukkumaan, R meni jo ennen yhtätoista, itse menin puolenyön aikaan)

05.45  Itkeskelee, ei meinaa millään rauhoittua, joten R nostaa neidin meidän viereen

n. 6.10  Nukahtaa

6.45  R:n herätyskello soi ja hän nousee ylös, Nella herää, torkkuu viitisen minsaa ja herää kunnolla
07.00  Köllitään sängyssä



n. klo 07.10  Noustaan ylös, petaan Nellan sängyn ja mennään moikkaamaan isiä vessaan, kun on suihkussa. :D

07.15  Vaipan- ja vaatteidenvaihto, aamupesut, lastenohjelmat päälle, kahvinkeitin päälle(laitan aina edellisenä iltana kahvin valmiiksi)

07.35  Aamukahvin juonti, vedenkeitin päälle puuroa varten



07.50-08.10  Nellan aamupuuro hedelmäsoseen kera + vettä ruokajuomaksi + sormiruokana vesimelonia
Ollaan nyt n. kuukauden(?) ajan syöty Nellan kanssa samaa puuroa, tämä on täysin suolatonta. :) Ensin neiti ei syönyt kovinkaan hyvin, mutta nykyään maistuu, varsinkin hedelmä/marjasoseen kera. :)


Vaikka ilme kertoo toista, niin vesimeloni on Nellan herkkua!

Kaikki meni!

Vettä neiti joi melkein koko mukillisen :)

08.20  Hampaidenpesu, D-vitamiinit molemmille



08.25  Oma aamupala, Nella leikkii ja tulee pummimaan banaania. :D Annan hänelle palasen ja tyytyy siihen.

08.45  Sängynpetaus, pientä siivoamista, puen itse päivävaatteet, laitan korvikset, sipaisen vähän ripsaria, harjaan hiukset yms.

Ananaspaita: Gina Tricot
Musta perustoppi: Gina Tricot
Mustat legginsit: House
Korvikset: Timanttiset



09.00-09.30  Leikkiä, taaperokärryllä ajelua, dubloja, telkkaria, kirjahyllystä tavaroiden repimistä jne.

09.30-10.00  Odotetaan kummitätiä kylään ja vähän vielä siivoillaan ja leikitään

10.00  Kummitäti tulee ja annetaan synttärilahja(juhannuksen tienoilla oli L:n synttärit)




10.30  Vaipanvaihto

11.00  Nellan lounas; couscous-kanasosetta ja vettä + pari maissinaksua, minä ja L syödään berliinimunkit ja juodaan kahvia


Nellakin olis halunnut munkkia :D

11.30  Nella alkaa olla jo ihan väsynyt. Vaipanvaihto, vaatteidenvaihto, maitoa 210ml
Kummitädin sylissä ♥

11.40  Juo itse maidon ja nukahtaa parvekkeelle vaunuihin

12.15  L lähtee iltavuoroon töihin, minä laitan itselleni lounaan ja huuhtelen Nellan tuttipullon yms.

12.25  Oma lounasaika; tonnikalaa, paprikaa, tomaattia, jalapenoja, raejuustoa ja kurkkua + vettä. Samalla katselen telkkaria ja kirjoitan tätä postausta alkuun.



13.08  Kuuluu itkua vaunuista, mutta ei herää vielä

13.30  Herää

13.40  Vaipanvaihto

13.55  Kakkavaipanvaihto

14.00-15.00  Leikkiä

15.05  Välipalaksi hedelmäsosetta, leipää ja vettä

15.20-16.20  Leikkiä

16.20  R tulee kotiin töistä, jutellaan päivän kuulumisia ja leikitään Nellan kanssa, syön kevytviiliä ja banaanin.

17.20  Vaipanvaihto

17.30  Maitoa 210ml (ollaan muuten alettu tuossa pari päivää sitten lisäämään joka maitoannokseen tilkka normaalia maitoa, tarkoituksena olisi, että oltaisiin vuoden iässä siirrytty täysin normaaliin maitoon korvikkeesta. Nyt laitetaan vasta 10ml joka kerta, mutta koko ajan lisätään määrää)

17.48  Nella nukahtaa sohvalle ja me katellaan R:n kanssa telkkaria, jutellaan yms, R ottaa vartin torkut

18.00  Syön makaroni-kana-kasviswokkia + vettä

18.25  Neltsu herää, sylitellään pitkään

18.55  Nellan päivällisaika. Syötän neidille couscous-kanaa ja vesimelonia + vettä

19.25  Lähden moikkaamaan kaveria nopeasti

19.35  R vaihtaa Nellan vaipan

19.50  Tulen takaisin kotiin ja R lähtee käymään Nellan kanssa lähikaupassa

20.15  R ja Nella tulee takaisin kotiin

20.15-20.40  Istuskellaan vain ja seuraillaan neidin leikkejä

20.57  Kakkavaipan vaihto

21.05  Iltapuuro ja vettä

21.20  Vielä hetki leikkiä, iltatoimiin rauhoittuminen

21.40-21.50  Hampaidenpesu, vaipanvaihto, yöpuvun vaihto, hyvänyöntoivotukset ja pusut & halit

21.55  Iltavelli(ja vähän maitoa seassa) itsejuotuna(R vieressä), unimusiikki soimaan, huone pimeäksi ja nukkumaan!

22.00  Nukahtaa

22.20  Omaksi iltapalaksi kolme leipää kera kalkkunaleikkeen, juustonsiivun ja keitetyn kananmunan + raejuustoa ja vettä

Tämä päivä oli melko normaali päivämme, paitsi että Nella nukkui tosi paljon päikkäreitä. Yleensä nukkuu puolentoista tunnin päikkärit ensin ja sitten illalla ehkä vielä n. vartin tai ei ollenkaan. Tänään neiti veti unia melkein pari tuntia aamulla ja illallakin normaalia enemmän. Yöllä tosin heräili ja nukkui aamuyöstä levottomasti, joten voi olla, että se väsytti neitiä päiväsaikanakin. 

Nella meni tänään normaalia myöhempään nukkumaan, yleensä menee 20.30-21.00, mutta nukutukseen saattaa mennä aikaa pidempään, tänään siihen ei mennyt yhtään. Selvästi neiti ei vielä ennen ysiä ollut edes väsynyt, joten mitäpä sitä turhaan toista sänkyyn huudattamaan. 

Toivottavasti teillä oli kiva lukea meidän päivästä, tätä oli ainakin kiva tehdä taas ''pitkästä aikaa''. :) En lupaa ryhdistäytyväni blogin suhteen, mutta lupaan yrittää! :) Olisi kiva taas kirjoitella useammin, mutten jaksa ottaa siitä varsinkaan näin kesä-aikana mitään paineita. 

EDIT: Mua alkoi harmittamaan ihan todenteolla nyt yksi asia niin piti vielä tulla tähän kirjoittamaan.. Mullahan on siis tarkoituksena palata työelämään mahdollisesti tammikuussa, taloudellisen tilanteen salliessa ehkä myöhemminkin tai jos tekee tosi tiukkaa, niin aikaisemmin. Selailen aina välillä huvin vuoksi avoimia työpaikkoja mol.fi:stä, jotta pysyisin kartalla siitä, missä ja mitä milloinkin haetaan ja mitä on tarjolla. Äsken sitten selailin työpaikkoja taas ja silmiin osui erittäin tuttu hakemus; nimittäin vanhaan työpaikkaani, ei kylläkään viimeisimpään vaan sitä edelliseen. Kyseinen työpaikka on varmaankin ollut lempipaikkani koko työhistoriassani ja valitettavasti jouduin kyseisessä paikassa lopettamaan, kun työsuhde oli määräaikainen ja heillä ei ollut tarjota minulle vakituista työtä. Silloin harmitti ihan kauheasti ja aina olen jotenkin sisimmissäni toivonut pääseväni takaisin kyseiseen paikkaan. Paikka on niin ihana, kodinomainen, pieni ja siellä on mahtavat mahdollisuudet vapaaseen työskentelyyn, kehittämiseen ja lapsilähtöisyyteen. Kaiken lisäksi kyseisessä paikassa on maailman paras pomo; aivan ihana ihminen, jonka kanssa oli ilo työskennellä. Muutenkin ei ole paljoa huonoa sanottavaa paikasta. Tässä nyt vain on ongelmana se, että työ alkaisi elokuussa ja en ole kyllä silloin vielä valmis palaamaan töihin, jos nyt paikan saisinkin. Nella olisi kumminkin vasta juuri ja juuri yksivuotias! Mielestäni niiiin pieni vielä päiväkotimaailmaan tai ylipäätään kokopäivähoitoon. Nyt kyllä ketuttaa ja suuresti... no, kai niitä hyviä paikkoja tulee vielä silloin tammikuussa(tai myöhemminkin) vastaan, mutta voi, kun sormeni syyhyäisivät saada kirjoittaa sähköpostia vanhalle tutulle ja päästä takaisin ihanaan työympäristöön... Työilmapiiri on mielestäni melkein kaikkein tärkeintä näinkin ihmisläheisessä työssä ja tuolla se oli kyllä kohdallaan. Toki välillä tuli sanaharkkaa, kun oli niin tiivis työyhteisö, mutta se nyt vain on ihan normaalia, ihmisiähän tässä vain ollaan.

Ehkä mä pääsen tästä yli vielä, nyt vain on armoton ärsyyntyneisyys päällä!

Kauniita unia kaikille! ♥

ps. muistakaas ihanat ihmiset käydä äänestämässä Neltsua täällä kilpailussa!

4 kommenttia:

  1. kiva lukea teidän päivärytmistä. Meillä myös elokuussa vuoden täyttävä kuopus.

    Kannattaahan sun hakea tuota työpaikkaa. Eihän siinä mitään häviä. Jos saisit paikan voithan silloin kysyä olisiko mahdollista aloittaa vasta myöhemmin tai olisiko miehelläsi mahdollisuss jäädä Nellan kanssa kotiin?

    elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit! :) Se on kyllä aina kivaa lukea jos on samanikäisestä lapsesta kyse kuin itsellään.

      Niin, sitäkin vaihtoehtoa mietin että jos tuota hakisin ja sitten jos sen saisin niin pohdittaisiin vaihtoehtoja. Eipä siinä mitään ainakaan menettäisi! Ja ei jäisi sitten harmittamaan. Jotenkin koko ajan olen vain ollut niin asennoitunut siihen, että menisin töihin vasta ensi vuoden puolella... Jos menisinkin jo elokuussa, niin se tulisi niin kovin äkkiä!

      Meillä ehkä saattaisikin olla mahdollisuus siihen, että mies jäisi kotiin, pitää miettiä! :)

      Poista
  2. Mullakin on meiningissä tehä tällänen, mutta en oo saanu vielä aikaseksi. Ehkäpä tässä viikon sisään saisin otettua itteeni niskasta kiinni ja tehtyä. :) Syynä myös sekin, että meidän kannettava se mitä aina käytän bloggaamiseen hajos! Ja nyt mun pitää olla sittten ilman konetta. :/ Avomiehen koneella voin toki käydä, mutta mieluummin tekisin omalla, kun siellä on kaikki kuvat jne. Noh, ehkä mää saan tässä jossain vaiheessa uuden. Tai me saadaan elvytettyä toi kone jotenkin. Jää nähtäväksi miten käy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, sit kun pystyt. :) Näitä on kiva lukea.

      Voi harmi kun sun kone hajos. :/ Onhan se ihan eri asia olla toisen koneella kuin omalla ja bloggauskin on vaikeampaa ilman kaikki kuvia yms. Toivotaan, että sen sais korjattua. :)

      Poista