sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

HopLopissa

Heippa!

Meillä on ollut kivoja kesäpäiviä, R jäi siis lomalle ja vietti ekaa lomapäivää perjantaina. Niin kuin oltiin suunniteltukin, niin perjantaina suunnattiin koko pienen perheemme voimin HopLoppiin. Aamupäivällä Nellan kummi ja ystäväni M oli meillä kylässä ja päivällä R meni auttamaan serkkuaan muutossa, joten suuntasimme HopLoppiin vasta illalla. Olin vähän kiukkuinen R:lle, kun sillä kesti siinä muutossa niin kauan, vaikka kuulemma piti ''vain muutama tavara kantaa''... :D No, eipä se mitään sitten loppujen lopuksi haitannut.

Mä vähän jännitin etukäteen, miten Nella tykkää olla siellä HopLopissa, kun siellä on niin paljon hälinää ja menoa, meidän neiti kun on vähän sellainen arkajalka ja herkkä äänille ja uusille paikoille/ihmisille. Nella kerkesi nukkua autossa vain 10-15min ja jouduttiin herättämään hänet kun saavuttiin paikalle. Se ei Nellan menoa estänyt ja pirteänä jaksoi touhuta! Viihdyttiin siellä n. puolitoista tuntia yhteensä.

HopLop on koko perheen liikunnallinen seikkailupuisto, jossa lapset voivat vanhempiensa kanssa kokea leikki- ja liikuntaelämyksiä sekä onnistumisen kokemuksia omien mieltymystensä ja uskalluksensa mukaan. HopLop tarjoaa lapsille tekemistä ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten spontaaneihin liikkuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina.

HopLop liikuntaseikkailupuistoissa on aina seikkailulabyrintti sekä muita kiipeilyyn, pomppimiseen ja leikkimiseen kannustavia rakenteita ja välineitä, jotka ovat yksinkertaisia käyttää sekä tietysti turvallisia. Tavoitteena on ensisijaisesti lasten liikuntaleikkien ja mielikuvituksen tukeminen sekä motoristen taitojen ja koordinaation kehittyminen ilman, että erityisesti keskitytään niiden harjoittelemiseen.
teksti: hoplop.fi


Kun saavuttiin puistoon, ensin otettiin kengät pois ja laitettiin sukat jalkaan. Muistakaa, että HopLopissa täytyy olla sukat! :) Onneksi oltiin muistettu ottaa.
Käytiin vähän kiertelemässä ja sitten mentiin ns. taaperoiden alueelle.

Taaperoalue oli aika pieni ja kiva, Nella tykkäsi siitä todella. Suosikiksi osoittautui pallomeri! Se oli sopivan pieni, siellä ei ollut ketään muita ja Nella rakastaa muutenkin palloja.

Erivärisiä palloja oli kiva tutkia ja pidellä kädessä, heitellä ja uppoutua pallomereen. Leikittiin sellaista myös, että neiti heittäytyi selälteen pallomereen ja hauskaa oli! :) Nellasta oli hauskaa myös kiivetä pienet portaat pallomereen ihan itse. :)
Ai siis tonneko mun pitäis mennä?!?
Jee!
Niin kuin kuvista huomaa, Nella tykkäsi tosi paljon ja olin positiivisesti yllättynyt. :) Nellaa ei haitannut HopLopin hälinä ja melu yhtään, ehkä koska se oli niin tasaista meteliä ja iloisia lasten ääniä, musiikkia yms eikä mitään yhtäkkisiä kovia ääniä. Ainoa, mistä Nella ei tykännyt, oli liukumäessä laskeminen. R meni siis laskemaan Nellan kanssa taaperoalueen viereiseen liukumäkeen, sellaseen aika pieneen. Ensin neiti ei ollut milläänsäkään, mutta kun he laskivat alas niin jotenkin säikähti sitä. :D
Säikähdys meni kumminkin nopeasti ohi, kun vaihdettiin paikkaa. :)
Kierreltiin ja käytiin vähän pelaamassa isompien lasten pelejä. Ne oli tosi kivoja ja voin vain kuvitella, kuinka isompana Nella varmasti tulee niistä tykkäämään. Ne oli aikuisillekin hauskoja!
Tuleva koripalloilija ;)

Pelialueella oli myös hauska sellainen peli, mikä oli lattiassa ja siinä piti jaloilla ''puhkaista'' ilmapalloja. Eli sellainen kosketusnäyttöpeli, missä liikuttiin. Oli tosi hauska!
Kun oltiin käyty pelialue läpi, niin kierreltiin vaan ja katseltiin ja Nella sai kävellä itse. Nella halusi myös itse työntää rattaitaan. :D Tykkää kotonakin aina vaunuja työntää ja mummilassa Nellalla on omat nukenvaunut. :)


Yksi lempijutuista Nellasta oli selvästi vain kävellä itse ympäriinsä, kun oli kunnolla tilaa. Vähän erilailla, kun meidän pienessä ja täydessä kolmiossa... Annettiin neidin talsia ympäriinsä ja seurattiin perässä. Yllättävän kovaa tuo neiti kyllä menee jo, ja nyt on ihan maailman kivoin juttu lähteä karkuun ja kun joku jahtaa. Jeejee, sitä odotellessa kun vauhti tuosta vielä kasvaa. ;)

Kun oltiin hetki kävelty, niin mentiin vielä isompien puolelle, jonne saa pienten kanssa mennä aikuisen kanssa. Ihan kun mä nyt päästäisinkään alle 1-vuotiasta sinne yksin? :D No joo, mutta kumminkin. Se oli tosi kiva alue myös, siellä oli isot liukumäet ja seikkailuratoja, varmasti tosi kiva isommille lapsille. Sielläkin Nellaa kiinnosti vaan pallot ja kävely. :D


Kaikenkaikkiaan kiva reissu ja varmasti mennään uudelleen! :) Suosittelen kyllä pienillekin lapsille!

Me ollaan nyt R:n vanhempien luona lomailemassa ja täällä viivytäänkin yli viikko.

Ihania kesäpäiviä kaikille! ♥
8 kommenttia:

 1. Voi miten söpö ja iloinen pallero siellä. Kiva paikka tuo Hoppis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on! ♥ Niinpä, yllätyin positiivisesti itsekin. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!
  Mekin ollaan aateltu et mentäis katsomaan joku päivä et millainen se HopLop on, vaikka meidän neiti onkin vasta vähän vajaa vuoden ikäinen. Ilmaiseksi kun kuitenkin pääsee niin täytyy varmaan käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kannattaa ehdottomasti mennä, oli tosi kivaa. :) Ja tosiaan kun ilmaista oli, niin pitihän se käydä kokeilemassa. :) Kerkeisköhän sitä vielä käydä tässä parin viikon aikana ennen kuin neiti täyttää 1v...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei maksa. :) Aikuiset pääsee aina ilmaiseksi ja alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. :)

   Poista
 4. Ihana tyttö! :) oon monesti miettiny että meen sinne, mutta mietin että viihtyyköhän tuo 1v 1kk siellä, mutta tämän luettu uskon! :D Varmasti ois niin mielissään.. Siispä huomenna mies suostuttelemaan ja HopLoppiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Todellakin kannattaa! :) Tsemppiä miehen suostutteluun. ;)

   Poista