tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Heippa!

Aina niin mielikuvitusrikas otsikko, mutta taitanee tiivistää tämän postauksen. Nyt siis luvassa vähän, mitä meille kuuluu! :)
Viime päivät on olleet tosi kivoja, eilinen nyt oli vähän tylsä mutta eipä se mitään. Oli tosi kivaa olla vaihteeksi ihan vaan kotona neidin kanssa ja viettää laatuaikaa, kun tosiaan oltiin toissa viikonloppuna R:n vanhemmilla ja koko viime viikko + viikonloppu meidän mökillä. Vietettiin ihania kesäpäiviä, oltiin ulkona, leikittiin hiekkalaatikolla, saunottiin, Nella sai polskutella uima-altaassaan, käytiin rannalla ja touhuttiin sisälläkin sadepäivinä. Syötiin ulkona, herkuteltiin, grillattiin ja sairastettiin. Nyt on sairastamiset taas takanapäin ja arkea vielä edessä taas vähän ennen kivaa ensi viikonloppua. Tänään oli ihanat Cariina ja Ava meillä käymässä. Avalla ja Nellalla on puolisen vuotta ikäeroa, Ava syntyi ystävänpäivänä. :) Oli kyllä tosi kivaa kahvitella ja seurailla lapsosia, ei kyllä kovin paljoo ottanu kontaktia, mutta eiköhän ne myöhemmin sitten. :) Nella oli yllättävän kiltisti, aattelin että se olis koittanu repii Avaa ja kaikkee, mutta ei! :)
Siis onks se MUN lelukaaren alla?!

Nääks sä hei?!
Nyt meni vähän väärässä järjestyksessä, kun piti eka kertoa mökkeilystä ja laittaa siitä kuvia, mutta.. eipä se mitään. :) Tässä kuvia viime viikolta:
Nella kävelee jo tosi pitkiäkin matkoja. :)
Uudet shortsit, 86cm, Name It
Uusi uikkari, 86/92cm, Name It (takaa)
Edestäpäin
Jee tääl on kiva myös seisoa!

Jeeeee!

Mä tuun pois!

Keinuminen on kivaa, jälleen kerran!
Ruoaksi oikein perinteisia kaalikääryleitä ja uusia perunoita + kukkakaaligratiinia. Nam!

Milla-koira rakastaa uimista yli kaiken ja palloa pitää heittää koko ajan, veteenkin!
Kaunis maisema rannalta
Kosketus järviveteen
Heitin talviturkin vihdoin! :)
Koitettiin saada neiti nukkumaan, mutta nukahti vasta kun lähdettiin rannalta.
Mä meen ulos!
Portaita olis niin kiva mennä...
Nella on myös oppinut viime aikoina taas hurjasti uusia juttuja! Viime viikolla oppi nousemaan ilman tukea seisomaan! Tähän mennessä on siis noussut aina jonkun tuen kanssa, mutta nykyään onnistuu ihan leikiten seisomaan nousu mistä vain. Hienosti myös kävelee ympäri kämppää ja jostain syystä pitää aina heilutella käsiä samalla tai kantaa esineitä käsissään ja toki poimia niitä matkan varrelta taitavasti. Lempparijuttuja on kaukosäätimet, ämpäri ja legot, niitä on kiva kantaa molemmissa käsissä ja käppäillä ympäri kämppää. :) Tänään sain hyvän videonkin kuvattua neidistä, kun hän kävelee, mutta en tiedä missä videokameran siirtojohto on, joten laitan sen tänne kun löydän sen. :) Jos löydän sen...

Nella myös ymmärtää hirveästi enemmän koko ajan puhetta. Kun neidille sanoo ''haloo haloo'', niin hän laittaa korvalle esineen ja esittää puhuvansa puhelimeen. :D Se voi olla kännykkä, nokkamuki, lego, joku lelu, ihan mikä vaan. :D Vaikka ämpäri tai ihan vaan oma käsi, jos ei ole mitään muuta lähettyvillä. :D
Kun Nellalle sanoo ''tapu tapu'', niin hän alkaa taputtaa. Kun sanoo ''hei hei'', niin alkaa vilkutus ja välillä neiti myös itse sanoo ''hei''. Äiti- sanaa hokee yhä usein ja ''ättä'' ja ''tä'' ja ''itii, ihii'' yms.
Kun alkaa mässyttää, maiskuttaa yms, niin neiti tekee perässä. Sama pätee kielen näyttämiseen. Tänään kun hälle sanoi, että ''miten Nella hyppii?'', niin alkoi sängyllä pomppiminen istuvaltaan. Koko ajan ymmärtää hirveästi enemmän, äidin iso tyttö!

Nella on myös oppinut heiluttamaan päätään hassusti sivulta toiselle, kun Nellalle sanoo ''miten Nella sekoaa'' tai ''hulluttelee'' ''hepuloi'' tai jotain muuta yhtä fiksua. :D Tämä on R:n opettama juttu. :D

Kun musiikki alkaa soimaan, niin neiti alkaa jammailemaan ja kun lemppari lastenohjelma tulee, niin ympäröivä maailma unohtuu. Kameralle hymyillään ja kännykkä varastetaan. Paperia on edelleen kiva repiä ja ihmisten silmiä tökkiä.

Huomaa, että kun neiti on alkanut kävelemään, niin on nykyään paljon väsyneempi touhuistaan. Ihan ymmärrettäväähän se on. Tämän huomaa siitä, että Nella tarvitsee nykyään taas kahdet päikkärit, yhdillä ei millään nyt jotenkin pärjää. Mutta eipä se mitään, sitten nukutaan kun nukuttaa. :)

Nyt ei tule tällä hetkellä muuta mieleen, kun on vähän kiirekin tässä viettämään perheen yhteistä aikaa, joten ensi kertaan! :) Mukavaa viikkoa kaikille ♥

4 kommenttia:

 1. Ava näyttää hirmu tummalta! :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :) oikein huomaa Nellasta miten näyttää jo ihan pikkulapselta eikä vauvalta enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Apua, älä sano noin, niiiin haikeeta! :D

   Poista