Lilypie Second Birthday tickers

torstai 13. kesäkuuta 2013

Puolitoistatuntinen

Huh, on taas ollut kyllä menoa ja meininkiä. Tuntuu, että ainoa aika kun saa hengähtää hetken, on neidin päikkäriaika. Ja kun neiti tosiaan nukkuu enää useimmiten yhdet n. puolentoista tunnin päikkärit, niin oma aika on kyllä vähissä. En valita, mutta.. välillä vaan tuntuu kuluttavalta.
On turha enää edes haaveilla, että voisi rauhassa istua koneelle kirjoittamaan blogia, kun Nella on hereillä. Ja silloin kun Nella nukkuu, on sata muuta asiaa. Se puolitoistatuntinen on ainoa aika päivässä, kun esimerkiksi voi imuroida, sillä Nellan mielestä imuri on edelleen hirvein asia maailmassa. Mahdottomuuksiin Nellan hereilläoloaikana kuuluu myös
  • Rauhassa syöminen. Jos koitan syödä ruokapöydän ääressä, Nella roikkuu jalassa kiinni ja kitisee, jos koitan syödä olohuoneen pöydän ääressä, saan varoa pieniä nopeita käsiä, jotka huitoo ruokaa sinne sun tänne
  • Kaappien siivoaminen. Samaan aikaan kun saan jonkin asian laitettua paikoilleen, se on jo lattialla. Tai kun kerään poisheitettävää tavaraa pois, ne löytyy joko neidin suusta, kirjahyllystä, kenkien joukosta, vaatakapin välistä tai...
  • Rauhassa telkkarin katsominen, lukeminen, datailu, kirjoittaminen, vauvakirjan täyttäminen, valokuva-albumin tekeminen jne. Tarviiko tätä edes selittää?
  • Monesti jopa puhelimessa puhuminenkin tuottaa ongelmia. Neiti saattaa hiljaa leikkiä, mutta kun alan puhua puhelimeen niin alkaa hirveä höpötys. Ja siis ei mitään hiljaista jokeltelua, vaan kiljumista, kirkumista, ''TÄTÄTÄTÄTÄ'', ''BÄBÄBÄBÄ'', ''UUUUUUUH'' ja muuta erittäin tärkeää kerrottavaa. Juuri sillä hetkellä.
  • Pyykinpesu. Joskus Nella pelkää pyykinpesukonettakin, varsinkin linkoamisvaihetta. Joskus heittää kaikki märät pyykit sinne sun tänne, kun olen juuri saanut lajiteltua ne omiin kasoihinsa(meillä on kaksi pyykkitelittä, toiseen tulee Nellan vaatteet ja toiseen muut). Joskus saisin ripustaa pyykkejä rauhassa, mutta siinä ajassa neiti kerkeää jo kyllästyä ja tylsistyä tai vähintäänkin hajottaa koko kämpän, joten pyykkienlaitto jää kesken ja on lisää tehtävää siksi puolitoistatuntiseksi. Joskus ainoa ongelma on, että kun pitää roikkua äidin jalassa, koko ajan, millä tavalla vain. Ja voitte kuvitella, että silloin on vähän hankala liikkua.
  • Jopa vessassakäyntikin tuntuu olevan nykyään vaikea asia. Huoh.
  • Miljoonaviiskyt muuta asiaa, jota en jaksa enkä kerkeä edes nyt miettiä.
Mutta ei saa valittaa. Asioille on aina kääntöpuolensa; Nella nyt vaan rakastaa äitiä niin paljon, ettei halua jäädä yksin tai touhuta yksin. Nella nyt vaan tutkii maailmaa uudella tavalla ja kaikki on niin ihanan ihmeellistä. Nella nyt vain on siinä vaiheessa. Se on vain vaihe. 

Onko vaikeaa arvata, että juuri nyt on se puolitoistatuntinen? Yksi ikuisuusprojektiksi osoittautunut asia pitäisi kyllä vielä nyt tehdä niiden sadan muun asian lisäksi. Etsiä KAUKOSÄÄDIN. Meillä on ollut telkkarin kaukosäädin kateissa maanantaista lähtien ja ei sitten millään löydetä sitä. Muistan vielä maanantaina, kun Nella leikki sillä, enkä jaksanut kieltää. Ja nyt sitä ei sitten ole mailla halmeilla. Ollaan koluttu kaikki mahdolliset paikat, sohvatyynyjen väleistä taaperokärryihin ja lelulaatikosta kaappeihin, mutta ei vaan löydy. Eilen löytyi sentään dvd-soittimen kaukosäädin roskiksesta, mutta eipä sekään paljoa lohduttanut kun ei sitä juuri koskaan tarvita. Mihin ihmeeseen neiti on voinut sen piilottaa?!

Tästä tulee nyt vähän sillisalaattipostaus, mutta pitää vielä ilmoittaa, että jee päästiin jatkamaan muskaria! 1v-muskari(!!) alkaa elokuussa ja ei ollut tosiaan varmuutta että siihen päästäisiin ja kaikki me muskarissa ystävystyneet päästäisiin samaan. Kiva juttu, että päästiin. :) Tuo muskarihan on siis yksi edullisimmista tämän seudun muskareista, joten sinne on kova tunku tupannut olemaan.

Ps. Tänään on viimeinen päivä aikaa kysellä kysymyksiä ja ehdottaa postaustoiveita! Sen voit tehdä TÄÄLLÄ! Kiitos kaikille jo kysymyksiä esittäneille. :)

Loppuun vielä kuvia viime päiviltä! :)

iPhone-laatua... Neuvolasta :)
Vauvareffit viime torstaina
Nella sai mökillekin oman keinun :)

Viikonloppuna oli niin ihania kesäisiä ruokia! ♥ Muurikkalettuja, kuhaa ja uusia perunoita, salaattia, tuoreita mansikoita ja kaikkea muuta naminamia!
Onks teillä yhtä kivaa aamupuurolla? ;)

11 kommenttia:

  1. Tuli mieleen tuosta, että Nella alkaa höpötellä kovaan ääneen just ku oot puhelimessa, että meidän neiti tekee samaa, tosin vain siinä tilanteessa, kun isi on saapunut töistä ja koitetaan siinä vaihtaa päivän kuulumisia. J:n on pakko just silloin alkaa "puhua" päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! :D Kiva siinä sit koittaa vaihtaa kuulumisia. ;)

      Poista
  2. Kuullostaapa tutulta! Vaikka meillä ei vielä liikuta ollenkaan nii silti se "oma-aika" jää kyllä tosi vähiin! :( Ja tuo jos yrittää ite syyä, HUOH ! Mein tytön syntymän jälkee ei oo ollu kertaakaa sellasta tilannetta et oltais pystytty syömää rauhassa, ilman tausta huutoja :DD

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ja joo, kuulostaa hirveen tutulta.... :D

    VastaaPoista
  4. Mää jo oottelinkin, että millon sää postaat. :) Meilläkin tänään neiti alkoi liikkumaan enemmän. Menin laittamaan pyykkejä parvekkeelle kuivamaan niin jo neiti oli liikkunut tosi kauas ns. normi paikastaan. :D Oli nimittäin mennyt sohvien välistä ja löytänyt meidän lattialla olevan jalkalampun ja sitä johtoa veteli ja naputteli lattiaa vasten. :D Ihmettelin, että mitä se oikein tekee, kun tollanen metakka kuuluu ja syyhän oli se sitten. Mää mietin, että miten se olikaan kerennyt siinä pienessä ajassa sinne asti mennä. :D Sitten seurailin miten neiti liikkuu niin se työnteli itseään niin pitkän matkaa taakse päin, kun käsissä oli varaa työntää ja sitten kääntyili. Kyllä se meilläkin nyt taitaa alkaa. :D Saa olla silmät selässäkin ja mitään ylimäärästä ei saa olla missään.

    Ihania kuvia kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan kans sillon ku ''oottelin'', että neiti alkais liikkuu enemmän nii aina se liikku ku lähin huoneesta. :D Meni pitkään, että edes liikkui sillon kun mä olin samassa huoneessa. Ajatteli kai, että mitä sitä liikkumaan kun äiti on jo täällä. ;) Nyt seuraakin sitten joka paikkaan.. Kohta Alisankin maailma avartuu ihan uudella tavalla. ;)

      Poista
  5. Voi miten tuttua.. ! Oon rehellisesti ihan puhki tähän leikittämiseen, varsinkin kun ollaan nyt kolmatta päivää kipeinä SISÄLLÄ. Muuten menee aika kivasti kun käydään kahdesti päivässä ulkona leikkimässä, mut täällä sisällä hajoo pää sekä äidillä että lapsella :D Ei se taida tästä helpottaa, siksipä yritän vaan laskea omaa vaatimustasoa ja nauttia niistä päiväunihetkistä :) Onneksi niitä nukutaan meillä usein kahdet!

    Ja hei ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin ollaan TAAS kipeänä..! Ja se jos mikä on kuluttavaa, kun ei edes oikeasti voi tehdä mitään ja pikkuinen kiukkuaa koko ajan. On kyllä ollut vähän hermot kireällä ja masentaa tuo sateinen ilmakin. Se on kyllä ihan totta, että kyllä sitä ulkoilua tarvitsee niin lapsi kuin äitikin, seinät kaatuu päälle jos vaan nököttää sisällä!
      Välillä sitä vaatimustasoa on niin vaikea laskea, varsinkin kun on tulossa anoppi ja Nellan kummi(R:n veli) koko viikonlopuksi tänne niin... huoh. Koita siinä sitten siivota, kun tuo täystuho ''auttaa''. ;D

      Tsemppiä teillekin! :)

      Kiitos. ♥

      Poista