torstai 6. kesäkuuta 2013

Leijona Nella

Ajattelin tehdä postauksen Nellan horoskooppimerkistä ja kuinka oletukset leijonalapsesta pitää Nellan kohdalla paikkaansa, tällä hetkellä.

Leijona on kukkulan kuningas ja haluaa olla tilanteessa kuin tilanteessa huomion keskipiste. Toiminta ja seikkailut sopivat täydellisesti leijonille.
Nella kyllä tosiaan on varsinainen huomionhakija. ;) Nyt jo vähän vajaa vuoden ikäisenä neidistä huomaa, että rakastaa esiintyä. Aina pitäisi hänelle taputtaa, kun tekee jotain hienoa ja rakastaa kehuja. Tämä toki on varmaan ihan kaikilla lapsilla, mutta kumminkin. Nellan isomummikin sanoi, että vitsit mikä esiintyjä. :D Istui pakastimen päällä ja ilmeili ja taputti ja kerjäsi kehuja. :D
Saa nähdä, kuinka seikkalunhaluinen ja toiminnallinen neidistä tulee. ;)
10.4.
Luonteeltaan ylpeä, jalo, rohkea, antelias, avokätinen, vieraanvarainen, hyvätapainen, uskollinen, lojaali. Saattaa olla vallanhimoinen, laiska ja dominoiva. Heikkona imarteluihin ja kehuihin.
Rohkea ainakin, koska itsesuojeluvaistoa ei vielä löydy. ;) Mutta oikeastaan myös aika ujo, koska vähän pelottaa aina uudet jutut, eli ei oikeastaan päde vielä ainakaan Neltsuun.
Vieraanvaraisuutta löytyy, hyvistä tavoista en oikein vielä tiedä. Joskus on laiska, koska ei jaksa tehdä jotain vaikka osaisi. Tai sitten ei vaan uskalla. Ja todellakin on heikkona imarteluihin ja kehuihin!

Leijonat ovat mielellään johtajia. He ottavat vastuuta energisesti ja innokkaasti. Leijonat ovat hyvin kunnianhimoisia ja heillä on suuret tavoitteet.
Nyt ainakin tuntuu, että tuo pikkuinen johtaa aika lailla isiä ja äitiä, vetää remmissään. ;) Saa nähdä, tuleeko neidistä kunnianhimoinen, toivotaan.

Jos leijonat saavat, mitä he haluavat, he ovat onnellisia, lystikkäitä ja iloisia. Heillä on suuri tarve merkitä reviirinsä, mutta he ovat riittävä charmikkaita selvitäkseen joka tilanteesta.

Tämä nyt ainakin pätee, sillä jos Nella saa mitä haluaa niin on tyttö kovinkin iloinen. Pätee varmaan kyllä lähes joka lapseen?

Leijonilla on ainutlaatuinen kyky oikeudenmukaisuudesta, he ovat ylpeitä, anteliaita ja hyväsydämisiä. He rakastavat ylellisyyttä ja ovat heikkoina kehuihin ja imarteluihin, jotka he myös uskovat helposti.
Toivon tosiaan, että Nellasta tuli oikeudenmukainen ja hyväsydäminen. Haluan opettaa hänelle, että ''tee toiselle niin kuin toivoisit itsellesi tekevän''. Haluan opettaa empatiakykyä, läheisen rakastamista, anteliaisuutta ja avuliaisuutta.
Lapsissa on niin ihanaa vilpittömyys; he uskovat jokaisen kehuvan sanan, ovat sinisilmäisiä. Maailma on avoin, lapsen mieli on avoin.

Kaikki horoskooppimerkit voivat oppia jotakin vastahoroskoopiltaan. Leijonat voivat oppia vesimiehiltä käyttäytymään vähemmän itsetietoisesti.
Tämä onkin hyvä, sillä itse satun olemaan horoskoopiltani vesimies. ;)

Astrologi Heidi Horpestad kuvaa leijonalapsia näin:
Leijonan elementti on tuli, hän on täynnä inspiraatiota ja tahtoa. Tyypillistä leijonalapsille on, että he voivat olla omia itsejään, 100-prosenttisesti. Heidän on voitava ilmaista itseään omalla tavallaan, usein myös luovasti. Lisäksi heissä on suuri annos näyttelijänkykyjä.
Leijonalapset tarvitsevat paljon huomiota. Heidän täytyy tulla kuulluiksi ja nähdyiksi. Jos he tuntevat, että heidän on jätetty huomioimatta tai sijoitettu kulissien taakse, he eivät selviydy. Kaikki lapset tarvitsevat vahvistusta ja kehuja – leijonalapset tarvitsevat niitä ekstra-annoksen.
Kuten oinaat, he haluavat usein olla parhaita. He ovat erittäin kilpailevia ja vaiston varassa eläviä ja lisäksi myös optimistisia, hauskoja ja erittäin charmikkaita.

Astro.fi- sivuilta löytyi lapsihoroskooppi;

Leijonalapsi 23.7.-22.8.

Sinulleko on langennut kunnia päästä Leijonalapsen huoltajaksi? Hänen syntyessään on eletty kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy vain nauttimaan Auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Leijonalapsesi on myös syntynyt paistattelemaan milloin missäkin valokeilassa ja hän kyllä osaa kiinnittää huomion itseensä jos ei hyvällä niin sitten jollain tuhansista Leijonan kehittämistä hyvän maun rajoilla olevista menetelmistä. Leijona on eläinradan merkeistä puhtain ilon ja luovuuden edustaja, jonka tehtävänä on olla oma ihana ja kaikkien rakastama itsensä. Hän on todellakin valon, ilon ja luovuuden prinssi tai prinsessa, jonka silmien loiste ja aidoista aidoin hymynväre herättää paatuneimmankin aikuisen sydämessä rakkauden tunteen lasta kohtaan. Olet varmaan huomannut, kuinka hänestä tulee huomion keskipiste, missä ikinä hänen kanssaan kuljetkaan. Kavereidensa keskuudessa leijonanpentu on joko johtaja tai muulla tavoin porukan rohkein vekara. Sinusta ehkä tuntuu, että saat monta kertaa hävetä silmät päästäsi hänen esiintymishalunsa vuoksi, joka ei todellakaan tunne mitään rajoja. Saattaa olla vaikea ymmärtää, että hän esiintyy vain sinun vuoksesi ja sitä enemmän, mitä rajoittuneempi itse olet.

Valon ja luovuuden merkkinä hänen tehtävänsä on saavuttaa täydellinen itseluottamus ja sitä kautta kyky antaa ilon ja rakkauden valon loistaa välityksellään kaikille ihmisille ja kansanjoukoille. Hänestä tulee kuningas ihmisten keskelle, mutta millainen kuningas, se on paljon sinun vallassasi. Leijona haluaa oppia käyttämään omaa luovuuttaan mahdollisimman puhtaasti ja täydellisesti, mutta tarvitsee siihen mallin mieluummin molemmilta vanhemmiltaan, jotta hänen sekä feminiininen että maskuliininen puolensa saisivat samat valmiudet. Lapsena Leijona on sitä vaikeampi, mitä vähemmän uskallat itse nauttia elämästä. Hänen kanssaan ei missään nimessä saisi mennä tekemään mitä hän haluaa, mutta sinä et. Löydä ja toteuta sellaisia leikkejä ja harrastuksia, joissa itsekin viihdyt, ja lapsesi tulee olemaan sinulle ikuisesti kiitollinen. Muussa tapauksessa hänen toivomusarsenaalinsa ja samalla tyytymättömyys kaikkeen saamaansa roinaan kasvaa yli kaikkien rajojen.

Enemmän kuin mikään muu merkki, juuri Leijona tarvitsee selkeät ja pitävät rajoitukset ja säännöt elämälleen. Jos lipsut asettamastasi säännöstä, tulee hän rankaisemaan sinua välittömästi rikkomalla kaikkia aiemminkin asettamiasi sääntöjä vastaan. Oppiakseen olemaan kuningas hän haluaa nähdä, miten voi pitää kiinni asettamistaan laeista ja velvoitteista. Tuota kokemusta hän haluaa enemmän kuin mitään muuta. Pahin, mitä voit tehdä, on suuttua tuolle vilkkusilmäiselle hallitsijan alulle. Suuttuessasi osoitat pelkääväsi lasta, ja sitä hän ei ikimaailmassa haluaisi nähdä. Jos kuritat tai ojennat leijonanpentua, tee se rakkaudella, mutta kuitenkin niin selvästi, ettei lapsi luule sitä leikiksi. Älä Leijonalapsen vuoksi tingi liikaa omasta elämästäsi niin saat huomata saaneesi aikaan voimakkaan, ystävällisen, iloisen ja oikeamielisen jälkeläisen, jolle voit turvallisin mielin jättää kuningaskuntasi hallittavaksi. Hän ei tule milloinkaan unohtamaan kuningas isäänsä ja kuningatar äitiään saavutettuaan ansaitsemansa arvon ja aseman heidän esimerkkiään seuraten.
Rakas ♥
 ps. vikassa kuvassa näkyy mun uudet hiukset. ;)

5 kommenttia:

 1. Oon itekkin leijona ja niin siis meidänkin neiti. Itsestäni en juurikaan löydä noita leijonan juttuja. Tai lyödän jotain, mutta en kaikkea. Musta on ehkä tullut ajan mittaan ihan erilainen kuin olin esim. lapsena. Lapsena olin joka paikassa aina esillä ja halusin esittää millon mitäkin kaikille vieraille. Kouluun mennessä tätä oli vielä, mutta mua kiusattiin siellä ja se varmasti verotti sitten osansa. Mitä vanhemmaksi tulin sitä enemmän tuo esiintyminen ja esillä oleminen on hälvennyt musta pois. Tykkäisin edelleenkin esim. näytellä jossain harrastelija jutussa, mutta ei oo oikein mahdollisuusksia täällä harrastaa tai ainakaan en tiedä mihin voisin mennä. Isossa porukassa oon aina se, joka vaan kuuntelee ja myhäilee taustalla. Oon yrittänyt opetella siitä pois, mutta tosi vaikeeta se on. :(

  Oli muuten kiva ja erilainen postaus tämä. Sää aina keksit kaikkia erilaisia kivoja postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tää oli sit teille sopiva kun on sama horoskooppi. :)
   Jännä, että oot muuttunut niin paljon. Mä olin aika samantyyppinen lapsena, nuorena ja nyt aikuisena. Oon aina tykänny olla esillä, tykkään vieläkin. Oon ollut paljon erilaisissa näytelmissä ja musikaaleissa päärooleissa ja nauttisin vieläkin olla. :) Muakin kiusattiin ala- ja yläasteella ja se jätti jälkiä, mutta kyllä niistä pääsee yli. Koskaan ei kumminkaan täysin.

   Kiitos ihanista sanoista. :)

   Poista
 2. Hihii Kevinkin on jellona. Äiti oli ihana, kun synnytyksen jälkeen poitsu ei oikeen hengittäny kunnolla, mutta avustuksella lähti sitte käyntii, äitini totesi, että ´´pokko on jellona, kaikesta se selviää!`` :')

  Tää oli kyllä tosi kiva! Mistä sä tämmösen muuten löysit? Et oliks näitä vielä jotain muun laisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana! :) Leijonat on selviytyjiä. ♥

   Etin netistä eri lapsihoroskooppeja. :)

   Poista