perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kysymykset & Vastaukset

Nyt on aika vastata teidän esittämiin kysymyksiin! :)


-          ’’Minkälaisia blogeja nykyään luet?’’
Luen lähinnä vauva/lapsiblogeja, muutamaa raskausblogia ja niiden lisäksi kahta lapsettoman blogia, eli ns. ’’lifestyle’’-tyylistä, mutta ne sattuu olemaan tuttujen kirjottamia. :) Mä en ole hirveän kiinnostunut sellasista blogeista, mitkä kertoo vain jonkun arjesta JOS sillä ei ole lapsia. :D
-          ’’Mikä on parasta äitiydessä?’’
Parasta äitiydessä on ehdoton rakkaus; se, ettei mikään ikinä voisi muuttaa rakkauttani Nellaa kohtaan. Parasta on yhdessä leikkiminen, hupsuttelu ja helliminen. Pehmeiden hiusten silittely ja ne HYMYT. Ja naurut. Ja yksi tosi, tosi, iso, tärkeä, paras juttu on se, kun näkee lapsen oppivan uutta. Sydämessä läikähtää aina ihana ylpeyden tunne; tuo on minun lapseni.
-          ’’Mitä kaipaat ajasta ennen Nellaa?’’
Kaipaan varmaan sitä kuuluisaa omaa aikaa; kun ei tarvinnut huolehtia kenestäkään muusta kuin itsestään, kun oli vapaa menemään ja tekemään lähes mitä vain milloin halusi. R ei koskaan oikein rajoittanut menemisiäni, mutta kumpikaan ei olisi kyllä pidemmän päälle katsellut, jos toinen olisi laittanut elämän ihan risaiseksi, eikä olisi esim. käynyt töissä/opiskellut tai tehnyt muuta järkevää.
Koen olevani kumminkin nyt miljoona kertaa onnellisempi kuin ilman Nellaa, en osaisi enää edes kuvitella elämää ilman lasta. Kaikki ns. huonotkin asiat jaksaa, kun on jotain noin tärkeää ja ainutlaatuista.
Syyskuu 2010
-          ’’Mua kiinnostaa myös toi että mitä kaipaat ajasta ennen kuin sait lapsen?’’
Vastasinkin tuossa ylempänä siihen. Mutta lyhykäisyydessään omaa aikaa ja ’’vapautta’’.
-          ’’Minkälaisesta musiikista tykkäät?’’
Tykkään aika laidasta laitaan, mutta hevistä tai muusta raskaammasta musiikista en tykkää, enkä oikein klassisestakaan. Tykkään ns. listahiteistä, peruspopista ja yksi lemppari on räppi. Bilemusa on myös sellaista, mikä saa jalan vipattamaan. Nykyään olen alkanut tykkäämään myös enemmän suomalaisista artisteista, kun Erinistä, Anna Puusta jne.
-          ’’Lempivuoden aikasi, miksi?’’
Kesä ehdottomasti; lämmintä, voi viettää aikaa paljon enemmän ulkona, ei tarvitse pukea itselleen eikä lapselle hirveästi päälle jne. Toisena lempparina kevät; kaikki kukoistaa, ilma alkaa lämmetä ja leijailee kesänodotus. Inhokki on syksy ja alkutalvi.
-          ’’Miten kaverisi reagoi, kun kuuli, että oot raskaana?’’
Kaikki olivat tosi iloisia ja onnellisia puolestamme. Kukaan ei sanonut oikeastaan mitään pahaa, osa oli vähän yllättyneitä vain. Moni ei tiennyt, että yritimme lasta, ainoastaan veljeni ja hänen kihlattunsa, sekä ensin isäni ja sitten myös äitini ja parille kaverille taisin myös sivulauseessa joskus mainita jotain sen suuntaista. Vaikka kaikki olivatkin innoissaan, niin osa näistäkin kavereista on silti jotenkin kummasti hävinnyt Nellan synnyttyä.. tai ei heti silloin, mutta vähän ajan päästä Nellan syntymästä.
-          ’’Mitä mieluiten teet vauvavapaana iltana?’’
Varmaankin lähden jonnekin bilettämään; se on kumminkin sellaista vähän niin kuin harvinaisempaa herkkua, koska ainahan voisi jättää ehkä pariksi tunniksi lapsen hoitoon ja käydä leffassa yms, mutta juhlimaan ei pääse niin usein. En tykkää jättää Nellaa hoitoon ’’muuten vaan’’, eli jos ei oikeasti ole mitään sovittua menoa. Joskus olisi kiva viedä Nella päiväksi hoitoon ja tehdä suursiivous, se kun ei onnistu Nellan ollessa kotona.
-          ’’Kuvaile luonnettasi viidellä sanalla.’’
Hmm.. Empaattinen, avoin, sanavalmis, sosiaalinen ja ymmärtäväinen.
Kysyin mun äidiltä, kun se sattui olemaan vieressä, että miten se kuvailisi mun luonnetta viidellä sanalla niin se sanoi:  ’’huolehtivainen, ymmärtäväinen, säteilevä, fiksu ja laulavainen. :)
-          ’’Ulkonäkösi paras ja huonoin asia?’’
Paras varmaankin tummat piirteet, eli tummat ripset, kulmakarvat ja hiukset. Mun ei ole koskaan tarvinnut tehdä mitään mun kulmakarvoille, esim. värjätä, koska ne on niin tummat. Kaipas kyllä ehkä vähän nyppimistä, mutta…
Huonoin on ehdottomasti liikakilot, mutta jos tarvii eritellä jokin alue niin maha. Se jäi ihan löllöksi raskauden jälkeen ja siinä se yhä on..
-          ’’Onko sulla tai Nellalla allergioita?’’
Nellalla ei ainakaan vielä mitään ole todettu. Mulla on pähkinät, manteli, hunaja, kiivi, ja raaka herne. Ja yksi lääkeaineallergia.  Mulla on myös jauhopölyallergia, eli siis en pysty oikein leipomaan tai muutenkaan käsittelemään jauhoja, varsinkaan vehnäjauhoa. Kaikissa ruoissa pystyn siis syömään sitä, mutta jos käsittelen sitä, niin turpoaa kurkku ja silmiä kutittaa yms, hengitystiet menee tukkoon. Tämä on ollut tosi rasittavaa, sillä rakastan esim. leipoa pipareita joulun alla ja se on aina ollut minun ja veljeni perinne, mutta teini-iässä tämän allergian alkaessa, asiat vaikeutuivat huomattavasti.
-          ’’Lempi puuha Nellan kanssa?’’
Tällä hetkellä Nella rakastaa keinumista, joten se on ainakin kivaa kun näkee toisen nauttivan. Kivaa on myös vain ihan kahdenkeskinen aika, jota vietetään päivittäin. Ei ole kiire mihinkään ja ollaan vain ja leikitään. Kivaa on myös käydä yhdessä tapaamassa vauvakavereita äiteineen, Nella nauttii muiden lasten seurasta. Suosikki on varmaan kumminkin yhteiset hali- ja pusutteluhetket, kun saa olla toista lähellä ja kertoa rakastavansa ja silittää pehmoista poskea.
-          ’’Suurin haaveesi?’’
Apua! Tää on muuttunut varmaan vaikka kuinka monta kertaa elämässä. Pienenä haaveilin laulajan tai muun esiintyvän taiteilijan urasta, mutta nykyään haaveena on vain ihan perusasioita; että perheeni ja minä pysyisimme terveinä mahdollisimman pitkään, vanhempani eläisivät pitkän ja hyvän elämän. Olisi mukavaa jos taloudellinen tilanne olisi minulla ja R:lla vähän parempi. Haluaisin myös, että pystyisimme ostamaan rivitaloasunnon, joka olisi paljon isompi kuin nykyinen kotimme. Toivon, että Nella saa ihanan lapsuuden ja hänestä tulee muita kunnioittava, avoin, sosiaalinen lapsi ja myöhemmin vastuuntuntoinen elämässä pärjäävä aikuinen.
-          ’’Haluatko tulevaisuudessa lisää lapsia? kuinka monta?’’
Haluan, yhteensä Nella mukaan lukien varmaan 2-3. Minulle riittäisi varmaan kaksikin lasta, mutta R haluaisi paljon enemmän. Hän haaveilisi neljästä lapsesta! Näillä näkymin kumminkin maksimi varmaan on kolme, koska en itse haluaisi enempää.
-          ’’Ootte vissiin R:n kans kihloissa, ootteko suunnitellu millon mennä naimisiin?’’
Ei olla oikein suunniteltu. Joskus pienempänä/nuorempana haaveilin isoista kirkkohäistä, oikein sellaisista prinsessaunelmista, mistä varmaan moni tyttö haaveilee. Mutta enää en oikeastaan. Toki haluan kunnon häät, koska ajattelen, että naimisiin mennään vain kerran elämässä. Mutta meillä ei ole mikään kiire sen asian suhteen ja eipä olisi varaakaan. En halua mennä naimisiin nykyisellä budjetillamme.
-          ’’Missä näet perheenne viiden vuoden päästä?’’
Meillä olisi oma rivitaloasunto jossain suht lähellä pääkaupunkiseutua ja asuntoon sisältyisi oma piha, olisimme yhä hyvin rakastuneita R:n kanssa, Nellasta olisi tullut ihana pikkuinen kohta eskariin menevä lapsonen ja meillä olisi 2-3vuotias poika tai tyttö. Olisin vakituisessa työpaikassa lähihoitajana ja R:lla kanssa vakituinen työ, ei ehkä sama missä hän nyt on, koska hän haluaisi vaihtaa työpaikkaa. Meillä olisi säästötilillä rahaa pahan päivän varalle ja vanhempamme voisivat oikein hyvin ja kävisivät vielä töissä. Olisin tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja jäänyt pois toiselta äitiyslomalta/hoitovapaalta takaisin työelämään. Minulla olisi ollut työpaikka jo odottamassa.
-          ’’Viettääkö R mielestäsi tarpeeksi aikaa Nellan kanssa? Jos ei niin mitä muutosta toivoisit? Jos viettää tarpeeksi niin kerro miten hän viettää sitä aikaa. :)’’
Kyllä viettää, en voisi toivoakaan parempaa isää lapsellemme kuin R. Perusarkipäivä menee niin, että kun R tulee töistä niin hän heti kaappaa Nellan syliin ja alkaa hupsutella ja riehua neidin kanssa, kyselee neidin kuulumiset vaikkei hän osaa vielä niitä kertoa. Sitten R syöttää Nellalle päivällisen ja lähdemme joko kauppaan tai käymään jossain tai olemme vain kotona. R vaihtaa yleensä suurimmaksi osin vaipatkin silloin, kun on arki-iltana kotosalla. R myös monesti syöttää Nellalle iltapuuron ja laittaa hänet nukkumaan. Toki R viettää aikaa myös koneella, mutta on paljon Nellan kanssa. Viikonloppuisin R tekee paljon omia juttuja, mutta on paljon Nellan  kanssa myös. Monesti menemme mökille tai R:n vanhemmille. R tykkää käydä nyt kesäisin kalassa ja rullaluistelemassa ja talvisin pilkillä.
Eilen esimerkiksi(kirjotin tätä viime perjantaina jo, eli puhun nyt tässä viime viikon torstaista) kun R pääsi töistä klo 16.15, hän haki meidät vauvakaverin 1v-synttäreiltä ja mentiin ostamaan vaippoja. Sitten hän lähti kotiin syöttämään Nellaa ja minä jäin kaverin kanssa n. 1,5h pyörimään kauppakeskukseen shoppailun merkeissä ja tulin kotiin joskus puoli seitsemän aikaan. Sitten R meni saunaan, kun meillä oli saunavuoro ja sillä aikaa hoidin Nellaa. Sitten R syötti Nellalle iltapalan ja minä vaihdoin vaipan ja yöpin ja pesin hampaat ja sitten R meni antamaan Nellalle iltavellin ja nukuttamaan.
R myös hoitaa suurimman osan nukutuksista ja hänkin heräilee yöllä laittamaan tuttia yms.  
-          ’’Oletteko ylisuojelevia vanhempia, hälläväli vanhempia vai jotain siltä väliltä? Ja miten se teillä ilmenee arjessa?’’
Ei ainakaan hälläväliä- vanhempia, muttei kyllä myöskään ylisuojelevia. Kukaan ei voi suojella jokaiselta kolhulta, jota tulee nyt vauva-aikana tai ylipäätään elämän varrella. Eikä pidäkään. Lapsen täytyy tehdä virheitä oppiakseen ja antaa yrittää, vaikkei heti osaisi.
Tällä hetkellä se ilmenee arjessa varmaan niin, että ei koko ajan olla hössöttämässä jos Nella vähän kitisee. Jos Nella satuttaa itsensä tai itkee syliä yms, niin toki hellimme ja lohdutamme. Mutta koko ajan ei tarvitse olla takana ottamassa kiinni, jos sattuisi vaikka kaatumaan. En myöskään kulje mopin tai imurin kanssa koko ajan, mielestäni lapsi saa vain hyvää vastustuskykyä jos vähä tutkii paikkoja ja IIK, jopa söisi jotain pientä roskaa. Toki kaikkea vaarallista pyrimme välttämään, ettei neiti vain saa suuhun tai satuta itseään ja rajat asetamme heti alusta asti. Esimerkiksi telkkariin tai digiboksiin ei kosketa ja pistorasioita ei näprätä, ketään ei satuteta yms. Kaikki kasvatuksellinen pitää aloittaa heti alusta alkaen, mutta varmasti moni asia korostuu vasta Nellan kasvaessa.
-          ’’Onko teillä tarpeeksi aikaa toisillenne R:n kanssa? Jos ei niin mitä muutosta toivoisit?’’
Ei mielestäni, sillä aamuisin emme oikeastaan edes näe kuin ehkä viitisen minuuttia jos sitäkään ja illalla Nella menee vasta 20.30-21.00 nukkumaan, joten yhteistä aikaa ei kauheasti jää. Jos siis tarkoitetaan tällä sitä ihan kahdenkeskistä aikaa. Toki perheenä on myös ihanaa olla ja viettää aikaa.
Emme oikeastaan koskaan käy kahdestaan vaikkapa leffassa tai syömässä, ei varmaan olla käyty ollenkaan Nellan syntymän jälkeen. Juhlimassa ollaan käyty, mutta silloin on ollut muitakin paikalla. Ja kerran käytiin hienossa ravintolassa, mutta silloin mukana oli veljeni ja hänen kihlattunsa.
Toivoisin, että meillä olisi jokin paikka, mihin voisi viedä vaikka pariksi tunniksi hoitoon. Nellan mummit ovat innokkaita hoitamaan Nellaa, mutta äitini asuu 45minsan ajomatkan päässä, isäni tällä hetkellä viettää paljon aikaa mökillä tunnin ajomatkan päässä ja R:n vanhemmat asuvat vielä kauempana eli parin tunnin ajomatkan päässä. Emme ole koskaan jättäneet Nellaa esimerkiksi kummeille tai kavereille hoitoon edes hetkeksi, aina vain omille vanhemmillemme. Pitäisi varmaan…
-          ’’Onko Nella enemmän isin vai äitin tyttö?’’
Ehkä sinänsä enemmän äidin tyttö, koska vietämme paljon enemmän aikaa yhdessä ja Nella on vähän kiinni minussa, mutta R:n tultua kotiin vaikka töistä, niin Nella on heti kuin Naantalin aurinko, vaikka olisi juuri minulle vain kiukutellut. Eli minulle ehkä jopa kiukkuaa enemmän. Eilen sitten taas oli R:lle kiukutellut koko illan, mutta kun minä tulin kotiin niin heti oli hyväntuulinen. Eli ei oikein kummankaan ainakaan vielä, yhtä paljon. :)
-          ’’Kumpi hemmottelee Nellaa enemmän? Ja miten?’’
No minä hemmottelen Nellaa enemmän uusilla jutuilla, kun vaatteilla, leluilla ja muulla materialla. Minä myös ehkä enemmän halin, pussaan ja sylittelen. R haluaisi hemmotella jo herkuilla, eikä oikein ymmärrä, ettei jätskiä vaikka voi vielä antaa. Tai no ymmärtää, muttei haluaisi ymmärtää. :D Joten R:sta tulee ehkä vähän enemmän sellainen, kenet Nella kietoo pikkurillinsä ympärille. ;)
-          ’’Oletko joutunut muuttamaan jotain periaatteita lasten kasvatuksessa mitä olit aina ajatellut pitää, mutta nyt ne ei ookkaan olleet niin yksinkertaisia toteuttaa?’’
On ollut paljonkin semmoisia asioita. Mulla ei kyllä mitään ihan tarkkoja ollut, että ’’näin en kyllä ikinä varmasti tee’’, mutta joitain mietteitä oli, mitä ajattelin toteuttaa tai olla toteuttamatta. Kuten se, että ajattelin ensin, että teen Nellalle soseet itse, mutta en sitten tehnytkään kuin aluksi. Osasyynä oli myös se, että Nella söi paremmin kaupan soseita. Ajattelin myös, että imetän puoleen vuoteen asti, mutta osittais-imetinkin vain 4kk. Ajattelin myös, että käydään paljon vaunulenkeillä, muttei käytykään niin paljoa kun olisi ehkä voinut olla hyväksi. Ja paljon muutakin, mutten enää muista.
-          ’’Kuinka paljon Nellan isovanhemmat ovat mukana teidän arjessa?’’
Suht paljon, mahdollisuuksien mukaan. Pitkät välimatkat aiheuttavat toki syytä, miksei voi olla niin paljoa. Äitini kumminkin käy töissä ihan lähellä meitä, joten pystyy välillä töiden jälkeen tulla käymään, mutta sitäkin rajoittaa heidän koiransa, joka täytyy viedä heti ulos töistä tulon jälkeen, kun äidin työmatkakin on siis se kolmisen varttia. Äitiäni Nella näkee n. kolmisen kertaa kuussa ja välillä pidempiä pätkiä, kuten viikonlopun kokonaan, jos olemme yhdessä äitini luona tai mökillä. Isääni Nella näkee ehkä pari kertaa kuussa. R:n vanhempia Nella näkee n. kerran tai pari kuussa.
Haluaisivat varmasti nähdä enemmänkin ja niin myös me, mutta olosuhteet ovat nyt tällaiset. Äitini kanssa soitellaan joka päivä melkeinpä, joskus joka toinen päivä. Isäni kanssa soitellaan 1-2 kertaa viikossa ja R:n äidin kanssa ehkä 2-3 kertaa kuussa ja näihin sisältyy toki Nellan kuulumiset.
Nellalla on silti mielestäni maailman parhaat isovanhemmat, vaikkei kerkeä aina niin usein näkemäänkään. ♥
-          ’’Jos saisit mennä mihin vaan ravintolaan syömään niin mihin menisit ja mitä siellä söisit?’’
En kauheasti tiedä ns. hienompien ravintoloiden nimiä, mutta menisin varmaan johonkin sellaiseen parempaan. Jos ei olisi rahasta väliä. Ehdottomasti söisin sushia, se on lempiruokani.
-          ’’Jos ette voisi asuisi pääkaupunkiseudulla niin missä haluaisit asua? Ja miksi?’’
Asuttaisiin varmaan siellä missä äitini asuu tai sitten siellä, missä R:n vanhemmat asuu. Olisi kivaa asua lähempänä jommankumman vanhempia. Haluttaisiin sinänsä muuttaa johonkin kauemmas pk-seudusta, kun olisi paljon halvempia kämppiä ja saisi oikeasti ostettua sen rivarinpätkän tai omakotitalon meidän nykyisen kolmion hinnalla, mutta tällä hetkellä ei oikein ole mahdollisuutta, kun R:lla on vakityö ja minulla ei ole ajokorttia.
-          ’’Oliko sinulla lähihoitajan lisäksi mitään muita ammatti haaveita, kun hait opiskelemaan? Jos niin mitä ja miksi lähihoitaja oli se minkä valitsit?’’
Ei mulla oikeastaan ole ollut muita sellaisia, mitä olisin vakavissani miettinyt. Olen pitkään jo halunnut sellaiselle alalle, missä saan auttaa ihmisiä, se on kutsumukseni. Voisin jatkaa opiskelua tästä eteenpäin kyllä.
Jossain vaiheessa halusin johonkin taiteelliselle alalle, missä voisi esiintyä ammatiksi. Voisin myös olla lastenohjaaja, koulunkäyntiavustaja(tosin lähihoitaja voi tehdä sitä työtä kyllä halutessaan), lastensuojelussa töissä, sosionomi… olisi paljon, mitä haluaisin tehdä tai opiskella, mutta pitää miettiä. Kumminkin ihmisläheinen työ on mieleeni.
-          ’’Jos Nella olisi ollut poika, mikä hänen nimekseen olisi tullut?’’
Emme oikeastaan miettineet vielä sitä vaihtoehtoa, sillä Nellankin nimi valittiin vasta ihan loppumetreillä. Tai oikeastaan ei oltu päätetty Nellan nimeä edes vielä hänen synnyttyään, vasta vähän ennen ristiäisiä päästiin yhteisymmärrykseen. Itse tykkään erikoisemmista ja harvinaisemmista nimistä, mutta R ei suostunut mihinkään ehdotuksiini. Meidän tytön nimeksi piti tulla Minja, mutta yksi parhaista kavereista antoi sen lapselleen minun ollessa raskaana, joten ei voitu antaa sitä. Olin päättänyt Minja- nimen jo paljon ennen R:n tapaamistakin. Ystäväni ei siis tiennyt, että sen nimen olisimme antaneet, tiesi vain, että alkaisi M:lla ja loppuisi A:han ja olisi viisi kirjainta. Kävi huono sattuma, että haluttiin antaa sama nimi.
Pojalle ei olla hirveästi mietitty vaihtoehtoja, mutta katsotaan nyt pitääkö tai saako niitä koskaan sen kummemmin edes pohtia! ;)
-          ’’Onko teillä omistus- vai vuokra-asunto? Minkä kokoinen?’’
Meillä on omistusasunto, 57,5m2, kolmio. Tämä on tosi pieni kolmioksi, ärsyttää kun Nellan huone on niin pieni, mutta silti ihanaa kun hänellä edes on huone. Meillä on siis keittiö + 2 makuuhuonetta + olohuone + vessa + parveke. Saunaa ei ole, sitä kyllä kaipaisimme, vaikka on meillä saunavuoro taloyhtiön saunassa kerran viikossa. Tässä asunnossa on mielestäni kivoja, erilaisia ratkaisuja, kuten että parvekkeelle mennään minun ja R:n makuuhuoneesta, vessassa on kylpyamme ja pyykinpesukone on keittiössä.
-          ’’Olisitko Miranda mieluummin superkuuluisa julkkis vai erakko ilman läheisiä? :D’’
Mieluummin olisin varmaan superkuuluisa julkkis, jolla olisi läheisiä. En pystyisi elämään ilman läheisiäni, enkä ole ollenkaan erakkoihminen. Välillä tuntuu, että pää pimahtaa jos olen vain Nellan kanssa koko päivän, eikä ole aikuista juttuseuraa. :D Pakko puhua puhelimessa usein yms.
-          ’’Minkä lemmikin ottaisitte jos olisi pakko joku ottaa?’’
Koira ehdottomasti. Meillä oli kolme koiraa, mutta kaksi menehtyi tapaturmaisesti ja nyt meillä on yksi, tai siis vanhemmillani. Saamme pitää Milla Mäyräkoiraa milloin haluamme ja välillä se tuleekin meille hoitoon. Meillä oli myös kani, tai siis se oli minun omani ja asui Nellan huoneessa, mutta Hemppa menehtyi joulun alla ja oli tosi vanha kaniksi, olisiko hän nyt ollut n. 9-10v menehtyessään.
Halutaan ottaa varmaan koira joskus R:n kanssa, mutta vasta paljon myöhemmin. R ei missään nimessä halua ottaa koiraa kerrostaloasuntoon ja minustakin olisi ihanaa ottaa vasta sitten, jos joskus olisi oma piha. Ollaan molemmat R:n kanssa koiraihmisiä, R:nkin vanhemmilla on koira, englanninbulldoggi.
Milla ♥
Meillä on kyllä nytkin tällänen koira. ;) Menee koiranpetiin, puree tavaroita rikki, nuolee kengänpohjia...
-          ’’R:lle: mikä olet ammatiltasi?’’
R on turvallisuusalalla.
-          ''Harrastatteko paljon seksiä?:)''
Tämä on minun mielestäni asia, joka ei sovi tänne blogin puolelle. :)

Kiitos paljon kaikille, jotka kysyivät kysymyksiä! Näihin oli tosi kiva vastata. :)  ♥ Jos jokin asia jäi mietityttämään, niin kysykää ihmeessä ja toivepostauksia saa aina esittää. :)

5 kommenttia:

 1. Luetaan siis samanlaisia blogeja! ;) Muakaa ei jaksa kiinnostaa mitkä lifestyle blogit ei sitten yhtään :D mulla lisäksi pari laihdutus blogii listalla :)
  Meillä myös sama musamaku ! Tosin erinit ja annapuut ei uppoo :D

  En edes tienny, että pelkälle jauho pöllylle voi olla allergiin! :o

  Ettekä varmasti karkaa nyt sieltä, sepäs ois kiva kun me tullaan ni te lähette :D

  Hitto mua jäi naurattaa toi vika kysymys : DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Tietty niiden blogeja kiinnostaa lukea, jolla on suht samanlainen elämäntilanne kun itsellään. :) Raskaana luki viel enemmän mielellään raskausblogeja ;D

   Mäkään en ennen tykännyt suomalaisesta musasta kauheesti, mut sit ku näin Erinin ja Anna Puun livenä, niin johan aloin tykkää! Livenä on aina niin eri! :) Ja mä rakastan kuunnella biisien sanoja ja miettii niitä. :)

   Jep, valitettavasti voi. :/

   Haha ei me ainakaan pitkään aikaan vielä. ;D

   No ÄLÄ! :D Miksköhän jotain edes kiinnostaa? ;o

   Poista
  2. Mä en raskausaikaan vielä ollu täällä blogi maailmassa ollenkaa ;/


   Mäki tykkään kuunnella sanoi ja miettii niit ja hirveest kuuntelen ihan fiiliksen mukaa musiikkii, mut silti ei uppoo tuollaset :D

   HYVÄ! :)

   En tiiä, joko se ol vaa joku vajakki ano, mitä täältä löytyy palstoilta aika usein tai joku provo... :D

   Poista
 2. Vitsi miten ihanasti R on mukana teidän arjessa! :) Minäkin kaipaisin tuollaista. Olisi niin ihana, että avomiehelle olisi itsestäänselvää, että kun tulee töistä niin olisi sitten kunnolla neitin kanssa ja touhuisi kaikkea sekä tekisi niitä arki juttuja. Se ois ihan mielettömän ihanaa! Avomies on muuten aivan ihana iskä, mutta tätä kaipaisin lisää. Saat kyllä olla iloinen sun miehestä. :) Ja varmasti ootkin. :)

  Oli kyllä kiva lukea sun vastauksia. Meillä on aikalailla samantyyppisiä ajatuksia kaikista jutuista kuten on ennenkin todettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) R:lle se on jotenkin ihan itsestäänselvää, että hän on paljon Nellan kanssa, onhan hän yhtälailla Nellan vanhempi kun minä. :)
   Toivottavasti teilläkin tilanne paranee jossain vaiheessa! :)

   Kiva jos tykkäsit ja on samankaltaisia ajatuksia. :)

   Poista