Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Löytöjä (osa 2)

Heips!

En ole sitten millään jaksanut kirjoitella yhtään mitään moneen päivään. Nytkin silmät ristissä, niiiiin väsyneenä... Helle jotenkin uuvuttaa, kämppämme on kuin sauna, ulkona läkähtyy, öisin en saa unta, Nella itkeskelee öisin. En tiedä tosin, mistä se itkeskely johtuu, voihan se olla että neidillä on myös niin kuuma, vaikka vappasilteen onkin nyt nukkunut.
Mutta kuulumisia voin kirjoitella myöhemmin tarkemmin, siis sitten kun saan jostain kerättyä energiaa ylipäätään mihinkään..
..nyt niihin löytöihin. :) Viime aikoina on tullut shoppailtua niin normihintaisia- kun alelöytöjäkin. Itsellenikin olen kerrankin löytänyt ihan kivasti vaatetta! Niitä en nyt kumminkaan ole kuvaillut, paitsi yhden kohta esiintyvän jutskan. Pidemmittä puheitta, tässä niitä tulee! :)

Ensimmäiseksi haluan esitellä Nellan isomummin, eli R:n mummin, ostaman mekon. Hän lähetti sen R:n veljen mukana meille toissa viikonloppuna.


Ihana pitsimekko, koko 90cm
Mekko oli Nellalle vielä tosi pitkä, mutta leveydeltään ja hihoista yms. oli sopiva. Pituudeltaan mekko ylsi nyt nilkkoihin, mutta pystyi kumminkin kävelemään sen kanssa. Konttaaminen ei kyllä tuossa mekossa ainakaan vielä onnistuisi. Nyt tässä pohdinkin, olisiko tässä ainesta 1v-mekoksi?! Toki haluaisin sinäänsä itse hankkia jonkun ihanan mekon, mutta meillä ei oikein ole mahdollisuuksia ostaa nyt mitään hirveän kallista, kun on muutenkin tullut shoppailtua yli budjetin. :D Oikeastaan 1v-mekoksi olisi melko montakin vaihtoehtoa, mutta... voin vaikka tehdä niistä postauksen myöhemmin, ehkäpä eräässä tilauksessa, joka saapuu alle viikon sisään, olisi myös potentiaalinen ehdokas, saa nähdä. ;) Mutta; mitä mieltä olette, olisiko tässä ainesta? :)

 Seuraavaksi esittelyssä Messukirppistapahtuman löydöt, siellä oltiin siis toissa viikonloppuna R:n äidin kanssa kiertelemässä! :)

Bogi shortsit 92cm

Vihreät Lindexin legginsit, koko 86cm
Mustat Lindexin collegehousut, koko 92cm(pääsivät mökkihousuiksi, vaikka ovatkin hyväkuntoiset)
Tutan pinkit collegehousut, koko 86cm (mökkihousuiksi, vaikka nämäkin ovat hyväkuntoiset)
Nalle Puh fleecehaalari, vaaleanpunainen. Koko 90/92cm, tosi hyväkuntoinen


Minishortsit, H&M L.O.G.G. mallistoa, koko 86cm. Erittäin hyvä kunto, mutta nämä eivät oikein nyt olleetkan hyvät Nellalle, kun jäivät puristamaan pullukkareisistä. ♥ Ehkä tulee myöhemmin käyttöön tai sitten ei.
H&M:n Disney kahisevat pehmeät housut, koko 80cm. Tosi hyvä kunto.
Disney prinsessa- huppupyyhe, uudenveroinen, maksoi huikeat 50 senttiä! Tämän vein äitini luo, saa olla siellä varapyyhkeenä kun meillä on jo samantyyppinen. :)
CD-teline Nellan levyille. :)
FB-kirpparilta tilatut uudet(laput kiinni) KappAhlin caprit. Ihanan pehmeää, joustavaa materiaalia, juuri hyvät Nellalle. Koko 92cm.

 R:n äiti toi toissa viikonloppuna Nellalle vaatteita tuliaiseksi, ne esittelinkin jo suurimmaksi osin osa 1- postauksessa. Siitä unohtui kuitenkin esitellä vielä pari juttua, mitä R:n äiti toi! Eli väri''kyniä'' ja varvassukat. + jonkun Angry Birds- vihon? :D Mutta sitä en muistanut kuvata.

Tuollaisia ''värikyniä'', jotka sopivat pikkuiseen käteen, kun ei osaa vielä pitää oikeita värikyniä kunnolla.

Ei ehkä ihan vielä ajankohtaisia, mutta kivoja kumminkin. :) Noista voi myös rakentaa torneja.
Söpöt sinivalkoraidalliset varvassukat, koko taisi olla 21-24 eli vähän isot vielä. :)

 Ja sitten taas omia ostoksia Neltsukalle. :)
H&M:stä panta Nellalle, mahdollisesti 1v-juhliin.

Lindexiltä alesta söpö kissabody, hennon vaaleanpunainen. Koko 86cm.

Lindexiltä ihanat haaremihousut perhoskuviolla. Nämä on vähän paksumpaa kangasta, kun olettaisi kuvan perusteella. Sisällä sellainen ''lisävuori'', mutta kumminkin sellainen ohut. :D Koko 86cm.
H&M:ltä takki syksyksi, veden- ja tuulenpitävä. Koko 92cm.


Me&I:lle tuli myös tehtyä tilaus parisen viikkoa sitten, kun siellä alkoi -40% alet. Hirveästi en viitsinyt tilata ja ei ollut sellaisia ihan must have- juttuja, kun tästä mallistosta meiltä löytyy jo pandabody ja pandahaaremit, joista tykkään kovasti. Nyt tuli tälläisiä:

Yellow happy mushrooms body, koko 86/92cm ♥

Sopii mielestäni tosi hyvin nallehaaremien kanssa. :)
Turquoise terryknickers 86/92cm. Nämä ovat siis caprimalliset, mutta olivat Nellalle aika pitkät, melkein nilkkoihin.
Näiden lisäksi tilasin itselleni housut. Olen ollut tosi tyytyväinen me&i:n yogahousuihin, joten uskalsin luottaa näidenkin olevan hyvät:

White magic knickers

Tässä näkyy myös yksi alesta ostamani tunika/paita. Gina Tricot.
Eilen kävin taaaaaas alennusmyynneissä.. piti mennä odottamaan Nellan kummitätiä/ystävääni M:aa kauppakeskukseen ja siitä mentiin sitten meille. Mulla oli kuitenkin hyvää aikaa siellä odotellessa, kierrellä vielä vähäsen.. Tämmöistä tarttui mukaan:

Fisher Price Pop-Up Farm, OVH n.25, nyt maksoi n.15e, Citymarketista.

''Monet mukavat puuhat edistävät lapsen motoristen taitojen kehittymistä ja opettavat syy- ja seuraussuhteita''
Mun oli pakko ostaa tällänen, kun oon metsästänyt tätä ja nyt oli kuitenkin 10e halvempi kun normaalisti. Nella tykkäs tästä ihan älyttömästi kun yhellä sen vauvakaverilla oli samantyyppinen. :)

Noissa on erilaiset avaussysteemit kaikissa. Nella tykkää tästä hirveästi, eilenkin leikittiin vaikka kuinka kauan. :) Lisäksi tuosta tipun sinisestä napista kuuluu sellaista jännää ääntä.
Mekkobody, 86cm, ale, Citymarket

Mekkobodyyn sopivat ohuet housut, 86cm, ale, Citymarket

Pinkit collegehousut, ale, Citymarket

Kahdet lapaset alesta, Citymarket.
Vaaleanpunaiset jarrusukat, H&M, 3,95€, koko 22/24


Vielä olisi yksi melkeinpä kaikista ihanin ostos esiteltävänä, mutta en jaksa nyt enää tehdä tätä, joten jätetään se ensi kertaan! :)

Mitäs tykkäsitte? :)

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille! ♥ Me suunnataan Nellan ja R:n kanssa mökille, kun R pääsee töistä klo 16.30 ja mökillä on myös isäni ja veljeni tulee sinne. Tosi kivaa nähdä kunnolla veljeä pitkästä aikaa. Veljeni T on Nellan kummisetä myös ja yleensä näämme 1-2 kertaa kuukaudessa pari tuntia kerrallaan ja toki kaikissa juhlissa yms, mutta T elää niin eri elämäntilannetta ja heillä ei ole lapsia, joten ei kerkeä niin paljoa näkemään. Nyt saadaan viettää koko viikonloppu laatuaikaa yhdessä ja touhuilla Neltsun kanssa. :)

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo mekko sopisi tosi hyvin juhlamekoksi, oikee pikku prinsessa! :')

    Noi kynäjutut oli jännät, en oo koskaa ennen edes nähny tuommosia! ;o Tuleeko niistä oikeesti väriä, siis että pystyy piirtämään?

    Teen varmaan niin monta lasta, että saan joskus tytönkin, oon nii katkera, kun tytöille on hirveesti juhla vaatteita ja asusteita! Siis toi pantaki, ei luoja kuin ihana! :(
    Vois porukka kattoo vähä kieroo, ku kiskasisin tuommoset Kevinille? ;)
    (meillä ei tosiaan ole VIELÄKÄÄN Kevinille juhla-asua, ainoostaan rusetti kaulaan ;s)

    Kiva, kun esittelit edes vähä omiakin vaatteita! Laitetaan toivelistalle lisää sun vaatekuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi mua ärsyttää ku kirjotin tähän perjantaina pitkän vastauksen ja se ei oo näköjään tullutkaan. :/

      Niin siis, noi kynäjutut on tosi kivoja, sopii hyvin lapsille jotka ei osaa vielä kynäotetta. Ton paketin mukaan 1-4vuotiaille soveltuvat. :) Noita käytetään paljon päiväkodeissakin, ainakin niissä missä mä oon ollut töissä ja on kyllä hyviä! Ja siis joo, lähtee niistä ihan oikeasti väriä. :)

      Tytöille on kyllä ihania vaatteita, ehkä laajemmat valikoimat? Toki tytöillä on helppo ollakin laajemmat valikoimat, kun voi käyttää pantoja, mekkoja, hameita yms. toisin kuin pojat yleensä. Mutta kyllä mun mielestä vuosien saatossa poikienkin lastenvaatemallistot on monipuolistunut hirveästi! Ei oo enää sitä pelkkää perus vaaleansinistä tai vihreää, vaan kirkkaita ja raikkaita värejä ja kuvioita. :) Suosittelen sua menemään katsomaan Stockmannin valikoimaa, vaikka netistä! Siellä on nyt -40% alet ja siellä on tosi kivoja juttuja pojillekin, mm. juhlavaatteita. Selailin niitä sivuja taas ja mun mielestä nää mm. sopis Kevinille:
      - https://stockmann.com/p/fi/Zip-Zap-Shortsihaalari/583176/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=583177#
      - https://stockmann.com/p/fi/Name-It-Neuletakki/493161/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=493162#
      - https://stockmann.com/p/fi/Mayoral-Neuleliivi/487480/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=487484#
      - https://stockmann.com/p/fi/Benetton-T-paita/475423/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=475425#
      - https://stockmann.com/p/fi/Mayoral-Neule/488090/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=488093#
      - https://stockmann.com/p/fi/Mayoral-Shortsit/483162/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=483163#
      - https://stockmann.com/p/fi/Benetton-Paita/404094/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=404096#
      - https://stockmann.com/p/fi/Esprit-Paita/369151/57206/57201?cm_vc=campaign_SALECAMPAIGNMODE&salesCampaignId=SALECAMPAIGNMODE&itemId=369153#
      - https://stockmann.com/p/fi/Name-It-Housut/493322/11354/11353?itemId=493327#
      - https://stockmann.com/p/fi/Benetton-Body/517460/11354/11353?itemId=517507#
      - https://stockmann.com/p/fi/Name-It-Liivi/493314/11354/11353?itemId=493319#
      - https://stockmann.com/p/fi/Name-It-Neuleliivi/488197/11354/11353?itemId=488198#
      jne. :)

      Kiva jos tykkäsit. :) Pitää sit alkaa enemmän esittelemään omiakin, kun joskus muutkin on sitä toivoneet. :) En vaan oikeen tästä omasta kropasta tykkää, mutta...eipä kai sillä väliä. :D Voin koittaa vaikka kuvailla niitä uusia vaatteita, mutta en lupaa mitään vielä. ;)

      Poista
  2. Ihana mekko! :)

    Täälläkin on levottomat yöt menossa. Vaippasillaan neitikin nukkuu, mutta silti koko ajan hiestä märkä. Lämpö on kyllä kiva juttu, mutta liika on liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! :)

      Voi ei. :/ Se on vissiin sitten ihan yleistä näillä pikkuisilla! Kannattaa kyllä nyt pitääkin vaippasillaan. Me ollaan pidetty neidin huoneen ovea auki, vaikka yleensä se on melkeen kiinni/raollaan. Että vaihtuisi ilma vähän paremmin. Ei oikeen ikkunaa viitti pitää auki neidin huoneessa kumminkaan. :/

      Poista
  3. Toi sienibody!!!! Tahdon! :D paitsi kun on meandia niin tuskin hankin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, sopii niin tytölle kun pojallekin. :) No joo, hinta ehkä voi kirpasta, mutta toi oli -40% alessa kun sen hankin niin ei ollut niin kallis! ;)

      Poista