keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäisiä päiviä

Nyt niitä kuulumisia lähinnä kuvien muodossa! Ollaan vietetty siis veljeni valmistujaisia, hän valmistui restonomiksi.


Nella oli mummilassa(R:n vanhemmilla) hoidossa perjantai-illan ja lauantaina päivällä ajettiin sitten sinne. R lähtikin siitä kaverinsa mökille kalaan ja mä jäin R:n vanhemmille. Sunnuntaina R tuli sinne ja lähdettiin kotiin. Launtai- ja sunnuntaipäivät näytti tältä:

Nella pääsi uimaan uuteen UV-suojattuun uima-altaaseensa, oltiin paljon pihalla ja vietettiin ihania kesäpäiviä. Sunnuntaina oli ihan tylsää tulla kotiin. Mun flunssa vaan jatkui, joten päätettiin mennä maanantaista tiistaihin äitini ja isäni luokse:

Ja eilen olikin sitten se neuvola ja tänään Nellan kummi M oli kylässä. :) Tästä on hyvä jatkaa kesän viettoa, kohta saa myös hiukseni uuden ilmeen. ;) Maanantaina mennään Nellan ja R:n kanssa perhekuvaukseen, jonka voitin FB-arvonnasta! Viikonloppuna suunnataan mökille rakentamaan Nellalle hiekkalaatikkoa ja on hänelle myös hankittu sinne keinu ja uima-allas. :D
Ihania päiviä kaikille! ♥

2 kommenttia:

 1. Vitsi mikä tuuri on sulla käynyt, kun voitit perhekuvauksen! :) Määkin kyllä halusin sellasen käydä ottamassa. Pitää nyt katsoa miten sen kanssa käy. Kivoja kuvia ja mukavia päiviä ollut teillä vaikka kipeenä ootkin ollut. Pikaista paranemista sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan sikakivaa! Se on viel sellanen ns. parempi studio. :) Mutta ärsyttää kun sielt saa vaa yhen kuvan ja ne maksaa ihan sikana jos ottaa lisää.. Oliks se nyt kymmenen kuvaa käyttöoikeuksineen cd:lle 399e! Hullu hinta. Mut siel on jotkut ammattimaiset kuvanmuokkausohjelmat ja kaikkee..

   Kiitos. :) Paranemaan päin oon jo!

   Poista