Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

No niitä löytöjä! (osa1)

Viime aikoina on tullut taas vähän shoppailtua lähinnä Neltsulle, ei varmaan yllätä ketään? Ostin mä itsellenikin pari paitaa ja legginsit, mutta niissä nyt ei ole mitään sen kummempaa.
Osa vaatteista onkin jo vilahtanut Neltsun päällä aiemmissa postauksissa, mutta esittelempäs ne nyt silti. Ei tunnu oikein olevan mitään sen kummempaa kirjoitettavaa, Nella on ollut viime aikoina kiukkuinen kuin ampiainen. Vauvarokosta neiti parani jo maanantaina, mutta silti känkkäränkkä viihtyy kylässä. Ikävin vieras taas aikoihin.
Voi kun voisi vain olla varma, että mikä neidillä on niin eläisi sitten sen mukaan. Epäilen edelleen niitä hampaita, kun kaikki siihen viittaa, mutta en voi laittaa siitäkään päätä pantiksi. Nimittäin Nella ei anna katsoa suuhun sitten yhtään, vaikka kuinka yrittäisi. Välillä koitan kurkkia, kun neiti haukottelee, irvistelee tai nauraa, mutta en sitikään ole täysin varma. Joskos sieltä tulisi kulmahampaita, kun niiden tehtailu kestää yleensä paljon kauemmin ja ovat myös kipuilevammat? Kenties. Neiti on myös syönyt kolmisen päivää toooosi huonosti, tämäkin viittaisi edellämainittuun.

No mutta, nyt niihin ostoksiin! :)

Kaksi t-paitaa H&M:ltä, Hello Kitty 86cm ja apina 92cm. Ärsyttää kun ostin nämä viime viikolla normihintaisena ja nyt olivat jo alessa... Näiden lisäksi vielä ostin sellasen oranssin suht perus t-paidan, mutta unohdin kuvata sen. T-paidoille oli tosiaan tarve, kun käytetään nykyään usein housuvaippoja, niin näissä on helpompaa vaihtaa vaippa. Meidän kämppä myös on kuin sauna, niin t-paidoissa on varmaan vähän vilpoisampi olla kun bodyssa. Bodyn tykkään kumminkin mielummin laittaa jos mennään johonkin.
Tollanen se oranssi t-paita on. :) Muuten ihan perus, mutta yksityiskohtana söpöt röyhelöhihat :)


Iiiiiihanat haaremihousut. Vielä vähän isot, mutta nilkkaresoreiden ansiosta näitäkin voi jo käyttää. Lindexillä oli ainakin viime viikolla osa lastenvaatteista Ota 3, Maksa 2. Eli ilmaiseksi sai tuon ylläolevan raitabodyn, kun se oli edullisin.

Neidille saa jo laitettua söpösti ponnarin etuhiuksiin! ♥ Kaikki pikkuponnarit häviää niin helposti, että piti ostaa lisää. Nuo kuitenkin taitaa olla vielä liian isoja, kun pitää kieputtaa niin monta kertaa ympäri. No, kyllä ne hiukset siitä kasvaa, koko ajan on kasvanut niin vauhdilla. :)
Lisäksi tilasin H&M:n nettisivuilta muutaman jutun, kun olin saanut hyvitykseksi niiden mokasta(lähetti viimeksi väärän tuotteen) viiden euron alennuksen seuraavasta tilauksesta. Pitihän se nyt käyttää! Torkkupeittoa nyt sinänsä ei olisi tarvinnut, mutta kun se oli niiiin hyvässä alessa... Punaista pallomekkoa olin metsästänyt jo tovin H&M:n liikkeestä, mutta oikeat koot oli loppu, joten se lähti nyt tilaukseen netistä. Sitten the floppi- ostokseen.. Löysin kivan, tosin vähän poikamaisen jumpsuitin kyseisen liikkeen sivuilta ja hintaa oli vain 10€. Ajattelin, että eipä se haittaa, kun voi käyttää vaikka piha-asuna jne. En sen enempää ajatellut, vaan klikkailin senkin sitten ostoskoriin. No paketin saavuttua huomasin, että jumpsuitissa lukee ''Boy''! :D Ei apua, kuinka idiootti olen? Ostan tyttölapselleni vaatteen, missä lukee poika! No, tää on vissiin sitä sukupuolineuraaliutta parhaimmillaan, vai mitä? ;)
Nyt pohdinkin, että myynkö tän jossain vaiheessa vai tuleeko käyttöön? Äitikaverit tänään vauvatreffeillä sanoi, että mitäpä se haittaa kun Nellasta selvästi huomaa hänen olevan tyttö, luki sitten vaatteissa mitä vain. Mutta en tiedä, tuntuisi vain hassulta käyttää tuota. Onneksi se nyt ei ihan hypi silmille kumminkaan, kun tuota tekstiä menee vähän siellä sun täällä. :D


R:n äiti tosiaan oli meillä viikonloppuna ja toi mukaan kassillisen uusia vaatteita Nellalle. Olin ihan ihmeissäni ja toki iloinen. Ainoa huono juttu oli, että osa oli vähän pieniä jo. :/ 

Aivan ihanat bodyt raikkailla kuoseilla ja oikeaa kokoa. :)

Ihana! :) Tämä mahtuu vielä ihan hyvin, on hyvän mallinen.

Meillä on täysin samanlainen 80cm koossa, nyt saatiin kokoa isompana jee! :)

Tämä ainakin mahtuu pitkään. :)

Tää on niin söpö! Harmi vaan, että ei oikein mahdu enää Nellalle. :/ Nepparit pysyy just ja just kiinni.

Leggarit mahtui vielä ihan hyvin, oli sopivan joustavaa materiaalia, mutta tunikaa en vielä ole Neltsulle kokeillut. Huomaatteko muuten alareunassa olevan pikkuisen tuhoilaisen..? ;)
...parin sekunnin jälkeen! Juuri sain napattua ton äskeisen kuvan. :P






















Nyt en jaksa enää esitellä enempää, jätetään jotain seuraavaan kertaankin! :D Yksi paketti on vielä ainakin vasta tuloillaan ja pari kuvaa ostetuista vaatteista pitää siirtää vielä koneelle. :) Lisäksi Nellan isomummi osti hänelle iiiiiihanan jutun, sekin sitten vielä luvassa myöhemmin! :)

Huomenna tai perjantaina lähdetään mökille koko perheen voimin! :) Ihanaa juhannuksen odottelua kaikille! ♥

10 kommenttia:

  1. Ihana tuo lindexin kukkabody! Pitääköhän taas mennä vähän "katselemaan". Pakko saada, varsinkin ku Ava teki tuon pyrähdyksen ja ostin sille viime viikolla 68 bodeja jotka menee just ja just kiinni.. Hyvä syy shoppailla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ihana ja värikäs! Nellan kummin mielestä näytti uimapuvulta? :D Vaikka ei oo ees yhtään sellasta kangasta. :D

      Nella matki Avaa ja hankki samanlaiset pöksyt ;) eikös Avallakin ole nuo pinkki-vaaleenpunaiset? Jossain muussakin blogissa näin ne ja rakastuin niiiiiiin.

      Onneks Ava kasvaa niin hurjaa vauhtia, niin on hyvä syy shoppailla ;) Nella tuntuu nyt vähän jämähtäneen samaan kokoon, mutta onneks voi silti hamstrata aina isompia kokoja varastoon. ;)

      Poista
    2. Ei ainakaan mun mielestä näytä uimapuvulta! :D joo meillä on samat haaremipökät;) ne on kyllä ihanat.

      Ihan kiva juu että kasvaa ja saa ostettua uusia vaatteita, ainut huono puoli on että meillä on kaappi täynnä 62 vaatteita ja suurin osa on pieniä jo, eikä puoliakaan ole vielä käytetty! :D

      Poista
    3. No ei munkaan mielestä! :D No, jokaisella on mielipiteensä :P

      Tiiän tunteen! Oon joutunu myymään niin monta vaatepakettia jo yhestäkin koosta, kun ei vaan kaikkea voi säästää..

      Poista
  2. Aaaah rakastuin tuohon Lindexin kukkabodyyn! Mun on ehkä ihan pakko saada sellainen!! Aivan ihana, tuollainen vähän retrohtava :) ja nuo haaremihousut on kans ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, semmonen vähän erilainen! :) Meepäs hankkimaan sit Sannille, jos niitä vielä löytyy. ;) Ne on kans kivat! ♥

      Poista
  3. Ciraffin leggarit ja Lindexin haaremit on mun lempparit :) toivotaan että neitokainen piristyy pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä söpöt. :) Nuo leggarit sopii muuten hyvin yhteen tuon H&M:n pallomekon kanssa, eilen oli neidillä se yhdistelmä. :) Kiitos tsempistä, toivotaan! :)

      Poista
  4. Voi mitä ihanuuksia taas :)! Ada luultiin pienempänä usein pojaksi ku puin sen niin tummiin/poikien väreihin, mutta eipä se haitannut :)
    Mäki ostin just pinnejä lisää ku ne katoaa aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha! :D Mä puin Nellan vauvana(tai siis.. pienempänä vauvana?) lähes poikkeuksetta kaikkeen tyttömäiseen ja usein oli päällä vaaleanpunaista ja pinkkiä. Mua ärsytti jos ihmiset tuli kyselemään, että onkos se tyttö vai poika. Tietenkään vastasyntyneestä ei ole niin helppo sanoa kumpaa sukupuolta on, kuin esim. taaperosta tai vanhemmasta lapsesta. Kasvonpiirteet ja ruumiinrakenne alkaa muuttua niin paljon vauva-ajan jälkeen. :) Nyt en ole enää välittänyt niin paljoa, että onko neidillä pinkkiä vai sinistä päällä, mutta silti häiritsee jos vaatteessa lukee ''boy''. :D

      Ne on kyllä katoavaa sorttia. ;) Itsellekin saa olla koko ajan ostamassa ponnareita lisää ja sitten kun siivoaa niin löytää niitä vanhoja monta kourallista..

      Poista