Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 17. joulukuuta 2012

Vauvanvaatteita myyntiin!

Heips!

Ajattelin nyt kysyä täältä sellaista, että kiinnostaisko teitä ostaa vauvanvaatteita settinä? Minulla olisi hirveä läjä vaatteita; osa käytettynä ostettuja, jota ei ole meillä käytetty, osa uutena ostettuja ja kerran tai pari pidetty, osa täysin käyttämättömiä ja osa enemmän käytettyjä. En myy reikäisiä/huonoja vaatteita. Haluaisin myydä vaatteet isompana settinä kerralla pois. Vaatteet ovat 50-68 kokoisia, saa myös tiettyä kokoa vain jos haluaa. Kuvaan vaatteet settinä, jos joku on kiinnostunut. Mukana on tytölle ja pojalle sopivia, sekä unisex-vaatteita.





Minulla on iso lelulaatikollinen vaatteita; bodyja, mekkoja, mekkobodyja, housuja, sukkiksia, t-paitoja, huppareita, pitkähihaisia paitoja ja muutama haalari, asusteita; sukkia, pipoja, töppösiä, kenkiä yms. Myyn myös äitiyspakkauksen kestovaipat ja melkein kaikki äitiyspakkauksen käyttämättömät tai kerran pidetyt vaatteet pois. Kyseessä siis viime vuoden äitiyspakkausvaatteet- ja haalarit.

Kirjoittakaa minulle kommenttia tähän tekstiin tai lähettäkää s-postia osoitteeseen miratsi@hotmail.com, jos olette kiinnostuneita. En jaksa turhan takia kuvailla kaikkia vaatteita enkä varsinkaan yksitellen, kun niitä on niin paljon. Kertokaa myös, minkätyyppisistä vaatteista olette kiinnostuneita niin voin myydä niitä pakettina. Tarjota saa ja myyn edullisestikin. :) Kunhan näistä nyt pääsisi eroon, että saa ostella lisää ihanuuksia kasvavalle tytöllemme, joka käyttää jo 68-74cm vaatteita :) ;)

ps. Jos tiedätte jonkun, joka olisi kiinnostunut, saa mainostaa tätä :)





13 kommenttia:

  1. Hyvä idea tätäkin kautta myydä vaatteitaan. :) Meillä ei taida nyt olla tarvetta. On jo jonkin verran 68cm vaatteita mitä seuraavaks sitten tulee käyttöön.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tärppää :) No höh :)

    VastaaPoista
  3. Mua vois ehkä kiinnostaa jos sulla olis sellasia jotka käy pojalle. Ja siis mun poika käyttää myös punaista, oranssia jne. :) ja noi asusteet mua kiinnostais kans. Jos vaan millään viittit kuvailla, niin hiukan nään onko mun tyylisiä..

    Pistätkö vaikka spostilla kuvia? Mii2@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja sukkahousut. oikeestaan kaikki mua kiinnostaa, mikä menis pojalle. ja kokona 62 ylöspäin. :)

      Poista
  4. Joo pistän, heti kun saan kuvattua! :)

    VastaaPoista
  5. Kiinnostaako sua myös äitiyspakkausvaatteet? :)

    VastaaPoista
  6. Hitsi kerkesin laittaa siihen kumminkin ne äitiyspakkausvaatteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et millään pystyis laittaa mulle viel uudestaan. Jos viittit ottaa äpakkauksen kamat pois ja kaikki potkuhousut kans. Ja sit jos saan niit asusteita ja muita kans? Vai onk ne tyttöjuttuja enemmänkin. :)

      Poista
  7. Haluutko pipoja esim? Haalarit on melkeenpä pinkkejä tai sit liian pientä kokoa.

    VastaaPoista
  8. Mikä teidän pojan päänympärys on? Tai minkäkokoisia pipoja käyttää? Ootko sukista kiinnostunut? Minkä kokoisista?

    VastaaPoista
  9. Lähetellään sähköpostia mieluummin :)

    VastaaPoista