Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 3. joulukuuta 2012

Äitiyspakkaus

Heips!

Ajattelin tehdä tälläisen postauksen, missä kerron oman mielipiteeni äitiyspakkauksesta. Meille tosiaan tuli vielä tuo vanhempi äitiyspakkaus eli vuoden 2011.

http://www.kela.fi/in/internet/kuva.nsf/NET/130411122719AS/$File/13439.01.jpg?OpenElement

Tältä se näytti. Ihan innoissani odotin, että pakkaus saapuisi jo kotiin. Harmikseni huomasin, että olin ollut aika tyhmä... nimittäin ostanut raskausaikana kirppikseltä jo jotain vaatteita mitä pakkaus sisälsi :D Eli oli monta samaa vaatetta sitten :D No eipä se mitään.

Ensinnäkin vaatteet: Mun mielestä nuo vaatteet oli tosi poikamaisia ja ei kovin ihmeellisiä. Olihan siinä hyödyllisiäkin, kuten tumput, välivaatteet, haalari(jota tuskin tulee kylläkään käytettyä, kun meillä on niin monta mielestäni kivempaa ja tyttömäisempää haalaria), ruokalappu, punaiset potkarit ja tosi hyvä tuo vanuhaalari vai mikä onkaan nimeltään(sellainen vähän paksumpi haalari talvihaalarin alle tai kauppareissuja varten). Myös pipot ja kypäräpipo ovat tarpeellisia.

Tarvikkeet: Kynsisakset on tullut todellakin käyttöön ja ovat hyvät. Myös kortsut on ihan hauska idea... kun tosiaan kierukkaa ei voi ottaa vielä moneen kuukauteen synnytyksesä ja e-pillereitä ei saa aloittaa imetyksen aikana yms. Myöskin vauvan hiusharja ja kylpymittari ovat kovassa käytössä. Varmaan hammasharjakin myöhemmin.

Muut: Vauvan lakanat ovat myöskin olleet käytössä ja makuupussi matkarattaissa kauppareissuja varten. Meillä on myös kaksi muuta makuupussia ostettu kirppareilta, edellisvuoden äitiyspakkauksista. Kirja on myös ihan kiva vaikka sitä ei ollakaan vielä lueskeltu.
Myös vauvapyyhettä ollaan käytetty vaikka huppupyyhkeitä meillä taitaakin olla neljä kappaletta... niihin tuppaa tulemaan nimittäin usein pissat lämpimän kylvyn jälkeen ;)
Purulelu on myös kiva.

Eipä mulla nyt muuta tule tuosta mieleen. Nyt myöhemmin ajateltuna ollaan mietitty, että ehkä olis voinut ottaa sen rahasumman kun sillä olisi saanut ostettua ne jutut, mitä tuosta ollaan käytetty. Vaatteita meillä on muutenkin niin paljon Nellalle, että ei ole tullut oikeen tarpeeseen. Tosiaan, vähän poikamaisia mielestäni ja olen sen verran shoppailuhurahtanut(etenkin lastenvaatteisiin), ettei niille ole tarvetta. Ja tällä en tarkoita mitenkään sanoa, ettei noita voisi käyttää, ne on tosi hyvälaatuisia ja ihan kivojakin. :) Ei vain minun nirsoon tyyliini sopivia ;)

Teki mieli tehdä välillä vähän erilaista postausta, kun olen tässä miettinyt että tylsää aina vaan kirjoitella meidän arjesta... Tänään tehtiin tuota ja tätä ja sitten tehtiin sitä ja päläpälä :D Ei ole varmaan niinkään mielenkiintoista. Mutta hei toivoisin oikeesti, että kertoisitte mulle jotain ideoita mistä haluatte minun kirjoittavan? :) 

Ja kiitos kaikille ihanille lukijoille kommenteista!! Ne antavat puhtia kirjoittamiseen ja tekee mieli enemmän postaillakin, kun saa palautetta :) Kiitos <3

Palaillaan :)

8 kommenttia:

  1. Hei ite kanssa masistelin tota; ettei aina vaan että plääplää käytiin kaupassa. Mutta lopulta oon ainakin ite huomannut että niitä arki asioita on kiva lueskella: saa peilata omaa arkeaan muiden arkeen, joilla on pieniä lapsia. Vertaistukea :)
    Miten olisi aiheena tulevaisuus? Miltä teidän tulevaisuus näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Niin se kyllä onkin! :) Itsekin tykkään lukea ihan vaan muiden arjesta :) Vaikka kyllä se kiva lisä on, että välillä kirjottaa muustakin. :)

    Kiitos paljon ideasta, toteutan varmaan jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
  3. Minä en ottanut Sannille nyt ollenkaan tuota, kun Idankin aikaiset äp-jutut oli tallessa lähes käyttämättöminä. Vaatteista käytettiin lähinnä potkareita ja kietaisubodeja (jotka oli tosi huonolaatuisia, kun nepit irtosi melkein heti!!) ja pyyhettä ja saksia ym tarvikkeita. Toppapuku on tosi ihmeellisen mallinen, ja sitä ei tullut otettua käyttöön ollenkaan, tumput ja töppöset oli kyllä jonkun aikaa käytössä.

    Onhan se 140e rahasummakin aika pieni, mutta sillä saa paljon mielekkäämpää vaatetta kuin tuosta pakkauksesta. :) en tiedä tuleeko sitten poikavauvoilla käytettyä enempi noita pakkauksen vaatteita.

    VastaaPoista
  4. No niinpä! Olen sun kanssa samaa mieltä. Mäkään en ajatellut ottaa toiselle enää tuota.

    Joo eihän se 140e paljoa mieltä lämmitä sinäänsä, mutta mieluummin se kun turhia vaatteita ja tavaroita, kun voi ostaa kivoja juttuja sitten sillä rahalla. :)

    VastaaPoista
  5. Mulle tuli toi pakkaus viime vuonna ja nyt kun ootan toista lasta, niin oon super tyytyväinen että saatiin se uusin pakkaus :)

    Mutta mua harmittaa kun esikoisesta otin tän pakkauksen, hän oli tyttö ja en tykännyt näitä vaatteita pitää hänellä. Oli suoraan sanottuna yäk !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Se on paljon kivemman näköinen. :)

      Niinpä :/

      Poista
  6. Tee sellanen kirjotus missä kerrot, että millasia odotuksia sulla oli vauva arjesta raskaana ollessa ja ennen sitä ja kävikö ne toteen. :) Itsekkin oon meinannu tehä jossain vaiheessa sellasen.

    VastaaPoista
  7. Kiitos ideasta! Voisin tehdä jossain vaiheessa sellaisen. :) Joo tee ihmeessä itsekin!

    VastaaPoista