Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonloppu

Heippa!

Meillä oli ihana viikonloppu. Pe-la vietettiin R:n vanhempien ja perheen luona Nellan kanssa. R:lla on kaksi veljeä(19v, asuu omillaan ja 16v, joka on Nellan kummisetä) ja yksi sisko(12v). R:n vanhemmat on ihanat ja tullaan todella hyvin toimeen.
Lauantaina mentiin juhlimaan mun isän 50v synttäreitä hienoon ravintolaan ja nam, oli kyllä hyvää ruokaa! Harvoin kun missään hienommassa paikassa käy syömässä. Minun menuun kuului alkupalaksi antipastopöytä, pääruoaksi paahdettua lohta, sahramirisottoa ja rapeita kasviksia ja jälkiruoaksi crème brùlèe ja limesorbettia. Varsinkin alkupalat ja jälkiruoka veivät kielen mennessään! Ruokajuomana join valkoviiniä ja kivennäisvettä.

Pääruoka
Jälkiruoka  

Siitä sitten jatkettiin Studio Pasilaan katsomaan Stand Up- komiikkaesitystä, jossa esiintyjinä olivat Jukka Lindström, Rick Lyons, Anders Helenius ja Niko Kivelä. En muista, milloin olisin viimeksi nauranut niin paljon! Oli ihan mahtavia esityksiä. Kaikista eniten tykkäsin ehkä Niko Kivelästä. Suosittelen lämpimästi!
Pitäisi käydä useamminkin katsomassa stand uppia.

Siitä sitten vanhempani ja mummini lähtivät kotiin ja minä, R, veljeni ja hänen kihlattunsa jatkettiin vielä Molly Malonesiin. Oli tosi kiva ilta kaiken kaikkiaan, mutta hirveä ikävä Nellaa. Sunnuntaina sitten siivottiin koko kämppä ja oltiin vain perheen kesken. :)

Tänään luvassa vielä postausta meidän päivästä tai viimeistään kirjoitan sen huomenna. Olen nimittäin tänään kirjoitellut vähän ylös kellonaikoja, milloin ollaan tehty mitäkin ja päivärytmiä yms. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti