Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 28. syyskuuta 2013

Pompin (innosta) ihania uutuuksia & kutsut

Eli oltiin 8.9. sunnuntaina Katariinan luona POMPdeLUX-kutsuilla, niin kun taisin mainitakkin, että sinne oltiin menossa. :) Muutenhan kaikki meni hyvin, mutta... Nella oli superväsynyt, eikä kovinkaan seurallisella tuulella. Neiti kun suostui nukkumaan puolen päivän aikaan vain 50min päikkärit ja kutsut alkoi vasta viideltä... Nellaa ei sitten oikein kiinnostanut mikään, paitsi tietysti kielletyt asiat, kuten mennä vaaterekin alle, pureskella ilmapalloja, levitellä näytekappaleita ympäriinsä, varastaa kyniä, itkeä nuken perään, kiivetä pöydälle ja kitistä muuten vaan. Hetkeksi neiti rauhottui mun syliin juomaan maitoa, päivällinenkin jäi välistä.. Noh, ainakin tiedän, etten ehkä ensi kerralla ota neitiä mukaan jos haluan oikeasti keskittyä kutsuihin tai jopa sosialisoida. Yleensä Nellan kanssa on mennyt kutsut hyvin, jos ollaan oltu vaikka perhekahvilassa. Siihen on kyllä varmaan syynä se, että a) on aamupäivä ja neiti pirteänä b) paljon muita lapsia keiden kanssa leikkiä, usein samanikäisiä c) äiti ei ole stressaantunut siitä miten kaikki menee :D

No, mutta se siitä! Oli ihanat kutsut kyllä, esittelijä oli loistava, tarjoiltavat(mitä nyt kerkesin maistamaan) suussa sulavia ja kaikki kohdillaan.
Livenä vaatteet tietysti veivät sydämen, jälleen, olihan se arvattavissa. Paljon tuli sellaisia uusia must have- juttuja, mitkä ei netin kuvissa niin sykähdyttänyt, mutta livenä senkin edestä. Olen kyllä sinäänsä ylpeä itseeni, että tilasin oikeasti suurimmaksi osin käytännöllisiä vaatteita, enkä vaan jotain prinsessahörhelötylliä, miten minut tuntien saattaisi käydä. Tuli tilattua oikeasti sellaista, mitä vaatekaapista uupuu ja mitä olen suunnitellutkin ostavani Nempulle syksyksi. Kuten lämpimää neuletta ja fleecetakkia, pitkähihaisia paitoja(bodejen käyttöä vähennetään koko ajan), pitkää housua, huivia ja pitkähihaista tunikaa(miksi niitä lyhythaisia on kertynyt niin paljon?!? Haloo daiju, syksy tulee on täällä...)

Ja nyt siihen tilauksen esittelyyn! Suurimman osan sain kuvattua neidin päällä ja lisäksi laitoin pompin sivuilta tuotekuvan, niin näkee vähän paremmin millainen vaate on kyseessä. :)


Granada Little Zip Fleece
'' Tuttu fleecemme on nyt entistäkin pehmeämpää – aivan kuin nallekarhu! Fleecessa on korkea kaksikerroksinen pystykaulus sekä kanttaukset kaikissa reunoissa ja edessä pitkin vetoketjua. Mukaviin ja pehmeisiin taskuihin mahtuu paljon satumaisia aarteita.

Saatavana: Rose, Blue ja Ice Blue
''


Tämä todellakin on unelmanpehmeä! Pehmein vaate varmasti mitä Nellan vaatekaapista löytyy. Niin ihana ja tätä voisi vaan hipelöidä. :D Varmasti todella lämmin ja hyvä päällä. Tälläiselle fleecetakille olikin tarvetta, syksy kun on tullut jo melko kylmänä valitettavasti. Menee myös talvella loistavasti, vaikkapa haalarin alla, mökillä sisälläkin tai leudommalla ilmalla esim. autoreissun ajan.

Kooksi valikoitui 86cm. Olisi varmaankin pitänyt ottaa 80cm, sillä tämä on tosi reilu. Tai no oikeastaan pituudelta jo hyvinkin käytettävissä, mutta hihat on melko pitkät vielä. Tuossa toisessa sovituskuvassa huomaa tuosta Nellan ylhäälläolevasta kädestä, että hihassa on kiva resori ja jää tuolla lailla pussille, mikä on vain plussaa! Silti hihat tuntui roikkuvan aika paljon, kun tätä pidettiin. No, eipä sillä niin väliä ole jos vaikka ulkohaalarin alle menee, kun sinne ne hihat jää. :)
Voi meidän lyhytraajaista neitiä! :D Aina kaikissa vaatteissa hihat on liian pitkät ja pienempää kokoa ei monesti viitsi ostaa, kun muuten on liian lyhyt tai ei ole yhtään pituudessa kasvuvaraa.

Houston Little Pants
'' Jos tyttösi kaipaa mukavia housuja, Houston-samettihousut ovat juuri oikea valinta. Niissä on tilaa liikkua päivän leikeissä ja taskuissa voi säilyttää pieniä aarteita. Housuissa on joustava rypytys vyötäröllä ja lahkeissa, ja niissä on täysvuori pehmeää jerseymateriaalia.

Saatavana: Rose, Wine ja Ice Blue
''

Välillä on pikkasen haastavaa näiden sovituskuvien ottaminen, kun ei tuolle yksveelle voi vielä selittää, että pysy paikallaan niin otetaan kivoja kuvia. :D Pitää aina koittaa jotenkin hämätä, ennen kun kerkeää lähteä karkuun. :D No mutta joo, tässäpä ihanat housut! Kokona 86cm. Meillä nämä on vielä aika haaremimalliset ja melko pussimaiset näiden kait on tarkoituskin olla. Tämä malli istuu ihanasti neidille, kun on joustava vyötäröresori ja lahkeissa napakat resorit, niin ei haittaa vaikka on pituuttakin pöksyissä ylimääräistä. Varmasti pitkähihaiset housut, niin kun lasten haaremihousut tuppaa kivasti olemaankin, nimenomaan noiden resorien ansiosta. Ihanat! ♥

Durham Little LS Tshirt
Koko 86cm, väri: rose
Koko 92cm, väri: cerise

'' Jos pitää röyhelöistä, tämä on varmasti mieluisa valinta. Hartioiden suuret röyhelöt antavat pienelle tytölle tosi kauniin tyylin. Edessä on kullanvärinen LOVE-painatus. Kirjaimet muodostuvat eri aiheista, joten lähde löytöretkelle jännittävään seikkailumaailmaan. Valmistettu Öko-Tex-standardin 100 mukaisesti.

Saatavana: Rose, Blue, Cerise ja Ice Blue  ''
 Sopii kivasti vaikka edellisen kuvan Houston Little Pantseihin!
Ensinnäkin anteeksi tuosta super huonolaatuisesta kuvasta... ei ollut nyt mitään muuta kuvaa kun unohdin ottaa. :/ Tuossa neiti on Lindexin sovituskopissa heiluttamassa peilejä... :D (kuvassa muuten Pompin huivi, mikä kohta esittelyssä myös!) Tämä paita pääsikin Pompin tämän tilauksen vaatteista ensimmäisenä päälle ja sopii niiiiin ihanasti Lindexin röyhelöpyllyleggareiden kanssa! Kyllä sai neiti kehuja perhekahvilassa vaatteista ja kauppakeskuksessa yksi nainen tuli sanomaan ''Ai teillä on päällä uusinta Pompia, ihana!'' :D Hassua. Otin rosen värissä 86cm koon ja se on oikein sopiva nyt ja hihoissa kasvuvaraa, jälleen. Pinkkiä ei olla vielä kokeiltu, mutta veikkaan sen olevan vähän reilumpi kyllä ja saa odotella jonkin aikaa käyttöä.
Tämä paita on paljon ihanempi livenä kun kuvissa. Kuvasta ei huomaa, kuinka paljon tuota röyhelöä oikeasti on hihoissa ja mä tykkään kyllä tosi paljon! Ihana prinsessapaita, joka sopii myös loistavasti arkikäyttöön ja on helppo yhdistellä. Tätä voi käyttää myös varmasti liivimekkojen alla kivasti ja tuo vähän särmää asuun röyhelöiden ansiosta. Onneksi tilasinkin tätä siis kaksin kappalein, toisen hempeän vaaleanpunaisena ja toisen räväkän pinkkinä! Olisin kyllä voinut ottaa mieluusti myös niissä kahdessa muussakin värissä, alelistaan lähtee kyllä ainakin Ice Blue- värissä jos niitä on vielä silloin saatavilla! Sopisi siinä värissä ihanasti seuraaviin pöksyihin....

Clarksville Little Pants
'' Nämä collegehousut sopivat yhtä hyvin kotona oleskeluun kuin leikkipuistoonkin. Ne ovat aivan ehdottomat kaikille tytöille. Paljeteissa ja kimalteissa ei ole säästelty. Clarksville-housuissa on ribbineulosta ja nauha vyötäröllä sekä vetoketjut taskuissa.

Saatavana: Ice Blue, Rose ja Blue
''

Isin ostama paita...
Nämä hurmaavat kimallepökät otin koossa 86cm ja on vielä reilut, mutta näitäkin voi hyvin käyttää jo nyt pussimaisempana mallina. Ehkä odotan vielä kuitenkin vähän neidin kasvamista, sillä nämä jää tuosta haarovälistä vähän hassusti vielä pussittamaan, niin ei vielä otetakaan ehkä käyttöön. :) Näiden kanssa vähän jännittää, että miten kestää pesua... Myyjä suositteli pesemään nurinperin pesupussissa ja aion kyllä noudattaa sitä ohjetta kunhan vaan muistan ja mies ei ole pesuvuorossa... :D Uskoisin näiden kumminkin pitävän kimalluksensa hyvin.
Harkitsin, otanko rosen värisenä vai tämän ice bluen, mutta päädyin kuitenkin tähän. Eiköhän meiltä löydy niitä tyttömäisen sävyisiä vaatteita ihan tarpeeksi, nyt on aika vähän muuttaa suuntaa ja ostaa välillä edes osittain neutraalimpaa. ;) Näitäkin on helppo yhdistellä, eikö menisikin ihan hyvin jopa yksivärisen pinkin yläosan kanssa?! Seuraavaan vaatteeseen yhdistettynä oli mielestäni ehkä liian poikamainen look....


 Bangkok Little Blouse
'' Pitkähihainen T-paita, jossa on supertrendikäs spray-tyyli. Ehkä äidin vaatekaapista löytyy jotain samantapaista? Valmistettu Öko-Tex-standardin 100 mukaisesti. Pestävä erillään tai samankaltaisten värien kanssa, koska vaatteesta voi irrota väriä.

Saatavana: Grey, Rose, Ice Blue ja Blue ''


Jalassa Pompin ihanat röyhelöhousut ♥

Tälläinen tunika/pitkähihainen paita tuli tilattua Ice Blue- värissä, kokona 86cm. On nyt juuri sopiva ja hihoissa taas kasvuvaraa. Tämä on vähän eri näkönen livenä kun nettisivuilla ja jotenkin olikin vähän poikamainen, sellainen ''vaarinpaitamainen''. Mutta oikein yhdisteltynä toimii myös pikkutytöllä. ;) Ärsyttää vaan kun noita nappeja on melko vaikea napittaa tuolla vilkkaalla taaperolla, kun ovat tuossa edessä. Mutta eiköhän niistäkin selvitä. ;) 

Huntsville Little LS Tshirt
'' Huntsville on perussarja, jossa on hienoja kapeita kultaraitoja. Käytä T-paitaa erilaisten mekkojen, tunikojen tai neuleiden alla ja tuo arkeen ripaus juhlaa. Materiaali on ihanan pehmeää ja tuntuu mukavalta päällä.

Saatavana: Rose, Black, Curry ja Blue ''
Aivan ihana kultakimalleraitainen paita, joka sopii mainiosti mekkojen ja tunikoiden alle, mutta myös tälläisenään. Helppo yhdistellä mihin vaan! Tähän sopisi kivasti joku pirteämpi alaosa tai tosiaan vaikka mekko, mutta sovitinpas nyt noiden mustien housujen kanssa ja näinkin on kyllä kiva. :) Voi kun tuo tyttö antaisi pitää pantoja ja pinnejä päässä niin toisi vähän söpöyttä asuun...
Kokona paidassa 92cm ja yllätyin, että oli näinkin sopiva. Hihoissa on söpöt pikku röyhelöresorit, joten ei roiku pitkinä, jes!

Dhaka Little Pants


'' Pehmeät ja kauniit raitahousut, joissa on mukana lurexia. Tosi rennot housut, joita voi käyttää arkena, mutta jotka voidaan myös stailata tosi cooleiksi.

Saatavana: Rose, Ice Blue, Blue ja Black ''

Aivan mielettömän suloiset housut! En ole varmaan edes tälläisiin ennen törmännytkään lasten housuissa. Ihanaa kimalletta, hyvät resorit lahkeissa, kivan malliset ja söpöjä pieniä yksityiskohtia! Tuo takatasku, jossa on rusetti, on niin ihana. ♥ Ensin kun nämä näin kutsuilla, niin ajattelin, että on varmaan sellaista kutittavaa materiaalia ja ei olisi niin hyvät jalassa. Mutta mitä vielä! Sisäpuolelta nuo on ihan eri tuntuiset.
Otin nämä mustana, vaikka houkutti kyllä se rosen sävykin näissä... mutta katsotaan, jos alesta kotiutuisi vielä toisetkin. Näitä on tosi helppo nyt sitten yhdistellä kirkkaampiin tai hempeämpiin sävyihin. :) Kokona näissä 92cm ja vähän on reilut vielä pituudesta, mutta voi jo käyttää resorien ansiosta. Katsotaan nyt tuleeko jo käyttöön vai jääkö vielä kaappiin odottelemaan...

Irvine Little Gardigan
 Tämä neuletakki on pehmeä ja kaunis sekä helppo pukea. Täydellinen kylmiin talvipäiviin. Siitä on hieno neulekuvio, ihanat puunapit sekä joustinneuletta kaula-aukossa, hihansuissa ja helmassa.

Saatavana: Rose ja Grey 
Niin lämpimän oloinen ja ulkonäöltään myös kolahtaa muhun. Jotenkin tämä eroaa perusneuleista ja on tosi monikäyttöinen. Mökille, autoon, talveksi, syksyksi, alkukevääksikin. Menisiköhän jopa viileänä kesäpäivänä illalla? Jaa-a, saa nähdä. Mutta tosiaan, rakastuin tähän! Eikä mun mielestä ole kyllä hinnallakaan pilattu: 23,95€. Peruskaupoissa kun saattaa aika samoissa hinnoissa tämäntapaiset pyöriä ja tämän uskon olevan kyllä laadukkaampi ja parempaa materiaalia. Eikä ole muuten yhtään sellaista kutittavaa, jos joku miettii sitä. :) Tämä olisi kiva myös harmaana, mutta ehkä ei ole nyt tarvetta kun on tämä ja tuo fleece ja muutama muukin enemmän ja vähemmän paksumpi neuletakki talveksi. Otin koon 92cm, kun aattelin että menee sitten varmasti koko talven, kun tuon fleecetakin otin koossa 86cm niin ei ole sitten samaa kokoa kahta lämpimämpää pitkähihaista. :) En ole tosiaan tätä vielä Nellalle kerennyt sovittamaan, mutta uskoisin olevan iso vielä. Plussaa kyllä noista hihan resoreista, jotka näyttää napakalta! :) Tästä neuletakista muuten tulee jotenkin ihana sellanen mummolafiilis tai jotenkin vanhanaikainen olo... :D Ehkä tälläisiä oli omassakin lapsuudessa? Ja noi puunapit, onko vähän hienot! Ja käytännölliset.

Copenhagen Little Blouse
 '' Hieno tyttömäinen pusero, jossa on napitus selässä ja röyhelöitä etupuolella. Allover-painatuksessa on pieniä käpyjä, jotka muodostavat hienon kuvion. Puserossa on jerseyvuori.

Saatavana: Cerise, Ice Blue ja Curry ''
Värinä cerise ja kokona 92cm. Love love love it! Paljon ihanempi tämäkin livenä kun kuvissa. Tosi miellyttävää, ilmavaa materiaalia ja silti sopiva talveksikin sisävaatteeksi, kun on vähän paksumpi kumminkin. Varmaan tosi hyvä päällä, ja tämän kanssa on helppoa leikkiä. Ei varmasti hierrä, purista, eikä ole liian kuuma, vaan juuri sopivan hengittävä. Ja tarviiko ulkonäöstä edes sanoa, että on tosi suloinen ja pirteä?! ;) Hihat tietenkin taas pitkät... mutta muuten hyvän kokoinen. Voi kulta, kasvata käsiäsikin välillä. ;D 
Tämä voisi kotiutua meille myös muissa väreissä...!

Havana Scarf

'' Havana-huivin allover-painatuksessa on pieniä lehtiä ja lintuja.
Kaunis huivi, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. Koko 63 cm x 165 cm.

Saatavana: Curry, Rose, Ice Blue ja Grey ''

Rento nukkumistyyli :P
Suloinen yhden koon huivi myös pääsi neidin syystamineisiin, rosen värissä. Tämä on niin muunneltava, että jopa minä pystyn käyttämään tätä ja Nella varmasti monta vuotta, kunhan säilyy hyvänä. Tämä on sävyltään juuri sellainen, että sopii varmaan lähes kaikkien meidän vaatteiden kanssa! Voisiko tämän yhdistää punaiseen? Mitä mieltä olette? Meillä on nimittäin Reiman punainen välikausihaalari ja vihjeenä voin sanoa, että ainakin toisessa talvihaalarissakin punaista on... Mutta ehkä me käytetään sitten ihan talvella kunnon paksua huivia tai kauluria. 
 
Siinäpä nyt oli meidän tilausta!
Oletteko te hullaantuneet POMPdeLUX:n vaatteisiin
ja mitäs teille kotiutui tästä mallistosta? :)

Ihanaa syysiltaa ♥

12 kommenttia:

  1. Voi kamalaa! Onneks en menny kutsuille, meille olis muuttanu varmaan melkein kaikki samat kun teille :D Kattelin mallistoa etukäteen ja huokailin ääneen, silloin päätin etten voi mennä kutsuille. Melkein jo vähän kaduttaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi ei, mä en nyt helpottanut sun tuskaa sitten yhtään! :D Mutta voin vaan kuvitella, että ei oo helppoa, on nää sen verran ihania ja saa niihin kulumaan ihan sievoisen summan. ;)

      Poista
  2. Vitsi miten kivoilta noi vaatteet näyttää! Mää katselin netistä ja näytti todella tylsille eikä ollenkaan meijän tyylisille. Nyt sitten voisin ostaa oikeestaan nää ihan samat. :D Lukuunottamatta ehkä noita paitoja. Noi housut on tosi kivoja. Toi fleece on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nämä on kyllä niin ihania! Tykkään todella. :) Ei oo kyllä netissä yhtään samanlaisia kun livenä. :) Kannattaa tutustua paremmin! Ja fleece on kyllä mahtava, niiiiin pehmoinen. :)

      Poista
  3. Hitto mua kävi hajottaa toi AC/DC paita :'D anteeks... :DDDD

    Tosi ihania vaatteita taas!!!! :P

    MUTTA säästä vielä jotain osteltavia, sä meinaan lähet munkans kierteleen talvi juttuja, kun päästään asettuun sinne!! Meiltä puuttuu edelleen melkein kaikki talvi jutut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhaa voin kuvitella! :D R haluis aina ostaa kaikkii tollasia ja mä koitan takoo sille päähän, että ''hei meillä on TYTTÖlapsi!'' :D Oivoi...

      Kiitos! :) Haha musta saa aina shoppailuseuraa, eihän mun oo pakko ostaa mitään. ;) ;) Ehdottomasti lähen mukaan!

      Poista
  4. Voooooiiiii pppp******aaaa.... :D Mun on pakkkko saada tyttövauva <3

    Ääää ihana Nella! Ja ihanat vaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa! :D Ehkä sä joskus saat. ;)
      Kiitos! ♥

      Ja hei, Pompilla on aaaaivan ihania poikienkin vaatteita, noita ostaisin kyllä pojalle jos meillä sellanen olisi! Ootko käynyt tutustumassa? :) Tässä linkki: http://www.pompdelux.com/fi_FI/pieni-poika/hae-kokoa

      Poista
  5. Vitsit miten ihania juttuja :) Toi fleece on kiva, mutta en kyllä huomannu että ois ollu entistäkin pehmeemi, kun vertasin kutsuilla siihen mun keväällä ostamaan :D Molemmat ihan yhtä pehmosia ja ihania <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä kivoja! :) Haha, mulla ei oo kokemusta siitä edellisestä fleecestä niin en voi sanoa. :D
      Mutta hyvä jos on yhtä pehmeitä. ♥

      Poista