Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 20. syyskuuta 2013

Me&I:n tilaus ja paljon muita uusia vaatteita neidille

Heips!

On ehkä vähän lähtenyt lapasesta taas tää shoppailu... mutta voin vähän puolustella kuitenkin sillä, että iso osa on kirppareilta ja käytettyjä. ;) Ja koitan tässä kovasti päästä eroon omista vanhoista vaatteista(löytyy ainakin 11 takkia ja kolme valtavaa jätesäkillistä..) ja jälleen kerran Nellan pienistä vaatteista. Ne mitä haluan pikkuruisista vauvanvaatteista säästää, on nyt viety vihdoin varastoon ja loput sitten jätetty tänne. En vain oikein jaksaisi tuota nettikirpparihommaa ja postitusrumbaa.. Ja toisaalta en kykene siihen vaivaan, joka pitäisi nähdä livekirppiksillä. Ajokorttia mulla kun ei ole ja tässä vieressä ei mitään kirppiksiä ole ja siellä pitäisi käydä sitten joka päivä siistimässä pöytää ja viemässä taas uusia vaatteita myyntiin... Mutta oon kyllä ajatellut, että sitten kun Nella siirtyy kokonaan 80cm vaatteista pois ja viimeistään kun siirtyy 86cm(jota käyttää nyt pääsääntöisesti) vaatteista pois, niin sitten otan pöydän jostain ja pakotan vaikka miehen kuskaamaan mua. :D
Omia vaatteita mulla onkin tulossa ens viikolla kaks ihmistä katsomaan, kun laitoin ilmoituksen meidän alueen fb-kirppikselle, että saa tulla edullisesti hakemaan pois ja penkomaan, sovittamaan, kuhan pääsen eroon noista! :D
Siinä vähän osviittaa mun vanhoista vaatteista, josta haluan eroon...
 Meidän suht lähelle on myös avattu viikko sitten kirppis, toivottavasti siitä tulisi hyvä niin voisin ottaa sinne pöydän. :) Sinne pääsisin bussilla + kävellen vartissa, joten ei olisi paha käydä Nellan kanssakaan. :) Uskoisin siitä tulevan kyllä hyvä kirppari, koska tässä ihan lähettyvillä ei ole toista kirpparia ja sinne on niin hyvät yhteydet. Se oli myös tosi tilava ja siellä saa myydä kaikkea, siis ei esim. pelkkiä lastenvaatteita. Löysinkin sieltä eurolla kivan äänikirjan Nellalle, mummilleni Philipsin kahvinkeittimen ja Nellalle muutaman vaatteen. Olen käynyt siellä jo kolme kertaa ja tänään sieltä tarttui mukaan....

Polarn O. Pyretin uudenveroinen yöhaalari, 3€!

Legon uudenveroinen, ihanan pehmoinen velourpaita, 2½€
Tänään oli myös perhekahvila taas, niin kuin joka torstai, ja siellä oli Tavarat kiertoon- teema. Tuo perhekahvila on tosi kiva, kun siellä käy paljon ihmisiä, siellä on hyvät järjestäjät ja aina teemoja ja kivoja juttuja! Tuo on siis eri perhekahvila, kun missä käytiin Nellan kanssa ennen. Siellä ei enää päästä käymään, kun se on nyt samaan aikaan muskarin kanssa eli maanantaina aamupäivällä. Mutta vaikka tuonne onkin pidempi matka, niin olen kyllä tuohon ollut tosi tyytyväinen. :) (edelliseen perhekahvilaan käveli alle 5min ja tuonne uuteen on matkaa bussilla 10min + kävelyä 5min, eli ei sekään niin pitkä matka)
Mutta tosiaan, oli se Tavarat kiertoon-päivä ja aika mahtavia löytöjä tuli tehtyä. Mukaan tarttui nepparillinen vähän nukkainen muumiyöppäri, kolme pitkähihaista hyväkuntoista paitaa koossa 86cm, vähän nukkaiset fleecehanskat ja nukkainen kypäräpipo. En olisi noita varmaan ottanut normikirppikseltä, mutta sain KAIKKI noi mukaani hintaan 40senttiä! Joten juuri ja juuri raaskin. ;)
Ne onkin nyt jo pesussa, joten en saanut otettua niistä kuvaa. :)

Viime aikoina on tullut käytyä muutenkin paljon kirppareilla, tässä vähän löytöjä...
LipFish 80cm haalari/yöpuku
H&M yöpuku 86cm
Nella rakastaa nukkeja!
Seppälän söpöt housut

Zaran housut

Tutan huppari, 92cm, 3€






Ticketin uusi, laput kiinni, mekko 92cm
Yöpuku 86/92cm 2€
Jonathanin toppahousut, 1€ !!
Bamse sade/kuratakki 86cm, uudenveroinen paitsi että nimikoitu. 4€
Kuva takana
Me&I ääriviivapupupaita. Muuten ei mitään moitittavaa kunnossa, mutta kotona huomasin tuossa kauluksessa reiän, joka ei kumminkaan ole vielä läpireikä.. :/ Enemmänkin repeymä.

Nuo oli siis livekirppislöytöjä, seuraavaksi fb-kirppislöytöjä! :)

Me&I:n ihana pallohame!
Alushameella, ja tuollainen kellomainen ja muhkea ♥
Lindexin Bamse-tunika 92cm
Punaiset uudenveroiset polvipituiset housut, Me&I, 86/92cm

92cm H&M:n vuorelliset vakosamettihousut
Juicy Couture hupparimekko. Velour ei enää uudenpehmeää, mutta muuten ihana. .)


Pompin ihana tunika, uudenveroinen(vai uusi?)
Me&I lämmin velourpipo, koko 2, vähän vielä iso Nellalle. :) Uudenveroinen.

Ihanat Me&I:n omppupyllyt ♥ Pehmeää velouria, haaremimalli. 86/92cm
Molo Kidsin suloinen hame

 Seuraavaksi uusia juttuja, jota oon ostanut kaupasta. :)
KappAhlin ihana ''collegetakki'', oli pakko ostaa tää! 86cm

Peruspitkähihaisia paitoja Nellalle(vasen KappAhl, kaksi oikeanpuolimmaista H&M), niille onkin ollut tarvetta kun bodeja en enää osta, kun ei ole niin käytännöllisiä kävelevällä ja pottailevalla lapsella. :)
+ suloiset tossut vaikka mökin viileille lattioille tai päikkäreille ulos syksyllä, H&M, koko oli vissiin 22/23

Söpö huivi Lindexiltä
Tyylineito ♥
Tarpeellista: isompia jarrusukkia lisää! Ja jarrusukkikset
Ja Po.p:lta lisää! Sinne oli tullut ihananvärisiä, mutten raaskinut ostaa kun nää.
Po.p:n jarrusukat on kuulemma parhaita, onko teillä kokemusta? :)
Alesta Lindexiltä yöhaalari, 86cm
Nella ei suostu pitämään lapasia käsissään tai ainakaan leikkimään niillä, niin kokeillaan suostuuko sormikkailla! :)

Netistä tilattu Mini a turen anorakki, love it! ♥



Sopii Nellalle nyt jo hyvin, ja silti on kasvuvaraa! Varsinkin hihoissa.
Tykkään tuosta neutraalista sävystä, sopii monien vaatteiden kanssa. :)
Tämä on päässyt jo kerran käyttöönkin, kun mentiin kaverin kanssa kirppikselle, shoppailemaan ja kahville. Ei ole siis varsinaisesti ulkokäytössä vielä ollut. :) Mutta hyviä olen näiden kuullut olevan.
Tuo takki vedetään siis pään yli ja sivussa on vetskari helpottamassa. Yllättävän helppo pukea kyllä. :)
Reiman pinkki talvipipo fleecevuorella, tilattu netistä myös
Harmittaa vähän, kun tää näyttäis olevan just nyt sopiva... koko on 48 ja se on tosiaan nyt suunnilleen Nellan päänympärys, mutta luulin näiden olevan reilua kokoa. :/
No pitää sitten pitää laput kiinni ja jos talvella on jo pieni, niin voi myydä. :)
MyCinnamonGirliltä tuli myös tilattua ekaa kertaa! Tilasin neljä juttua, mutta muut on vielä niiiin isoja, etten jaksanut alkaa kuvailemaan niitä. :) Pääsi kaappiin odottelemaan!
Suloisuus ♥♥
Saatiin myöhäinen 1v- lahja Nellalle R:n tädiltä. :)
Velourmekko 86cm ja kortti.
Vinkkasin yksi päivä mun äidille, että heidän talon lähellään on Silverjunglen ystävämyynti, jossa ihan naurettavan halvalla kaikkea ihanaa lastenvaatetta. Äiti sitten ihanana suostui menemään sinne mun puolesta, kun en itse päässyt. Äiti löysikin Nellalle ihania juttuja ♥

Housut, vähän paksummalla vuorella ja hyvä käännettävä vyötäröresori! 86/92cm
Äiti oli kuunnellut mun toiveen, että tarvitaan pitkähihasia paitoja! 86/92cm
86/92cm paksummat velourhousut. Nää on ihanat, mutta meillä sattuikin jo olemaan nämä, kun oon tilannut netistä joskus ja oottelee vieläkin kaapissa kun on aika reilua kokoa!
Maaiman söpöin ja pehmein, paksu pupupipo neidille ♥ Toivottavasti sopii meidän talvihaalariin. ;) No eiköhän tätä käytetä muutenkin! Koko: 47/49, nämä on aika reilua mitoitusta kans.
Tää oli silkkaa rakkautta ensisilmäyksellä.. miten suloinen fleecetakki! Tämä on sellainen paksumpi, että on juuri syksyllä tai keväällä hyvä, ihana söpöstelytakki ♥ Koko 86/92cm
Ei haittaa yhtään, jos hihoja kääntää, sopii tosi hyvin noinkin. :)
Takin takana on muuten ihana rypytys, tämä istuu tosi nätisti. :)
Ollaan päästy tätä jo käyttämään ja on niin söpö!
Lisäksi äiti oli ostanut niiiin ihanan tollasen neulospipon! Se on tosi söpö päällä, mulla ei nyt oo valitettavasti parempaa kuvaa siitä. :/ Ihana tupsu ja toi on sellasta ''roikkuvaa'' mallia. :)
Ja sitten vihdoin päästään Me&I:n tilaukseen! Kävin siis kutsuilla --- ja siellä tuli tehtyä vähän tilausta.. Kuin kuuta nousevaa odotin pakettia ja olin kyllä tosi tyytyväinen! :)
Ihana pupubody(jääköön viimeiseksi bodyksi mitä ostetaan!!) koko 86/92cm
ja samassa koossa Smulan-haaremit pehmeää velouria. ♥!
Mun mielestä näitä voi käyttää ihan hyvin yhdessäkin. :) Ja ollaan käytettykin!
Söpösti pussittaa! :) Nämä on tosiaan housut, jotka on pitkäikäiset! Niin kuin muutkin miikkarin haaremimalliset. Ensin menee löysinä ja sitten myöhemmin vähän enemmän napakkana mallina. :)
Käytiin jo toisenkin kerran ''kutsuilla'', kun perhekahvilaan tuli esittelijä. :) Nella tietenkin edusti ja oli mallina tämän kauden vaatteilla. ;)

Pupubody ja vaaleanpunaiset ''perusleggarit''. Lahkeissa resorit, jotka näyttää kivalta käännettynäkin, joten näissäkin pitkä käyttöaika! :) Joustavat ja mukavat!
Leggarit sopii sävyltään mainiosti myös tämän ihanan oravatunikan kanssa!
Söpöt napit olalla helpottaa pukemista pikkuiselle
Jumppailija esittelee oravatunikaa koossa 86/92cm :)
Vähän on vielä pitkä, mutta voi jo käyttää hihat käännettyinä ja mekkomaisempana. :)

 Lisäksi ostin kutsua pitäneeltä kaverilta vanhan malliston geishatunikan(käytetyn) ja esittelijän kätköistä kaksi uutta miikkaria, mutta vanhoista mallistoista. Hän myi niitä alehinnoilla siis. :)
Koko 86/92cm
Iloinen neiti ''uudessa'' tunikassa muutama viikko sitten ♥
Upean värinen trikoopipo, koko 1. On juuri sopiva nyt Nellalle ja ollaan ahkerasti käytettykin. :) Sopii tosi hyvin monien meidän vaatteiden kanssa, kun tuossa on pinkkiä ja ruskeaa. :)

Tämä oli pakko ottaa, vaikka onkin vielä valtava Nellalle! Veikkaan, että ehkä vuoden päästä on sopiva. :D Koko on siis 98/104cm ja oli ainoa jäljellä oleva koko esittelijällä. Onhan tuo ihana! ♥

 Itselleni tilasin tittidii, maailman mukavimmat housut! Tuntuu, että koko ajan vaan hehkutan, mutta kun en voi olla hehkuttamatta. Ihan omaksi iloksi teille aina kerron, mistä vaatteista ja tuotteista tykkään, edelleenkään en hyödy mistään mitään ja minulla ei ole yhteistyökumppaneita, kirjoitan siis vain omaksi ja teidän iloksi. :D Pakko oli sanoa tuohon väliin, kun alkoi itsestäänkin tuntua, että jopas tässä nyt koko ajan kaikki on söpöä, suloista, ihanaa, mukavaa ja mahtavaa. :D Mutta no can do, näin käy kun turvauduin säästötiliin ja hullaannuin lastenvaatteisiin jälleen kerran.......

.....mutta siis. :D Niihin mukaviin pöksyihin! Ne on tietty magic pantsit. On tosi ihanat päällä ja sopii mun mielestä hyvin shoppailuun, hiekkalaatikolle, lenkille, kahville, muskariin, mihin vaan. Tai ei nyt ehkä juhliin, mutta nämä ei tosiaan näytä päällä miltään perusverkkareilta. Yllätin yks päivä mun kaverin tuijottamasta mun peppua kun mulla oli nää jalassa ja kuulemma vaan katsoi kuinka hyvin housut mulle istuu. ;) Hahah! :D Ja mulla ei tosiaan mikään mallikroppa ole.. joten tosiaan TAIKAhousut. ;) Suosittelen kaikille mukavuudesta ja hyvästä ulkonäöstä tykkääville. :)
 (jopa R tykkäsi näistä!!)
Mulla ei ole nyt parempaa kuvaa näistä päällä, pitää jossain vaiheessa ottaa mutta nyt nämä ovat jo toista kertaa pesussa. :) Uskoisin näiden pysyvän hyvinä kyllä useista pesuista huolimatta. Ainakin mun velouriset yogat on pysynyt tosi hyvinä vaikka niitä on pesty tuhansia kertoja! Yhä pehmeät ja hyvät jalassa. :)

Magic pantsit on siis samanlaiset kun magic knickersit, mutta pitkää mallia. Knickersithän ovat polvipituiset ja nämä siis yltävät nilkkoihin. Näitä voi käyttää monella eri tavalla. Nämäkin voi nostaa polvipituisiksi tai pitää resorit tuolla tavalla kuin kuvassa tai sitten resorit lyhyinä jolloin on ''normaalihousujen'' näköiset. Nämä on mahtavat vaikka siellä hiekkiksellä, eipähän lahkeet roiku ja kastu kurasäässäkään. :) Hyvin menee varmaan kumppareihinkin. :)

kuva:http://www.meandi.se/fi/women/132801.aspx
Me&I:n sivuilla lukee:
''Kuulimme eräästä asiakkaastamme, joka odotti esikoistaan. Hän saapui me&i-kutsuille kuultuaan mallistomme suosituista magic knickerseistä. Hän alkoi itkeä, kun myyjä kertoi, että niitä on mallistossa vain keväisin (tämä tapahtui syksyllä)! Niin ei saa olla! Mallistomme todella suosituissa polvihousuissa on nyt pitkät lahkeet! Housuissa on edelleenkin todella pukeva vyötäröresori sekä lahkeensuissa leveät resorit, jotka ulottuvat nyt nilkkaan asti. Housut ovat yhtä mukavat kuin polvihousutkin sekä todella tyylikkäät!
Sileäneulosta, 95% puuvillaa ja 5% elastaania.''

Mutta siinäpä oli niitä vaatteita tällä kertaa, mitäs tykkäsitte? :) Seuraavaksi palaan joko kuulumisten tai POMPdeLUX:n paketin kanssa. :) Nyt pitää lähteä kahvin keittoon, kun Cariina ja Ava tulee kylään. :)

Mahtavaa, syksyistä viikonloppua kaikille! ♥

Pieni ''apulainen'' :D ♥
  ps. en kestä kun Nella oppi pari päivää sitten kiipeämään olkkarin pöydälle, huoh.. Kyllä se osaa siitä tulla alaskin, mutta.... nousee siinä seisomaan ja alkaa tanssia, niin on vähän hurjan näköistä kun ei tuo tasapaino varmaan ole vielä ihan parhaimmasta päästä ja jos horjahtaisikin ja kaatuisi pää edellä tv-tason reunaan tjn.. No, pitää olla vaan tarkkana! Kerran tänään siihen kiipesi ja tippui pää edellä alas, mutta onneksi ei ollut kovin iso pudotus, kun vasta oli kiipeämässä. Mutta huutohan siitä tuli. :/

ps2: Nella heräsi eilen aamulla 6.30 ja tänään aamulla 10.00. Siis mitä?!? Ai vähän rytmi hakusessa. :D Pitäisi kirjottaa varmaan vaikka viikon verran ylös, millon aina herää niin huomaisi kuinka oikeasti se vaihtelee joka päivä! Outoa :o

8 kommenttia:

  1. Ohhoh miten edullisia ja hyviä löytöjä! Itsekin tykkään paljon kierrellä kirppiksillä, lastevaatteita löytyy sieltä kyllä todella edullisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On kyllä hyviä löytöjä tullut tehtyä. :) kirppiksillä kiertely on kyllä kannattavaa hommaa, varsinkin pienen lapsen äidin. ;) ja kivaakin!

      Poista
  2. Hui mikä määrä vaatteita! Meillä ei riitä tila moiseen, onneksi, sillä ostaisin varmaan kirppiksiltä kasakaupalla vaattteita =) Olet tehnyt tosi hyviä löytöjä, ne on aina mukavia hetkiä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep! :D ei riitä tila meilläkään mutta sit pitää viedä vanhoja pois edestä ;)
      Jep, hyviä löytöjä kyllä. :)

      Poista
  3. Aivan ihania vaatteita! :) Itelläkin ois kaamee innostus ostella kaikkea, mutta vielä ei oo rahaa, kohta on. ;D Avomiehen kanssa puhuttiinkin, että saa nähä miten mun ekalle tilille käy. Se tuli ja se meni. ;D Noh, toivon mukaan ei ihan niin käy. Kaikkee sitä ois ostettavaa ja tehtävää, kun kerrankin ois rahaa, mutta ei siitä sen enempää. :)

    Vitsi, jos me asuttais lähempänä niin voisin tulla penkomaan niitä Nellan vanhoja vaatteita ja ostaa sulta isot kasat. :) Varsinkin sitten, kun alat myyä niitä 80cm. 74cm ehkä ei kannata enää ostella, kun niistä jo pikku hiljaa luovutaan.

    Vitsi miten Nella on sitten suloisena näissä kuvissa. Ja tuo Mini a turen-takki! <3 Määkin niin tahtoisin ostaa niitten haalarin tai tuon takin, mutta ehkä mää ostan talveksi sitten sellasen. Jää nähtäväksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo uskon, että on kauhee into ostella varsinkin nyt kun sait sen työpaikan! No ei siihen ekaan ja tokaankaan palkkaan kauaa mee ;) Teetkö muuten ihan kokopäivästä siis sitten? :)

      Niinpä! Voi olis kyl tosi hyvä. Ei vaan taida oikeen onnistua. :/ Pitää katella jos jaksan jossai vaiheessa postitella noita.. :)

      Kiitos, neiti on kyllä suloinen toki munkin mielestä. ♥
      Se takki on ihana! Tosi jotenkin käytännöllinen ja hyväntuntuinen. Yleensä noi Mini a turen ulkovaatteet on melkoisen hintavia, mutta sain ton hyvällä alella onneks. :) Kantsii muuten käydä kattomassa Minimintin sivuilta, siellä on nyt racoonin, mini a turen yms. toppavaatteet -35%, jos tykkää facebook-sivusta! :)

      Poista
    2. Se on ihan kokopäivänen työ. :) Toisaaltaan hyvä niin, mutta päivät on aika pitkiä tuon ajomatkan johdosta, mutta siihen tottuu. Neitin puolesta vähän tekee pahaa, mutta katotaan miten tuo alkaa sujua. Onhan sitä aina vaihtoehto muuttaa hoitapaikka tänne kotia lähemmäs niin avomies voi hakea neitin aiemmin, kun on aamuvuoro viikko.

      Pitääpä muuten käydä katsomassa noi alet. Joskopa jotain kivaa löytys! :) Kiitti vinkistä!

      Poista
    3. Uskon kaiken menevän hyvin, teillä on niin ihana tilanne kun mummi hoitaa! :) Varmasti sujuu oikein loistavasti kaikki. :)
      Ja jos ei, niin onhan niitä muitakin vaihtoehtoja tosiaan. :)

      Hyvä jos olisi vinkistä hyötyä. :)

      Poista