Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Yksivuotislahjat

Me vietettiin Nellan 1-vuotissynttäreitä 10.8. lauantaina, synttäripostaukseen pääset tästä! Nella sai ihania lahjoja, joillekkin olin vihjannut, etten haluaisi hirveästi pehmoleluja, kirjoja tai vaatteita vaan mielummin jotain hyödyllisempää, kun noita edellämainittuja meiltä löytyy jo niin paljon. Kaikki lahjat oli tietenkin tervetulleita, eikä lahjat ole tosiaan mikään pääasia juhlissa. Tärkeintä oli, että kaikki läheisimmät pääsivät paikalle. Suurin osa pääsikin. ♥

Nyt lahjojen esittelyn vuoro kuvien muodossa! :)

Ensin kortit:

Ihania kortteja ♥
Lahjoja tuli ihan kiva määrä, mutta onneksi suurin osa oli tosi osuvia ja tarpeellisiakin. :)

Kaksi valtavaa pehmolelua! :D Toisella on tunnearvoa, tuolla vasemmanpuoleisella nallella, koska kummitätini lapsi eli Nellan kummitädin sisko eli perhetuttumme M on tehnyt tuon itse yläasteella! Ja nyt halusi lahjaksi kotiuttaa sen uuteen kotiin meille ♥
Oikeanpuoleinen ihanan pehmeä koira on Nellan kummisedältä N:lta.
Nuo molemmat on oikeasti tooosi isoja, vaikkei kuvassa ehkä näytä. :D Ongelmaksi nyt vähän muodostuukin, mihin me nuo laitetaan?!? Nellan huone ei nimittäin ole kovinkaan iso... no, ehkä me keksitään niille paikka. Tai tässä olisi taas yksi hyvä syy muuttaa isompaan kämppään? ;)
Se yksi tarpeellisimmista lahjoista, mikä oli oikeestaan tärkein mikä lahjaksi haluttiin. Ja se saatiinkin sitten R:n vanhemmilta eli Nellan mummilta ja ukilta. He koittivat kovasti etsiä jotain kivemman väristä, kuten punaista, muttei missään ollut kuin vihreää ja harmaata. Eipä sillä mitään väliä ole! :D Ajaa samalla tavalla asiansa tietenkin, väristä viis. Ja onpahan ainakin neutraali, jos mahdollinen seuraava lapsi olisi poika. ;)
Pottailusta täytyy kertoa sen verran, että se on lähtenyt sujumaan mainiosti! Tasan viikko ollaan pottailua harjoiteltu ja neiti viihtyy siinä yllättävän hyvin. Neiti on saanut aikaiseksi sinne ainakin kymmenet pissat tasan viikon sisään, mistä olen positiivisesti yllättynyt.
Välillä on kiire päästä pois potalta, mutta sitten meneekin takas istumaan. :D Ollaan menty täysin Nellan ehtojen mukaan, eli ei tosiaan istuteta siinä jos ei halua olla. Ettei sitten tule mitään kammoa siitä. Pakko kertoa yksi hauska juttu tältä päivältä pottailuun liittyen; Nella oli äidilläni ja äitini oli vienyt hänet potalle. Ollaan totutettu neiti nyt siihen, että aina jos tekee tarpeensa pottaan niin saa hirveästi kehuja ja taputuksia. Tänään Nella oli sitten pissannut pottaan ja äiti ei ollut huomannut sitä. Yhtäkkiä neiti oli alkanut taputtaa ja äiti oli ihmetellyt. :D Sitten kun Nella nousi potalta, niin äiti oli huomannut pissat ja alkanut kehua. Eli Nella alkoi itse taputtaa itselleen pissoista. :DD Kuinka se voi olla jo noin fiksu?!? ♥ Iso tyttö!
Tälläinen aivan ihana puinen vedettävä toukka ♥ Niin söpö ja hauska. :) Saatiin tämä yhdeltä tuttavalta, joka asuu meidän mökin lähellä. Tälläistä toivoinkin Nelskille, kun se niin tykkää vedettävistä leluista kun on niillä muualla leikkinyt. Meiltä ei vielä tälläistä löytynytkään. :) Nella tykkää muutenkin kantaa esineitä mukanaan, esim. laukkua ja vetää mukana leluja tai esineitä, joissa on joku naru. :D Eli tämä tuli tarpeeseen! :)
TÄÄLLÄ vielä tuoteselostus lelusta. :)
Tällänen hauska lelu. :) Noi on sellasia ns. ''kasattavia'', esim. toi auton yläosa irtoaa ja sinne saa tuon eläimen sisään ja sitten tuo talo toimii tuolla avaimella. :) Tätäkin Nella vetää narusta mukanaan. :D R:n vanhemmilla on samanlainen, minkä he on ostanut Nellalle, mutta nyt saatiin sitten kotiinkin tällänen, kaveriperheeltä lahjaksi. :)


Kummitädiltä ja kummisedältä ihana leikkiostoskori hedelmineen ja muine ''ostoksineen''. :) Noi on niin kivoja ja Nella tykkää hirveästi! Kantaa ihan innoissaan koria ja laittaa ostoksia takaisin ja ottaa pois ja kantaa ympäri kämppää. :D Ihana! Tuosta on iloa pitkäksi aikaa.

Tuohon kuului myös sellasia pahvisia ''keksilaatikoita'' yms, mutta otettiin ne pois vielä kun Nella olisi vaan pureskellut ne pilalle. Tajuaa niistä varmaan myöhemmin enemmän, kun alkaa kauppaleikit ym. :)
Rahaa isomummolta ja isoisomummolta, laitetaan Nellan säästötilille. :)
Multa ja R:lta saippuakuplia lisää. :)
Yhtä kivoja aina. :)
Multa ja R:lta muumitriangeli! :)
Koko 22, Multa ja R:lta ihanat oranssit tähtitennarit. :) Dinskosta ostettu. Paljon helpompi laittaa tuollaiset pikkuiselle jalkaan, kun nauhalliset! Ostin näihin vielä lisäksi sellaset pohjalliset, jotka tukee jalkaa ja lämmittää syksymmällä.
Koko 22, uudet ''lenkkarit''. Nuo nauhat on vähän niin kuin valenauhat, koska kiinnitys tapahtuu tarroilla. Helpot laittaa jalkaan. :) Neidin vanhat lenkkarit kerkesikin jo mennä pieniksi.
Nämäkin siis multa ja R:lta lahjaksi.
Kengät sivusta. Noissa on ihanaa kimallusta. :)
Tyylikäs neiti uudet kengät jalassa ja Pompin takki päällä ekaa kertaa. :)
Kummitädiltäni ensiaskelkengät. Vähän kauhistuin, kun huomasin, että nuo on kokoa 21. Sen kokoiset kengät kun on jo menneet pieniksi Nellalle. :/ Soitin kummitädilleni, että josko nämä olisi voineet vaihtaa, mutta ei voinut. :/ Päätettiin sitten kumminkin kokeilla Nellalle, ja oli juuri sopivat, eli nämä on jotenkin reilumpaa kokoa. Tosi tukevan ja hyvän oloiset ja Nella kävelee näillä tosi hyvin. Tai no kävelee muutenkin kengillä jo hyvin, mutta kyllä kengistä huomaa onko ne hyvät kävellä vai sellaiset ''kauppakengät''.
Nämä menee ainakin nyt alkusyksyn sitten, vaikka varmaan jääkin nopeasti pieniksi. :/
Hauska äänikirja! Tätä luetaan nyt aina potalla. :) Nella tykkää hirveästi itse painella noita nappeja myös.

Prinsessalle prinsessakirja R:n tädiltä ♥ Tuo on sellainen, että avataan vähän kuin laukku, tuossa on tarra. Mutta sisältä olikin vähän isommille tarkoitettu, kun siellä oli kunnon pitkiä satuja, joten laitoin tämän vielä vähäksi aikaa jemmaan. :)
Ystävältäni A:lta Minni-kirja ja tuo Eläinlapsi kirja taisi tulla myös R:n tädiltä. Se on ihana sellainen tunnustelukirja ja Nella tykkää siitä tosi paljon. :) Tuo Minni-kirja on numerokirja. :)
Ihana Pikky Myy- emalimuki A:lta myös. Nämä on niin kivoja, kun kestää ikuisesti ja näistä on helppo lapsen harjoitella mukista juomista. :) Muistan omasta lapsuudestanikin tälläisiä.
Myös minun äiti oli ostanut Nellalle tämmöisen Nalle Puh- teemalla. :)

Niiiiiiin nätti mekko! Tämä saatiin minun isoenoltani ja hänen vaimoltaan.
Tuolla alla on sellainen alushame ja tämä laskeutuu tosi nätisti lapsen päällä, vähän kuin kellohame. :) Koko on 92cm ja oli tosi hyvä jo Nellalle, tämä pääsi jo viikonloppuna käyttöön kun oltiin Nellan kummitädin synttäreillä. :) Toivottavasti menisi vielä pitkään! Tämä on BOBO:sta ostettu, Mayoral- merkkinen. :)
Uusi mekko päällä piti irvistellä. :D
Söpöliini ♥ Panta pysyi päässä tasan tämän kuvan ottamisen ajan...

Minun mummilta eli Nellan isomummilta leikkikännykkä! :) Painamalla näppäimiä kuuluu musiikkia.
Legoja/Dubloja. :) Aina yhtä kivoja! Nämä saatiin tuttavapariskunnalta, jotka asuu mökin lähellä.
Nella sai joululahjaksi kummisedältään R:lta nomination-korun ja siihen pupu-palan ja N-palan, nyt sitten sai horoskooppimerkki-palan R:n veljeltä ja hänen tyttöystävältään....
...ja R: toiselta veljeltä eli korun ostajalta eli kummisedältä A-kirjaimen. Nyt on siis Nellan nimestä kasassa N ja A. :)
Kummitädiltä M:lta....
Ensimmäinen oma nukke Nelskille! ♥ Legendaarinen Baby Born, jolla itsekin olen leikkinyt pienenä. :) Nella tykkää tästä tosi paljon. Tämä on vähän pienempi versio ja siksi tosi kiva, koska neidin on nyt jo helppo kantaa tätä mukana. :)
Tässä ei nyt näy oikein kunnolla, mutta Nella sai ihanan ja tosi kauniin hopeakorun R:n tädiltä, jonka R:n täti on itse tehnyt! Se on sellainen sydämenmallinen, ihana. :) ♥ Neiti pitikin sitä kaulassaan koko juhlien ajan! 

 Huh, siinä oli kaikki lahjat! :) Toivottavasti muistin kaikki... 
Mitäs tykkäsitte? :)
Me ainakin ollaan tosi tyytyväisiä kyllä ja Nella tykkää myös. :) Näiden lisäksi saatiin avustusta rahallisesti minun vanhemmiltani. He maksoivat paljon tarjoiltavista ja pari sataa euroa perhekuvauksista, jossa oltiin. Ihan liikaaaa ♥ On meillä vaan niin ihana tukiverkosto ympärillä, kaikin puolin. :) Aina auttamassa kaikin tavoin. Kiitos kaikille läsnäolosta, lahjoista ja ennen kaikkea siitä, että olette mukana tyttäremme elämän matkalla! ♥

Lahjanavausta isin kanssa ♥

12 kommenttia:

  1. Ooo, ihania lahjoja ja ihana Nella! :) <3
    Jaiks, meillä juhlitaan ens lauantaina 1v synttäreitä. Ja justiinhan vasta olin plussanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kiitos :) ♥
      Vooih, teidänkin pikkuinen ei ole enää niin pikkuinen. :') Nopeasti ne kasvaa, hui! Onnea jo etukäteen ja kivoja juhlia!

      Poista
  2. Mä rakastuin tohon punaseen mekkoon! SE ON IHANA!! Tykkään muuten tosta merkistä :) Ostin aleista yhden paidan ja on niin hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mäkin oon ihan rakastunut siihen! Näkisit sen livenä, se on niin kaunis päällä ja laskeutuu kivasti. :) Tuo merkki on ihana, mutta aika hintava kyllä.

      Poista
  3. Kivoja lahjoja!! Onko mitään tietoa mistä tuo koirakirja äänillä on hankittu? Meiän pikkumies on hulluna eläimiin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiitos! :) Ei ole mitään hajua. :/ Mutta luulisin, että ihan perus kirjakaupoista tai isommista ruokakaupoista, kuten Prismasta, vois saada. :) Nellakin tykkää! Vaikkei varmaan vielä ymmärrä niin paljoa kun teidän lapsonen. ;)

      Poista
  4. Kivoja lahjoja Nella saanut :)
    Mun äiskällä on tuo sama eläin ääni kirja! ja mulla soi aina korvissa, kun Kevin ränkkää sitä marsua kokoaika :D
    Toi koru juttu on hirmu kiva, kun siihi saa justii kerättyä kaikkia merkityksellisiä paloja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :)
      Haha, sitä odotellessa että jää soimaan päähän.. NOT! :D
      Niinpä, se on superkiva idea. :)

      Poista
  5. Aivan ihania lahjoja , meilläkin löytyy monia noista leluista. 1-vuotiaana Tyttö taisi täällä kyllä tykätä korteista enemmän . Paljon paljon onnea vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Aijaa kiva, on sitten varmaan suosittuja. ;) Joo me ei oikein edes annettu neidin katsoa kortteja kun yhen jo runttas. :D Pääs koristeeksi Nellan hyllylle huoneeseensa. :)
      Kiiiitos! ♥

      Poista
  6. Hauska kuva tuo missä nella irvistää. :D Näyttää niin isolta tytöltä. Hyvä kontrasti sitten tuohon seuraavaan kuvaan missä on taas oma pieni itsensä. :) Ihana!

    Tosi kivoja lahjoja ootte kyllä saanu. Ei mitään sellasia krääsä juttuja. :) Mua vähän harmittaa ettei tullut enempää leluja, kun meillä on vaan sellasia vauva leluja enimmäkseen niin ois tullut tarpeeseen, mutta tosi hyviä ja kivoja lahjoja sai neiti. En vaihtais niitä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo niinpä! :D En ees ajatellut sitä tolleen ennen ku sanoit. :P Tosiaan hauskan näköstä ku noi kuvat on peräkkäin. :P Toinen otettu järkkärillä ja toinen kännykällä niin sekin tuo sitä eroa. :P Kiitos! :)

      Niinpä, munkin mielestä saatiin tosi kivoja lahjoja, ollaan tyytyväisiä kyllä! :)
      No höh, mutta pääsetpä sit ainakin itse ostelemaan mieleisiä leluja. ;) Kiva kun saitte kumminkin tarpeellisia lahjoja! :)

      Poista