torstai 15. elokuuta 2013

Uusi banneri!

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? :)

Käytiin tosiaan perheen kesken pari kuukautta sitten kuvauksissa ja tämä uuden bannerin kuva on yksi valikoimistamme. :) Valittiin 15 kuvaa dvd:lle, yksi pöytäkuvakehykseen Nellasta ja ihana iso lasitaulu Nellasta. :) Tämä taitaa olla ainoa kuva, missä vain minä ja Nella ollaan, muut on sitten Nellasta yksin tai koko perheestä tai R:sta ja Nellasta. :)
Mietin vielä, esittelenkö kuvia täällä sen tarkemmin, koska perhekuvia en voi esitellä kun R ei halua ja Nellan kuvia en ehkä halua esitellä, kun niistä aion kehittää sukulaisille yllärinä kuvia. :P Tosin tietääkseni kukaan sukulaiseni ei tätä lue, mutta silti. :D Sellaisia kuvia, missä Nella on yksin, en laita nyt vielä ainakaan edes facebookkiin, muutaman perhekuvan sinne jo laitoinkin. :)
Kuvaukset olivat kyllä niin ihanat ja niistä jäi ihan paras muisto näin kuvien muodossakin! ♥ Nella on siis näissä kuvissa n. 10kk. :)

Tänään suuntaamme 1v-neuvolaan ja neiti saa kolme rokotetta, hui! Kauhulla odottaen... Onneksi R on lomalla ja tulee mukaan!


Ihanaa torstaita ihanat! ♥

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva :)) Nella on kyllä ihan sinun näköinen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva, sopii hyvin banneriksi :)
  Tsemppiä neuvolan rokotuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja kiitti myös tsempeistä. :)

   Poista
 3. Tosi ihana kuva teistä! :) Ois kyllä ihanaa itekkin päästä johonkin kuvaukseen, mutta tuskimpa mennään. Avomies ottaa neitistä 1-wee kuvat, kun sillä/meillä on aika hieno järkkäri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvauksissa on kyllä kiva käydä, on se silti niin erilaista. :) Vaikka meilläkin tuo järkkäri on. Mutta tulee varmasti kivat kuvat teilläkin. :)

   Poista