torstai 22. elokuuta 2013

Me&I suosikkeja!

Niin kun varmaan suurin osa ainakin Me&I-merkin faneista jo tietääkin, niin uusi mallisto on ilmestynyt! Itsekin olen sitä odotellut ja vähän jopa myöhässäkin omia lemppareita tutkiskellut. Sain kutsun perjantaiksi kutsuille ja tarkoitus olisi nyt sinne mennä. Ongelmaa tuottaa se, etten ehkä pääse sinne autokyydillä, mutta toivottavasti saisin järjestettyä kumminkin sinne pääsyn. Olisi niin ihanaa päästä hypistelemään uutta mallistoa! Kaikki varmasti tietävät, kuinka erilaisia ne ovat livenä kuin netistä katseltuna. Perjantain kutsut olisivat vissiin kolmannet tai neljännet, jonne menisin ikinä tältä merkiltä. Haluaisin myös tässä syksyllä päästä POMPdeLUX:n kutsuille, mutta ei ole ainakaan vielä tiedossa, että kukaan lähipiiristä olisi pitämässä... toivottavasti taas esim. jossain perhekahvilassa pidettäisiin!

Mutta nyt niihin omiin syksyn miikkarilemppareihin, tein niistä kollaasin:

Tuo ihana pupu-jumpsuit olisi kyllä mahtava viileneviin syysilmoihin, mahdollisesti vaunukäyttöön ja muutenkin ''parempana jumpsuittina'' käytettäväksi. Mietin kumminkin, onko tuo enää yksveelle niin käytännöllinen? Varsinkin, kun pottaillaan nyt ahkerasti. Onko jollain mielipidettä? Ottaisin sen varmaan koossa 86/92cm. 

Bodyista ehdottomiin lemppareihin pääsi vaaleanpunapohjainen pupubody ja valkopohjainen oravabody. Niin ihanat kuosit ja värit! Tykkään tästä merkistä myös sen takia, että mallistojen vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Esimerkiksi sienibody ja nallehaaremit sopivat loistavasti yhteen, vaikka ovatkin eri mallistoista. Myös uuden malliston smulan-haaremit sopisivat ihanasti meiltä löytyvään pandabodyyn, koska sen saumat ovat samaa sinistä sävyä. Vaikkakin meiltä löytyy myös bodyyn kuuluvat pandahaaremit, niin bodya pystyy yhdistelemään kivasti myös muihin housuihin. Bodyyn sopii myös siniset meiltä löytyvät terry knickersit, mutta ne ovat niin reilua kokoa, etteivät ole päässeet vielä käyttöön vaan odottelevat kaapissa laput kiinni. Saa nähdä, tuleeko nyt käyttöön kun ovat niin kesäiset lyhyytensä takia ja jos ovat Nellalle talvella sopivat, niin voipi jäädä käyttämättä. :/ (TÄÄLLÄ esittelin viime malliston aleostokset)

Ehdoton must have-vaate tästä mallistosta on keltainen puputunika, elikkäs tuo keskellä vasemmalla kollaasissa oleva. Niiiiin ihanan pirteä! Odotan jo tuon näkemistä livenä.
Tunikoista voisin hankkia kyllä kaikki nuo kollaasissa olevat. Maksimi kuitenkin rahatilanteessa olisi nyt vain yksi, korkeintaan kaksi... Valinnanvaikeus kyllä iskee varmasti! Orava, kuppikakku ja molemmat puput löysivät kyllä tiensä sydämeeni!  

Haaremihousuja ajattelin hankkia vain yhdet, mutta ongelmaksi muodostuu, kummat noista ihanista! Smulanit muistuttaa materiaalilta ja mallilta paljon punaisia nallehaaremeja, jotka on olleet yksiä lempihousuista ikinä Nellalla! Ihanat päällä, helppo yhdistellä, lämpimät, laadukkaat, kestävät ja pitkäikäiset! Elikkäs melkein kaikki mitä housuilta voi haluta. :D Niitä on pesty jo useasti, eikä ole menneet miksikään! Ovat yhä yhtä pehmeät kuin uutena. Alettiin käyttää niitä, kun Nella oli varmaan alle puolivuotias ja ovat sopivat vieläkin. Menevät siis ensin kivasti pussimallisina ja sitten myöhemmin ''kireämpinä'' ja silti ovat väljän malliset. Plussaa myös kiristysnapeista vyötäröllä, joka lisää ennestään käyttöikää. Nallehaaremit meillä on siis koossa 74/80 ja smulaneista ottaisin varmaan 86/92cm.

Ruskeat puput olisi ehkä käytännöllisemmat, koska sopivat enemmän useampien eri vaatteidenkin kanssa, mutta toisaalta rakastuin myös noihin sinisiin smulaneihin... Apua! Te, jotka olette jo malliston livenä nähneet, kummat veivät teidän sydämen? Ovatko nuo smulanit liian poikamaiset? Vaikka tietenkin sekin on vain yhdistelykysymys.

Musta kuppikakku- pipo on aivan ihanan näköinen, saa nähdä miltä sekin sitten kutsuilla näyttää! Muita niin kivoja pipoja tytöille ei oikein ollut mielestäni tässä mallistossa. Meiltä löytyy ennestään vain yksi minulle ja yksi Nellalle Me&I-pipoista ja ovat kyllä hyvälaatuisen oloisia.

Naisten puolelta ei nyt oikein löytynyt mitään niin kivaa itselle. Ehkäpä jotkut housut, mutta.. ei välttämättä ole nyt tarvetta.

Mihin te rakastuitte tällä kertaa? Mitä teidän must have- listalta löytyy?
Mikä ei tällä kertaa iskenyt? Mielipiteitä! :)

11 kommenttia:

 1. Mä ihastuin kans tohon jumpsuitiin järjettömästi! Keltainen mekko on ihanan värinen, mutta karsastan vähän materiaalia... Pitäisi nähdä livenä :)

  Mä aion pitää Pompdeluxit, tervetuloa vaan mukaan :) !! Laitan kutsua myöhemmin kun päivä varmistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Mitä oot mieltä, onko se jo näin isolle epäkäytännöllinen? :)

   Mä uskon, että se materiaali on ihana! Pitää kyllä nähdä livenä. :)

   Joo hei kiva, kiitos! Kerropa sitten missä ja milloin! :)

   Poista
  2. Siis jumpsuit vai? :) varmasti tosi hyvä edelleen, Ada käyttää tollaisia kylmällä säällä sisälläkin. Mun mielestä ne on sairaan helppoja ja käteviä! :D toivottavasti mekko on hyvä, se on niin kivan värinen! Oisin ostanut keltaisen jumpparin kiljuen! :D

   Poista
  3. Ja siis jumpsuitit on ihan jäätävän suloisia kun lapsi osaa jo kävellä! :D :)

   Poista
  4. Niin Nellakin käyttää viileemmillä ilmoilla, mutta lähinnä mietin onko pottailun kannalta nyt hankala kun ne ollaan vasta alotettu. :) Sulosiahan ne on! Keltanen on kyllä lastenvaatteissa ihanan pirteä väri myös. ♥

   Poista
 2. Se pupujumppis olis kyllä.. :) Mut miks pojille on joku vihree. YÖK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mun mielestä se poikienkin on ihan kiva. :)

   Poista
 3. Mää kävin kutsuilla heti sillon, kun se ilmesty. Ja mun mielestä noi pupu-housut ei ollu haaremit. VAan sellaset normihousut. :) Smulanit sitten oli haaremit. Sinne oli muutenkin tullu sellasia normihousuja mallistoon, kun osa ei tykkää noista haaremeista. :) Oli kyllä mun suosikki mallisto. Tykkäsin melkein kaikesta! :D

  Mää en ehkä ottais tota jumpsuittia sellaseen sisäkäyttöön vaan ns. haalariksi esim. kaupassa käyntiin tms. Siis, kun ei oo vielä kylmät kelit tai sitten kauppaan voi lähtee toi päällä. En jotenkin nää, että se on kamalan käytännöllinen tälläsenä sisällä käytettävänä vaatteena. Kuitenkaan tuo vetskari ei oo alas asti vaan haaroihin loppuun. Ihana se sinänsä ois, mutta vähän epäkäytännöllinen niin en sitten siitä niin innostunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva, kun olet päässyt jo kutsuille! :) Hankitko mitään?
   Aijaa, no tänään sitten nään millaset ne on! :) Kiva nähdä livenä nuo niin tietää sitten paremmin ja saa erilaisen käsityksen.
   Jee, toivottavasti tästä tulis munkin suosikkimallisto. ;)

   Niinpä, mäkin ehkä käyttäisin jumpsuittia sit sellasena enemmänkin. Tosiaan sisällä voi olla vähän hankala, kun pottaillaan ja vaihetaan vaippoja. Ois kätevä jos ois nepparit haaroissa! Sit olis sisäkäyttöönkin parempi. En kyllä varmaan tuota hanki, kun maksaa melkein neljäkymppiä ja meil on noita jumpsuiteja tässä koossa jo sen verran hyvin. :)

   Poista
  2. Mää en ostanut mitään, kun en raaskinu. :( Mieli teki ostaa pupu-body ja ne housut. Ostan ne varmaan jossain vaiheessa, kun on vaikka joku ale tms. :)

   Poista
  3. Nii. :/ Onhan noi tyyriitä.. Ostat sit vaikka alesta tai käytettynä. :)

   Poista