Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 24. elokuuta 2013

Mitäs sieltä Me&I-kutsuilta sitten tarttuikaan mukaan...?

Moips!

Eli eilen olin Me&I- kutsuilla ja kylläpäs kolahti tämä mallisto ja kovaa minuun! Aivan ihania kuoseja ja värejä, mutta myös joitakin pettymyksiä. Olisin kotiuttanut ainakin kymmenen vaatetta mukaani vielä, jos budjetti olisi sallinut. Se budjetti kun ei olisi sallinut näitäkään, mutta mutta...

Palatakseni asiaan; kutsut olivat todella onnistuneet ja oli kivaa olla välillä ihan eri ympäristössä ja paikkakunnalla kutsuilla. Oltiin siis täällä parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta R:n vanhempien luona ja siitä sitten kipaisin kutsuille muutaman kilometrin päähän, tietenkin Neltsun kanssa. Neltsu ei vain käyttäytynytkään kuin enkeli, mitä kyllä ihmettelin, oikeasti! Yleensä kun on erilaisia leluja, lapsia ja kaikkea kivaa, niin viihtyminen on taattu. Nyt tietenkin yksveen mukavuustasoa vastan soti myöhäinen aika; kutsuilla oltiin nimittäin klo 17.50-19.40, eli aika myöhäiseen aikaan. Osa kutsuista meni neidin kitistessä ja syliin halutessa, osa meni nätisti leikkiessä ja touhutessa. Ihan ok:sti kumminkin! Taisi Nellaa kuitenkin harmittaa, kun ei päässyt vielä muiden mukaan niin hyvin; isommat lapset leikkivät ja juoksivat niin kovaa ja rajusti, että Nellaa taisi hieman hirvittääkin! Kutsuilla oli siis 2-6 vuotiaita lapsia n. viitisen kappaletta ja heidän lisäksi pienen pieni tyttövauva, joka taisi olla alle parin kuukauden ikäinen. Voi että, iski taas todellisuus vasten kasvoja tänään. Nimittäin se taas, ettei mulla taida olla sitä vauvaa enää. Tämä minun vauva nimittäin keinutti tätä pikkuvauvaa turvakaukalossa ja näytti sille pehmolelua. Voitteko kuvitella, kuinka suloinen näky se olikaan?

No, taas meni vähän ohi aiheen... Eli, olen vetänyt tästä suosikkivaatekollaasista nyt punaisella rastilla yli ne, mitä ei sittenkään ostettu.

Elikkäs, tilaukseen lähti happy squirrels tunic 86/92cm, pants with smulan at back 86/92cm, rabbits body 86/92cm ja leggings 86/92cm.
Perusteluja:
Oravatunikan kohdalla punnitsin joko cupcake- tunikan tai tuon välillä ja päätös oli vaikea. Nuo ovat toki ihan erilaisia kuoseiltaan, mutta myös malliltaan. Orava on enemmän mekkomaisempi ja siinä on nepparit päänsuussa sekä käännettävät hihat, kun taas cupcake on enemmän tunikamaisempi/paitamaisempi ja laskeutuu suorempaan ja siinä ei ole neppareita olalla. Arvatkaa miten päädyin oravaan? Ihan huvin vuoksi näytin molempia Nellalle ja kysyin, kumpi on kivempi. En olettanut minkäänlaista reaktiota, mutta Nellapa katsoi kumpaakin tarkkaan ja osoitti oravaa! Sen jälkeen hän otti siitä kiinni ja halasi sitä söposti. :D Voitte kuvitella vain, oliko päätös sen jälkeen vaikea; EI! :D Ihana muru.
Keltainen puputunika oli must have-listallani, mutta livenä sen nähtyäni en niin paljoa siihen ihastunutkaan. Varsinkin kuin esittelijä sanoi esitellessään vaatteita, että se olisi ihana pääsiäiseksi. Hmm... No joo, oli se ihan kiva ja ihanan värinen, mutta kyllä tuo orava vei voiton söpöydellään! Moneen tunikaan kun ei ollut varaa törsätä. Puputunikaakin mietin, mutta pupua meille tuli kuitenkin, niin en sitä sitten ottanut. :)

Toinen valinnanvaikeus iski, kun piti valita smulan-haaremeiden ja pupu-housujen välillä. Päätös ei kumminkaan ollut sitten niin vaikea, kun puput ei olleetkaan haaremimalliset ja smulanit veivät voiton. Ne ovat täysin saman malliset ja tuntuiset kun nallehaaremit, joista ollaan tykätty todella. Puput olivat kyllä söpöt, mutta eivät laskeudu niin nätisti taaperolle kun smulanit. Värinä ja kuosina olisin ehkä halunnut puput, mutta kyllä smulanitkin sopivat tytölle, jos ne yhdistää kivasti. Pandabodyyn esimerkiksi ihan loistavat! Ja kun ovat yksiväriset, niin ovat helppo yhdistää esim. pinkkiin tai vaaleanpunaiseen.

Pupuja piti kumminkin saada, joten otin niitä bodyna! Tuo vaaleanpuna-ruskea pupubody on syötävän söpö. Bodyja en viitsi enää hirveästi meille haalia, kun pottaillaan ja vaipoista jossain vaiheessa siirrytään pois, mutta kyllä tuo nyt vielä menee.

Vaaleanpunaiset leggarit täytyi saada, kun sopii niin kivasti oravatunikaan ja myös pupubodyyn ja oikeastaan mihin vaan. Ovat niin hempeän väriset, että varmasti niitä on helppo yhdistellä muidenkin merkkien vaatteisiin. Odotan näiden olevan myös laadukkaat.
Muut leggarit eivät oikein tuntuneet käyvän Nellalle niinkään hyvin. Olisin hirveästi halunnut nämä:
Nämä ovat siis ikään kuin farkkulegginsit, tai no... collegelegginsit. :D Miten sen nyt selittäisi. Varmasti supermukavat päällä, mutta kumminkin tyylikkäät pelkkinä housuinakin. Me&I:n sivuilla selostuksena on tälläine teksti: Slim sweatpants: Hieno ja suosittu kapea collegehousumalli. Takataskut ja kaksinkertainen kangas polvissa tekevät näistä mukavista housuista farkkutyyliset. Säädettävä vyötäröresori. Todella hyvin istuva malli sopii sekä tytöille että pojille. 
Näitä löytyy myös oranssina!
Aivan ihanat ja rakastuin näihin. Nämä kumminkin vaikuttivat sen verran kapeilta, että esittelijäkin sanoi, että voivat olla vielä niinkin vauvanpyöreälle kuin Nellalle vähän kapeat(lue: pömppömahasta). No, ehkä vielä joskus! :)
Sellaista tarttui mukaan, pitääpi koittaa ottaa sovituskuvia Nelskin päällä, kun nämä saapuvat! Myöskin mukaan tarttui pari muutakin juttua miikkarilta, niistä lisää myöhemmin! ;)

Ai niin! Meinasin unohtaa kertoa, mitä itselleni ostin. Naisten mallistosta löytyi kivoja juttuja ja ei-niin-ihmeellisiä juttuja. Esimerkiksi tämän malliston everyday yogapantsit eivät iskeneet minuun nyt ollenkaan. En tykkää oikein tuosta oksennuksenmaastonvihreästä väristä. Mutta materiaalina ja muutenkin voin noita housuja kyllä suositella! Mulla on ne mustat velouriset, missä on pieni perhonen takana, ja on kyllä ihan parhaat kotiäidin housut, niin kotona oleiluun, kaupassa käyntiin, puistoiluun ja mihin vaan.
Tästä mallistosta löytyy myös kivaa uutta liilaa väriä ja sitä löytyy nyt tunikassa kuin housuissakin.
Kokeilin myös slim sweatjeanseja ja olisivat olleet kyllä ihanat, mutta en uskaltanut ottaa kun kokeilemani koko oli vähän liian kireä ja pelkään, että seuraava koko olisi ollut liian iso... Nämä kumminkin ovat varmasti sellaiset kaiken kanssa käyvät housut; niin juhlaan kuin arkeen, oikein yhdisteltynä! Ja varmasti mukavat päällä myös. :)
Naisten mallistosta löytyi myös bleiseria, jakkua, puseroa, toppia, farkkua ja kaikenlaista. Yksi vaate kuitenkin vei sydämeni heti.... siitäkin lisää myöhemmin, kun paketti saapuu. ;)
Kokosin tähän loppuun vielä muutamaan kollasiin omia lemppareita, jos meillä olisi poika! ♥


Aivan ihana tuo vihreä pupujumpsuit, vaikkakin tykkään silti ehkä enemmän siitä vaaleanpunaisesta. Se kyllä varmaan johtuu vaan siitä, että olen niin tottunut katselemaan ''tyttövärejä'' lastenvaatteissa.
Pojalle olisi niin ihanat nuo oranssit housut ja tuo body ja pojalle sopisi myös ihanasti smulan-setti. Tuo body on jotenkin poikamainen, mutta housut tosiaan meidän tytölle tilasin ja ne voi yhdistellä tyttömäisiksi.

Pikkupojat varmaan rakastuvat tuohon uuteen poliisiautokuosiin ja muihinkin autoihin. Vai mitä sanotte poikien äidit? ;) Hauskaa rock-henkisyyttä on nyt myös tullut mukaan pääkallon muodossa!

Oravabody sopii mielestäni niin tytölle kuin pojallekin. Meille oravaa tulee nyt siis tunikana, joka on selkeästi tytölle kun on vaaleanpunapohjainen, mutta body sopii molemmille valkean pohjansa vuoksi.

Pipoista veikkaan, että poliisiautosta tulee hitti! Meille olisin halunnut cupcake- pipon, mutta se olikin sellainen jännän tummansininen, niin ei sitten niin hyvin sopisi muihin vaatteisiin. Voi kun se olisi ollut neutraali musta! 

Pakko oli tehdä vielä kollaasi niistä, jotka ainakin ostaisin lisäksi meille, jos raha kasvaisi puussa.


Nyt omia lemppareita kehiin, rakkaat lukijat?! ♥  
♥♥♥
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! ♥

12 kommenttia:

  1. Nuo poikien(ki) vaatteet on kivoja! Voisin ehkä ottaa ton keltasen paidan missä yks auto, tai pääkallo-jumpsuit ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihania. :) Toi keltanen on kyllä niin pirtee ja sulonen tuo jumpsuit ♥

      Poista
  2. Mä en kyl yhtään tykkää poikien omasta mallistosta edelleenkää :/

    VastaaPoista
  3. auto pipo ois varmaan meillekin mieluinen , tytölle varsinkin :) mutta merkki ei ole mulle mitenkään iskenyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä suloinen :) sopii myös tytölle, miksei! :) Muhun on merkki kyllä kolahtanut ja kovaa! Toki ei tässäkään merkissä kaikki miellytä, mutta niinpä se aina on. :) Makunsa kullakin.

      Poista
  4. Mä kotiuduin just kutsuilta kans! :)) meille kotiutui keltainen puputunika ja vauvoille smulan-haaremit voi ihanuus. Koossa 50cm apua! :D lisäksi ostin vanhasta mallistosta mallikappaleena olleet sammakkohaaremit Adalle kympillä, jee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Kuinka suloisia kaksoset onkaan samanlaisissa haaremeissaan <3 En kestä!

      Oi, olipas mahtava ale! Meillekin kotiutui viime kausien kätköistä pari juttua. ;)

      Poista
  5. Blogissa ois haaste sulle! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kävin kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  7. sulle on haaste
    http://parempiayhdesseuranta.blogspot.fi/2013/08/blog-post_29.html

    VastaaPoista
  8. Kiitos, käyn kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista