lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sielu lepääPosti toi mukavan yllätyksen Neltsulle torstaina! Mummi ja ukki oli lähettänyt neidille herkkuja ♥

Nella pääsi maalaamaan ensimmäistä kertaa vesiväreillä, ja kylläpäs olikin hauskaa! Neiti oppi nopsasti tekniikan.
Kaikista kivointa oli saada pitää itse kananmunaa kädessä ja maalata!
Hienoja tuli!
Nukkejen hoivaaminen on tämän hetken yksi ehdottomista lempparileikeistä!Meillä on ollut niiiin hauska pääsiäinen. Torstai-iltana tultiin mökille, ja täällä siis on minun, R:n ja Neltsun lisäksi äitini, äidin miesystävä, Milla-koira ja toki mummini, joka asuu meidän mökin vieressä. Eilen seuraamme liittyi vielä perhetuttumme P, 6-vuotiaan poikansa J:n(joka on äitini kummipoika) ja kahden koiransa kanssa. Heidän piti lähteä jo tänään kotiin, mutta J ei millään halunnut, joten he jäivätkin vielä yhdeksi yöksi. Huomenna taas kokoonpano vaihtuu, kun muut lähtevät ja isäni tulee vielä muutamaksi päiväksi viettämään aikaa minun, R:n ja Nellan kanssa. R:lla onkin pääsiäisen jälkeen vielä pari päivää ylimääräistä lomaa, eli ensi viikko on hyvinkin tynkä työviikko, vain kaksi työpäivää. Ihanaa arjesta irtautumista itse kullekin!

Saan kyllä olla niin onnellinen perheemme läheisyydestä. Olemme aina olleet mielettömän perhekeskeisiä, ja mikään ei ole muuttunut vaikka vanhempani erosivatkin. Tai no, toki monikin asia, mutta olemme kaikki yhä hyvin lämpimissä väleissä ja miksemme olisikaan. Vanhempanikin ovat pysyneet parhaina ystävinä ja ihanaa kun kellään ei ole mitään ongelmaa tässä järjestelyssä.

Nykyään tulee vietettyä todella paljon aikaa mökillä, Nellankin on niin hyvä olla täällä. Kaikki mukavuudet löytyy, mutta silti täällä oleminen eroaa kaupungissa olosta täysin. Nella saa touhuta pihalla aamusta iltaan, syödään ulkona, koirat juoksee vapaana ja stressitaso tuntuu laskevan alta aikayksikön, kun mökin pihaan pääsee. Tämä mökki on minulle, niin kun oikeastaan koko perheellemme, henkireikä. Täällä saa jättää arjen murheet taakseen ja vain olla. Nauttia hyvästä seurasta ja kuunnella omia ajatuksiaan, pellon keskellä. Missään muualla en olisi nyt onnellisempi.

Toivotan teille sydämeni kyllyydestä ihanaa pääsiäistä, nauttikaa olostanne! ♥


4 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania kuvia taas! :) On kyllä teillä onni, että on perhe niin läheinen keskenään. Ei meilläkään huonosti ole asiat tuon suhteen, mutta veljen kanssa nähdään liian harvoin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   No niinpä, on kyllä ihana asia. :) voi harmi. :/ se on kyllä kurjaa jos ei ole mahdollisuutta nähdä kovin usein. :/

   Poista