perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa

Heippa!

Viime postauksesta onkin aikaa näköjään jo yli kuukausi! Mihin aika on kadonnut?
Mulla ei ole mitään erityistä syytä, miksi ei ole tullut postailtua. Jotenkin ei vaan ole ollut aikaa, energiaa eikä kiinnostusta. En halua mielekkään harrastuksen muuttuvan pakkopullaksi, joten jos tuntuu ettei jaksa kirjoittaa, niin en halua tehdä sitä väkisinkään. Toivottavasti ymmärrätte. :)
En osaa yhtään sanoa, jatkanko tästä lähtien taas postailua tiheämpään tahtiin, harvakseltaan vai miten, mutta blogia en ole poistamassa! :) Fiilispohjalta mennään.

Mitäs meille kuuluu? Ollaan ulkoiltu paljon, nautittu keväästä, mökkeilty, kyläilty kavereilla ja tehty kaikenlaista kivaa. Huomenna mulla olisi tiedossa tosi jännä, kauan odotettu päivä, josta tulee superhauska. Olin tulossa hehkuttamaan päivästä ja siihen liittyvistä jutuista, mutta yhtäkkiä tajusin etten voikaan, sillä en tiedä ketkä tätä blogia lukevat. Myöhemmin ''paljastan''!

Muistatteko, kun joskus pari kuukautta sitten kerroin, että saan vanhemmiltani synttärilahjaksi tosi kivan jutun, josta tulen myöhemmin kertomaan? No se juttu oli tatuointi! Sain kokonaan uuden tatskan, ja sen lisäksi vanha tatskani uusittiin uuteen uskoon. Se kun oli ihan liian lyhyessä ajassa, kolmessa vuodessa, haalistunut tosi paljon.
Tälläiset nyt sitten koristaa mun selkää! :) Mitäs tykkäätte?
Jotenkin on ollut niin pitkä tauko, etten saa nyt väännettyä tekstiä tämän enempää, palailen myöhemmin kunnon aiheilla. :) Voisin kirjoittaa ainakin Pompin tilauksesta, Pop:n outlet-löydöistä, Nellan uusista taidoista, omasta ajasta ja sitten siitä huomisesta jossain vaiheessa.

Pidemmittä puheitta, ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ♥ Ja kiitos, kun olette pysyneet matkassa, vaikka taukoa olikin! :)

2 kommenttia:

  1. Voi teitä sulosia! :) Tuli heti niin ilonen mieli, kun Nella tossa virnistää! Ihana. :)

    VastaaPoista