Lilypie Second Birthday tickers

torstai 31. tammikuuta 2013

Hong Kongin tuliaisia ja synttärilahja

Heippa! :)

Tänään alkaa jo aurinko vähän paistaa risukasaan, eilinen päivä meni aikalailla molempien osalta kiukutellessa, mököttäessä, tiuskiessa, hiljaisuudessa.... mutta illalla saatiin sovittua ja tämä päivä on ollut jo hyvä. :) Kulta kävi ostamassa mulle uuden täsmälleen samanlaisen peilin sillä aikaa kun oltiin Neltsun kanssa muskarissa... :D
Tässä nyt vielä kuva siitä rikkoutuneesta peilistä..

Saatiin myös nukuttua kummatkin hyvät, pitkät päikkärit kun Neltsu vetäs muskarin jälkeen kolmen tunnin päikkärit. :) Nyt jaksaa taas!

Nellan ihanat kummit T ja L kävi tuossa vuodenvaihteessa Hong Kongissa lomalla ja toi sieltä ainoastaan kummitytölleen tuliaisia. :D Tämmöistä pientä:


Aivan ihanat lapaset, sisältä tosi pehmeä vuori. Noi on niin söpöt! Tosin vielä aika isot.

Disney-kaupasta Ihaa-avaimenperä, jonka voi laittaa vaikka vaunuihin.

Sain mun äidiltä jo aikaisen synttärilahjan, kun mulla siis on lauantaina synttärit ja silloin ei nähdä toisiamme. Olin toivonut, ettei mitään ''turhaa krääsää'' eli siis ei mitään materiaalia, koska meillä on niin paljon tavaraa tässä kämpässä ja varasto pullollaan. Äidiltä & Isältä sitten sain tämmöisen lahjakortin:




Elikkäs sain Eve Day Spa:han 70e:n lahjakortin, jolla pääsee mm. jalka-, käsi-, kasvohoitoihin ja voi ostaa tuotteita. On mahdollisuus myös käydä edullisemmissa opiskelijoiden tekemissä hoidoissa, jolloin loppulahjakortin voi käyttää tuotteiden ostoon. Oletteko te käyneet kyseisessä Spa:ssa, mitä tykkäsitte? Oletteko käyneet ylipäätään opiskelijoiden tekemissä hoidoissa, oliko ne hyviä?

Äiti sanoi, että tuo on mulle kuulemma hyvä lahjakortti, koska olen ''väsynyt ja hemmottelua kaipaava kotiäiti'' :D Osui oikeaan ;)
Tuon lisäksi mulla olis käyttämättä vielä yksi kasvohoitolahjakortti, minkä sain kummitädiltäni ja kummisedältäni lahjaksi. Kylläpä nyt on hemmottelua tiedossa! :D Vielä kun joskus pääsisi käymään noissa...

Loppuun pari kuvaa Nellasta ja palailen myöhemmin Ikea-ostoksista yms. :)



Ihana pikkunen pömppömaha <3


5 kommenttia:

  1. Hyvä, että saitte sovittua riidan. :) Oi mitä hemmottelua luvassa. Mullakin ois joululahjaksi saatu hieronlahjakortti tuolla jemmassa ja pitäisi lähteä käymään, mutta en oo saanut aikaseksi soittaa ja sopia aikaa. Lahjakortin antajat lupasivat vielä vahtia neitiä sen aikaa, kun käyn hierojalla! :) Ota muute noista Nellan housuista peppukuva. Haluun nähä miltä ne näyttää päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ihana pullomaha tossa toisiks viimesessä kuvassa. <3

      Poista
    2. Voi kun kiva :) Koitappa säkin keretä käyttämään tuo hierontalahjakortti. Kyllä äidit tarvitsee omaa aikaa ja nimenomaan hemmottelua!! ;) Tosi kiva, että lupautuivat vielä vahtimaan neitiä silloin. Vaikka kyllä varmaan munkin äiti vahtis Nellaa, kun menisin johonkin hemmotteluun, mutta eiköhän tuo mies häntä hoida.. :)

      Nuo housut on sellaset, että niitä voi käyttää kummin päin vaan, kun niissä ei ole mitään lappuja yms. Mä oon käyttänyt niitä tolleen, että tuossa edessä näkyy tuo amppari, vaikka se ehkä kuuluisikin takapuolelle. Musta on vaan kivempi, että se näkyy edessä, kun takana. :)

      Jeb, ihana pikkuinen pullukka on! <3

      Poista
  2. Ihana pömppis! :D ♥ ja voi että miten suloiset lapaset :)

    kyllä kelpais tollaset lahjakortit tännekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin on, äitiinsä tullut ;) paitsi että se äitin pömppis ei oo kylläkään ihana...

      Jep noi on suloiset :)
      Ehkä säkin pääset vielä hemmottelemaan itseäs ;)

      Poista