Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Alelöytöjä ja viikonloppua

Heippa kaikki ihanat lukijat!

Teitä on jo 32, jee! :) Kiva kun olette löytäneet blogiini ja toivottavasti tykkäätte lukea höpinöitäni. :)

Viikonloppu on mennyt rauhallisissa ja ei-niin-rauhallisissa merkeissä. Perjantaina oltiin juhlimassa mun hyvää ystävää, veljeni kihlattua ja Nellan kummitätiä. L valmistui kätilöksi 4,5 vuoden urakan jälkeen! Juhlia vietettiin Ravintola Kallessa ja osallistujia oli n.80hlöä. Kyseessä oli kutsuvierastilaisuus ja ovet aukesi muille asiakkaille klo 23 jälkeen. Tuli juotua skumppaa ja muutama olut ja juteltua ystävien kanssa. Tuli vähän myös tanssittua ja muuta mukavaa. :) Tarjolla oli pientä purtavaa, skumppapullo maksoi 11e klo 23 asti ja oli myös pientä ohjelmaa mm. tietovisa kätilöistä. :) Nämä oli siis viiden kätilökaverin yhteisvalmistujaisjuhlat.

Perjantaina Neltsu oli siis hoidossa mun äidillä, joka on hänelle tuttuakin tutumpi, mutta uusi asia ilmeni; vierastaminen! Ei ole siis ikinä vielä kunnolla vierastanut. Perjantaina iltapäivällä kun äitini haki Nellan autolla, Nella nukkui autossa mutta kun äiti otti tämän pois autosta niin oli mennyt alahuuli mutruun ja alkanut huuto. Myös myöhemmin oli vähän samantapaista ilmennyt ja sitten Nella oli vierastanut meidän koiraa Millaakin! Aika hassua.. kaipa se tuossa iässä alkaa olemaan jo ihan normaalia. Tosi kurjaa :/ Muuten oli mennyt kyllä hyvin eikä vierastamista ollut pitkään tai pahempana jatkunut, muutaman minuutin huuto vain.

Lauantaina menin sitten äitini luo ja täällä olen vieläkin. Aion olla huomiseen(maanantaihin) asti. R on yövuoroissa, joten oli ihan kiva tulla tänne niin ei tarvitse yksin olla iltoja ja öitä ja saa R nukkua rauhassa päivät kotona kun ei pikkumuru ole vieressä möykkäämässä ;) Huomenna R onkin sitten vapaalla(kun pääsee aamulla töistä) ja myös tiistain. :)

Tänään syötiin naminami, mun lempiruokaa, sushia! Itsetehtyä! Tältä se näytti:

Kerkesin jo napsia pari tuosta sivusta ennen kuvan ottamista... Näitä oli yhteensä 93kpl!
Nam! :)

Nella on nyt alkanut pyörimään mahallaan lattialla :D Hauskannäköistä. Ei vielä hirveän kovaa vauhtia, mutta kumminkin. Ja kääntymistä koitetaan, välillä tulee itku kun ei onnistu ja kyljelteen koittaa päästä. Vielä ei ole onnistunut kunnolla. Peppua myös nostaa ylös ja koittaa ryömiä, välillä vähän päässytkin eteenpäin kun jalat sopivasti osunut maahan. :D


Kiukuttaa, kun ei pääse kääntymään...


Kokeiltiin myös tällä viikolla ensimmäistä kertaa syöttötuolia, kun haettiin se varastosta. Hienosti Nella siinä istui, mutta syöttäminen oli vähän vaikeaa siinä kun neiti koitti vain päästä eteenpäin lautasta kohti :D Joten syötetään vielä sitterissä toistaiseksi. :)



Asiasta viidenteen olen muuten tosi ylpeä itsestäni, kun olen tällä viikolla käynyt kahdella juoksulenkillä, kahdella kävelylenkillä, tehnyt vatsalihaksia, selkälihaksia, kyynernojia yms ja muskarissakin hiki tuli pintaan tanssiessa ja kyykistellessä ;)
Tästä se lähtee, kesäkuntoon 2020? Tai jotain..

Tänään käytiin Willassa shoppailemassa äitin ja Nellan kanssa. Alet on ihan huimia nykyään :D Ounou.. tämä tiesi taas rahanmenoa. Olen viimeaikoina nettishoppaillut ja shoppaillut enemmän kun pitäisi, mutta... kun oli niin hyvät alet niin pitihän sitä vielä vähän ;D Kaiken lisäksi mulla oli KappAhl:lta tullut sellanen viesti, että KAIKISTA ALETUOTTEISTA SAA VIELÄ -50%! Pakkohan sinne oli siis mennä. KappAhl:lta löytyi tämmöistä:


Body(80cm) ja samaa sarjaa tuollaiset tossut nahkaisilla pohjilla. Alesta tietenkin! Ja kahdet sukatkin vielä. :)

Yöhaalareita Nellalle, VETSKARILLA JES! Tälläisiä olenkin etsinyt ja nuokin oli huimassa alessa :) Tykkään vetoketjullisista paljon enemmän kun nepparillista, helpompi pukea ja ei mee nepparit sekasin ja menee meijän pullukalle hyvin kun ei joka välistä näy ihoa!

Ainut ostos koko reissulta itselleni, KappAhl:lta paita joka maksoi 10e ja siitä vielä -50%! Tuo on sellanen ihana löysä, peittää hyvin vatsamakkarat ;)
KappAhl:n lisäksi pyörähdettiin mm. H&M:llä, mutta en löytänyt sieltä mitään ihmeellistä. Siellä oli jotenkin tosi huonot alet! Meninkin sitten Jesper&Junioriin ja siellä oli kivoja aleja :) Tämmöistä tarttui sieltä mukaan:

Espritin body(80cm), sukkikset(80cm), toiset sukkikset(90cm) ja ihanat röyhelöpeppulegginsit! :) Livenä vielä ihanemmat :)

Legginsit edestäpäin kuvattuna :)
Sitten uskaltauduin käymään vielä PO.P:n aleissa vaikka välillä en edes rohkene kyseiseen liikkeeseen menemään, ettei vaan lompakko hupenisi liikaa.. Tälläistä ostin sieltä: (+liityin kanta-asiakkaaksi!)
Ihana tunika, koko 80cm

80cm

80cm
Ihanuuksia! <3 Vielä varmaan liian isoja, nyt neiti käyttää lähinnä 74cm kokoa ja jotkut 68cm vaatteet menee vielä :) Tämän lisäksi mentiin ostamaan vaippoja, kosteuspyyhkeitä ja ruokaa Prismasta ja sieltä ostin vielä tämmöisen:

86cm body -50%, Giraf
Olihan siinä taas ostoksia kerrakseen. Millon mä pysyn siinä lupauksessa, ettei enää shoppailuja pitkiin aikoihin? Neverever...
Materialismionni! <3

Palaillaan taas piakkoin! :) <3

6 kommenttia:

  1. Ihania nuo löydöt ja tuo sushi lautanen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niinpä! Tekis taas mieli sushia kun tuota kuvaa katsoo ;) Kaikki meni jo! :D

      Poista
  2. Siis niiiiiiin ihania löytöjä! <3 Ja sulosia noi syöttätuoli kuvat.

    VastaaPoista
  3. Eiiii nyt haluan sushia ;_; en oo saanu sitä pitkiin aikoihin!

    ja mullaki meinas tarttua mukaan tuo girafin poni body tänään :> suloinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpäää, mul on kans ikuinen himo sitä kohtaan nam nam!

      Aijaa kiva, se oli -50% ja naurettavan halpa! :P

      Poista