Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Neuvolakuulumisia rv 38+4

Heippa taas!

Tänään oltiin taas neuvolassa. Tää tais olla tyyliin eka kerta, kun mies ei päässyt mukaan neuvolaan. Ihailtavan aktiivinen se on ollut. :) Järkkäillyt aina kolmivuorotyönsä työvuoroja, että pääsis mukaan ja niin edelleen.. :)
Mun vanhemmat tuli mukaan, kun mies on töissä(tosin vikaa päivää, sitten sillä alkaa yli viiden viikon loma jeee!) ja en halunnut mennä yksin. On kivempaa kun on joku mukana tukemassa ja porukoilla oli loma, niin mentiin Fenniaan lounaalle sitten neuvolan jälkeen. Söin kasvis-kikherne-kastiketta ja riisiä ja jalapenoja :) Jälkkäriksi oli melkoisen mautonta kinuskivaahtoa. Maistui ihan vaniljavaahdolta, johon ei ollut lisätty yhtään sokeria tai mitään. Mutta pääruoka oli hyvää, vähän tulista, mistä tykkäänkin. :)

Mutta nyt siis neuvolakuulumiset. Suluissa taas edellisen kerran tiedot.

Päivämäärä: 01.08.2012 (26.07.2012)
Raskausviikko: 38+4 (37+5)
Painonmuutos/viikko: +100g (+1.100) Jee, huomattavasti vähemmän noussut!
Turvotus: ++ (++)
RR: 127/91 ja 129/88 (129/87)
U-Prot. + (-)
U-Gluk. - (+)
Kohdunpohjan korkeus: 36 (35)
Painoarvio: 3800g (viimeksi saatu painoarvio rv 29+2 ja se oli 1405g)
Tarjonta: RT (RT)
Sydämensyke: +, 140-150 (D150)
Liikkeet: ++ (++)

Sellasta. APUA sieltä on tulossa luultavasti nelikilonen puserrettava! 
Itse olin syntyessäni 4150g... Että ei mikään yllätys. Vois nyt tulla jo... Kuulemma on pää tosi alhaalla, painaa kohdunsuuta. Ei ihmekään nää häpyluukivut. Se sano, että ihan normaalia on kaikki. 
Kerroin myös mun unettomuudesta. Se sano, että kuulostaa vaan hyvältä merkiltä, kuulemma synnytyksen lähestyessä äitejä ei enää väsytä öisin kun hormonitoiminta valmistaa äitiä vauvan yövalvomisia ja rytmiä varten. Elikkä pitäis siis olla positiivisella mielellä siitä, että nukahdan joka yö vasta 2.30-4.30 vaikka menisin sänkyyn jo yheltätoista...? Ja mies kuorsaa vieressä.. Onneks sillä alkaa loma tänään niin jos tulee kipuja tai muuta niin viittii sitäkin herätellä herkemmin, kun sillä ei oo työaamua. ;)

                               Tässä kuvaa eiliseltä eli 38+3

Alkaahan toi suht jättimäinen maha jo olee.. Tule jo rakas maailmaaaaan!


Vauvan hoitopöydän viereen ostin seinälle ruuvattavan Nalle Puh- lokerikon postikuluineen FB-kirppikseltä viidellä eurolla! Siinä on nyt vaippoja, Bepanthenia, Erisania, jotain babyrasvaa pullossa apteekista, kylpyöljyä, kylpylämpömittari, kuumemittari, tutteja, tuttinauhoja, unilelu, talkkia, Septidiniä, sinkkivoidetta, hammasharja, harja, harsoja, vanupuikkoja, vanulappuja ja muuta hyödyllistä. :) Muut jutut löytyy sitten hoitopöydän laatikosta. Ihan kiva kun ei tarvii sieltä kaikkea nyt kumarrella.

Nyt tulee mun hyvä ystävä, jonka oon tuntenu vauvasta asti, meille kahvittelemaan ja aion pyytää häntä kummiksi vielä näin loppumetreillä :) Vauvan kummeiksi tulee mun veli ja veljen kihlattu/avovaimo(myös mun hyvä ystävä, veljen kanssa ne on seurustellut monia vuosia, oiskohan 7vuotta. Siitä asti kun olin vielä kutosella ala-asteella, eli hän on kuin sukua meille) ja sit miehen pikkuveli, joka just pääs ripille puolisen vuotta sitten ja sit miehen hyvä ystävä. Aloin miettimään, kun lapsella tulee olemaan kolme miespuolista kummia ja vain yksi nainen, niin halusin vielä naispuolisen kummin jolloin kummeja olisi siis viisi. Jos meille nimittäin ei enää siunaantuisi tyttöjä, niin on kiva että tyttölapsella on enemmän naispuolisia kummeja kuin vain yksi. Ymmärrättekö yhtään logiikkaani? :D Saa pikkuinen sitten lahjaksi mekkoja ja muuta röyhelöä, mistä miehet ei ymmärrä ;) 


Mutta palaillaan taas :) Ihanaa kesäviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. heippa! mistä mahtaa olla tuo sun ihana paita?:)

    VastaaPoista
  2. Heips! Kiitos, itekin tykkään tosta ja venyy kivasti masun kasvaessa. Tuolla alla on vissiin ihan Ginan pinkki toppi, niin toi päällimmäinen paita näyttää kans pinkiltä vaik on läpinäkyvä eli kivasti muokkautuu ain erinäköseks sen mukaan minkävärinen on alustoppi ;) Ja siis päällimmäinen kuviopaita on kans Ginasta :)

    VastaaPoista