Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 8. tammikuuta 2013

Alelöytöjä ja muuta

Heippa!

Tänään käytiin vähän shoppailemassa viimeisiä alelöytöjä. Piti etsiä itselleni taas vaatteita, mutta mun vaatesaldo oli yhet legginsit, Nellalle tämmöisiä:

Yöppäri/oloasu, Lindex, 80cm. -50%.

Lindex, 80cm. Hempeän vaaleanpunaiset ohuet pöksyt. -50%.
Lindex, 92cm. -50%.

Takaa.


Lindex, 86cm. -50%.

Piti ostaa kokoa 80, mutta ostin vahingossa 68... Menee nyt siis. Prismasta -30%.

Takaa koko matkalta nepparit

Tämä tunika pääsi jo kokeiluun, Lindex, koko 86/92. Onhan se vielä tosi reilu, mutta menee mekkona! Tämä oli myös -50%.

H&M ihanat töppöset, sisältä fleeceä, päältä unelmanpehmät. Koko 20/21. 7,95e.
Kivoja juttuja löytyi ja isommassa koossa! Kokoa 68 ja 74 meillä on ihan tosi liikaa. Ei kerkeä edes varmaan käyttää kaikkia... Nyt saankin sitten shoppailla jo isoampia kokoja :D Jotkut 80cm vaatteet ei edes ole niin isoja meidän pikku pullukalle. <3

Ihana muru <3
H&M:ltä tuli myös tilattua vaatteita(netistä), esitellen ne kun tulee postissa. :) En edes muista mitä tilasin mutten paljoa kumminkaan tällä kertaa :D Eiköhän mun aleostokset ollut nyt tässä. Jotain ostelin jo aikaisemmin, mutten muistanut tänne niitä kuvailla. Itselleni löysin jotain paitoja sun muita, mutta näyttää tyhmältä kuvata omia jättivaatteita tänne ;D

Tänään alotettiin Nellalla kanasose, se oli jotain kasviskanaa. Sitä annetaan viikon verran, huomenna aloitetaan puurot ja sitten lihat ja kalat. :) Tuntui kana maistuvan, söi puoli purkkia. Tänään maisteltiin myös persikkaa ja neiti vetäisi koko purkin! Oli ihan lempparia! :)

Nellalle on vissiin tulossa toinen hammas alas, kun on kiukutellut sen verran ja tänään se oli turvonnut ja siinä näkyi valkoista. Oivoi.. saisi nyt riittää vähäksi aikaa. Eilen neiti huusi tunnin sängyssä, ennen kuin saatiin pikkuinen rauhoittumaan ja nukkumaan. Onneksi R on nyt ollut illat vapaalla ja töissä vain 7-17, niin ollaan yhdessä pidetty huolta kullannupusta.



Nam tortilloita nassuun ja nukkumaan! Huomenna onkin sitten neuvola 14.45.

Hyvää yötä kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet taas tehnyt! Tomas maisteli kans persikkaa tänään, sekä eilen persikka-banaania, kyllä oli herkkua!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Oli kyllä aika hyvää Nellan mielestä ja kun minäkin maistoin niin ois maistunu äidillekin ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä. Mää en oo päässy oikein ale-ostoksille. Ei kyllä ois ees kaameesti rahaakaan niihin, mutta vähän vois jotain ostella. Itellekkin vois ostaa jotain vaatetta. :) Meillä maistettiin eillen omenaa ja ihan hyvin meni neljä kunnon lusikallista. Sitten alkoi vähän olemaan sen näköstä ettei oikein viihtis syyä ja en antanut sitten enempää. Eillen siis alotettiin niin, että saa soseita kolmesti päivässä; lounas, välipala ja päivällinen. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos. :) Aijaa no harmi! Hyvä kyllä, että rahat säästyy ;) Aina helposti ajattelee, että ''ostanpas tuon kun on niin halpa'', mutta sitten monta aleostosta onkin jo sievoinen summa yhteenlaskettuna! :D

    Kiva että teillä omppu maistuu, me ei olla vielä kokeiltu! :) Me alotettiin tänään kans silleen, että on aamupala(puuro), lounas/päivällinen(jotain kasvista, lihaa, kanaa...) ja iltapalana vielä jotain hedelmä/marjasosetta :)

    VastaaPoista