Lilypie Second Birthday tickers

torstai 29. marraskuuta 2012

Eilisiä kirpparilöytöjä

Heippa!

Eilinen päivä oli tosi kiva, turhaan taas mietin etukäteen sitä, että mies oli töissä 10-22.
Aamupäivä meni leppoisasti neidin kanssa seurustellen ja leikkien. Klo 13 aikaan hyvä ystäväni, jolla on 11kk ikäinen tyttö, tuli hakemaan minut heille. Hän on myös kotiäitinä(tosin enää tammikuun 7.päivään asti!) ja asumme 15min ajomatkan päässä toisistamme. A:n luona päivä menikin leppoisasti juoruten, kahvia juoden ja tyttöjen kanssa touhuten. Kun A:n mies tuli töistä, lähdimme kolmisteen kirppiksille kun A:n lapsi jäi isänsä kanssa kotiin. Menimme Mankkaalle Akseli-kirppikselle, joka on mielestäni tosi hyvä kirppis. Monipuolisesti tavaraa, suht iso ja paljon lastenvaatteita. Miinusta ainoastaan se, että käytävät ovat ahtaat ja vaunujen kanssa on ihan tuskaa mennä käytäviä, varsinkin kun monilla on ostoskärryt. Mutta se nyt on yleistä kaikilla kirppiksillä, että on ahdasta.

Yleensä kun olen käynyt Akselissa, niin on mennyt monia ja monia kymppejä, mutta eilen Nella oli sen verran itkuinen, ettei pystynyt paljoa pysähtymään katselemaan. Kun vaunut pysähtyi, kitinä alkoi. Loppuvaiheessa kyllä sitten nukahti tutin avustuksella.

Tälläisiä tarttui mukaan:

70cm mekko - 1e

H&M Velourhuppari 74cm - 2e


Tosi hyväkuntoinen 80cm paita - 2e

74cm body - 1e

Todella hyväkuntoiset, ei mitään käytönjälkiä, 74cm - 1e

Tosi hyväkuntoinen body 68cm - 1,5e

74cm body - 1e

Ihan hyviä löytöjä :) 

Jee nyt meillä on uus sohva! I love it. Laitan kuvaa jossain vaiheessa :) Nyt minä menen viettämään hetken omaa aikaa, käyn käyttämässä meidän saunavuoron! :) Pitkästä aikaa. Ei olla Neltsun syntymän jälkeen käytetty sitä paljon yhtään, vissiin kerran R on käynyt yksin. Nyt on mun vuoro ;) 

Ihanaa torstaita kaikille! :) 
 

2 kommenttia:

  1. Ihania kirppislöytöjä, etenkin tuo mekko! Äh, mäkin haluan myös tyttövauvan niin saan ostaa mekkoja. :D
    Nauti omasta ajastasi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Haha nii, ehkä teillekki vielä joskus tulee ;)
    Oma aika kesti huikeat puoli tuntia, mutta kyllä teki terää! :)

    VastaaPoista