Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 5. marraskuuta 2013

Meidän joululahjatoiveet 2013

Jouluun on enää n. puoltoista kuukautta, joten mielestäni on ajankohtaista alkaa miettiä joululahjatoiveita! Varsinkin kun äiti on niitä jo kysellyt.
Itse olen kerennyt hankkia jo pari pientä joululahjaa ja tietenkin R:lle isänpäivä + synttärilahjat, kun tuolla miehellä on ne valitettavasti samana päivänä tänä vuonna...

Listasin meijän joululahjatoiveita kuvakollaasien muotoon taas, samoin kun viime vuonna. Ensiksi Nellan:

Eli:


-          Äänikirjoja, Nella rakastaa tuota kuvassa näkyvää kirjaa, mistä kuuluu eri eläinten ääniä! Muutenkin soivat lelut ja kirjat on nyt hitti! Ja kirjat myös ylipäätään, mutta niitä Nellalla on jo tosi paljon.
-          Tunnustelukirjoja; esim. tuollaisia, missä on eri eläimiä ja osa on pehmeitä, osa karkeita jne. Nella
antaa niille myös aina pusuja. :D
-          Nuppipalapelejä; koko ajan alkaa tajuamaan niistä enemmän
-          Fisher Pricen lelupuhelin(ei kännykkä siis vaan sellanen  ’’vanhanaikainen’’)
-          Leikkikassakone
-          Esim. Polarn O. Pyretin, Lindexin, H&M:n, KappAhlin lahjakortti; joku/jotkut noista
-          Brion junarataosia ja junia; ei ehkä vielä niistä niinkään tajua, mutta jossain vaiheessa tulee varmasti olemaan tosi kiva juttu! Ja niitä voi sitten itsekin aina keräillä lisää lahjoiksi.
-          Pikkuautoja; Nella rakastaa leikkiä autoilla, sanoen samalla ''pruuum'' ja ''prrrr'' :D
-          Leikkiastioita: nyt neidillä on jo pari ostoskoria, leikkihedelmiä/ostoksia ja muutama lusikka yms.
Tätä sarjaa olisi kiva keräillä. Voi kun Nellan huoneeseen mahtuisi leikkikeittiö, niin se olisi ehdottomasti lahjatoivelistalla myös...
-          Koururuokalappuja; tykkään eniten käyttää Emman ruokalappuja, mutta ne hajoaa tosi nopeasti aina...

  Onhan siinä jo vaikka mitä! Sitten omat toiveet:

      Omat toiveet koostuukin sitten rahasta ja lahjakorteista, kun en oikeen muuta keksi ja niille on ainakin aina tarvetta. Myöskin kaulin ja pullasuti olisi kiva saada, tajuttiin ettei omisteta sellaisia kun R alkoi leipomaan yksi päivä korvapuusteja(!!!!!)... Eli siitä voi arvella, paljonko meillä on tätä ennen leivottu. ;) Mutta asiaan tulee muutos!
      Myöskin talouspaperitelineitä olisi kiva saada, tykätään pitää keittiössä omaa ja nyt se on vaan irrallaan, ja sitten olkkarissa omaa. Olkkarissa on nyt, mutta se on rikki ja aika ruma kun R ''kätevänä'' korjasi sen jesarilla(niin kuin aina kaiken muunkin.. :D) 
      Joku kiva muumimuki olisi myös mukava saada, nyt mulla on niitä vasta neljä kappaletta ja pikku hiljaa keräilen. :)
+ R sanoi eilen haluavansa kunnon kalasakset lahjaksi.

    Miltäs kuulostaa? Mitä teidän toiveisiin kuuluu? JOULU TULE JO! ♥

14 kommenttia:

  1. Just aloin itsekkin miettiä joululahjatoiveita omia ja pikku neidin. Meillä muuten kans toiveena tuo kassakone, kirjat ja nuppipalapelit (taitaa olla taaperoiden suosikkeja!).

    Täällä kanssa odotetaan kovasti joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaahan niitä alkaa jo miettiä. :)
      Jep, varmaan aika samat toiveet taaperoilla ylipäätään ;)

      Tulisipa jo.. ♥

      Poista
  2. Kevinin lista on aika pitkä... turhan pitkä, mutta onpahan sitten mitä ehdotella sukulaisille, kun alkavat kyselemään ja mun isovanhemmat lykkää varmaa taas tolkuttoman tupon rahaa, jolla saadaaki sitte ostettua ne, mitä ei ole muilta tullut, ite ollaantehty lähinnä heräteostoksia pojalle. Ja hänel onkin nyt nimpparit ja sit enskuussa joulu, niin on hyvökin olla listaa varalla, mistä ehdotella :) Mutta listassa on mm. siivousvälineet (puuttuu enää imuri), työkalut (isäpuoleni ainakin sanoi antavasa moottorisahan), uusi uima-allas semmonen yhen hengen, kissa hajotti edellisen, cd-soitin, autoja (ennestään vaan kolme ja nimpparilahjana sai jo kaksi uutta), kirjoja, cd-levyjä (lasten siis), kuomat (saa nimp.lahjaksi äidiltäni), tarhareppu, yhet uudet lakanat......
    Itse toivon rahaa, ja nyt etsin vähän hintahaarukkaa äidilleni, kun vähän lupautui maksamaan mun hammaskorun vaihdon :) Mä ja Rase sovittiin, että molemmat saa tietyn summan rahaa, jolla ostetaan itsellemme vaatteita ja lisäksi yhdet ylläri paketit (ostin sille GTA V :D)
    Ja kisu saa pari uutta lelua ja ensvuonna kaverin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte miettinyt hyvin. :P Me harvoin saadaan keltään rahaa, koska meidän vanhemmat ja sukulaiset on aika paljon sitä vastaan. Ymmärrän kyllä sen, koska kivempi on antaa ja saada jotain konkreettisempaa, mutta toisaalta taas varsinkin tässä elämäntilanteessa raha tulisi hyvinkin tarpeeseen...

      Me ei ees ostettu mitään nimpparilahjaa Nellalle muistaakseni, isovanhemmilta ja kummeilta sai jotain pientä. :D
      Eikä osteta Nellalle varmaan R:n kanssa edes sen kummemmin joululahjoja, kun muutenkin ostelen sille koko ajan kaikkea niin ihan sama annanko ne jouluna vai nyt. :D Kun eipä tuo tajua vielä mitään joulun ja lahjojen päälle ja saa muilta niin paljon lahjoja. :)

      Mulla on R:lle kans yks lahja jo, mutta ei varmaan osteta toisillemme kovin paljoa, kun muutenkin rahat vähissä. :)

      Poista
  3. Meilä taas ei ajatella että pitää olla ´´konkreettista`` siis joo toki niin, mutta esim kihlajaislahjaksi saatiin heiltä 600€ ja se näkyy meidän asunnossa nyt hyvinkin konkreettisesti tv-tasojen, vitriinin, sohvapöydän ja ruokailuryhmän muodossa :P
    Ja toinen syy miksi he tuovat aina rahaa, he asuu mökillä kesät talvet (paitti kun järvenyli ei pääse veneellä enään eikä jää vielä kestä) sielä ei siis hirveesti mahollisuuksia ole kauppoihin mennä kierteleen, mummi on tosi huono liikkumaan kun kärsii nivelrikosta, ja he eivät taas halua kysellä että mitä, vaan antavat rahana jolla saa sitten yleensä jotain isompaa kun tarve vaatii :)
    Mutta en sillä, kyllä ymmärrän tuon teidänkin suvun näkökulman! :)

    Mekin ostettiin K:lle nimppari ´´lahjaksi`` vain farkut ja paita, että ne ovat sitten juhlissa hänen päällään ekaa kertaa, juurikin siksi kun kaikki kuitenkin tuo jotain pientä ja joulutulossa :)

    Äh, mä oon niin hullu kun pääsen osteleen lahjoi ja vieläpä paketoimaa niitä, en siis vaan osaa olla ostamatta Kevinille lahjoja, vaikka saakin usein uusi vaatteita ja sillontällön uusi muitakin juttuja :D Mutta eipä meilläkään tuo raha puussa kasva, joten ei sitten hirveesti muille mitään ostella, että äiskälle ja Rasen porukoille teen Kevinistä dvd:t, veljelle tein Kevinistä ja hänestä taulun ja sit viedään mun mummille kukkia kun mennää syömää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en mäkään nyt sillai aattele sen kummemmin, mutta mun suku aattelee. :)
      Ja tuo kuulostaa ihan fiksulta!

      Kiva :)

      Haha voi ei. :D Mä oon muuten vaan hullu ostelee mut vaikee ees malttaa olla antamatta niitä. ;) Ja mä VIHAAN paketointia!
      Ihania ideoita. ♥ Ja ite tehnyt on aina parhaita, mä aina väännän kaikki kortit sun muut ite ja tykkään tehä kuvista lahjoja myös. :)

      Poista
  4. Tää onkin ihana postausidea, taidan tehdä meillekin tällaisen. Ihan pakko kommentoida tuota jesarilla kaiken korjaamista, niin meillä korjataan erkalla kaikki astioista vaatteisiin (miehen toimesta) ja saan sitten asianmukaisilla välineillä paikkailla hänen "korjauksiaan" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tee ihmeessä! :)
      Haha voi eiii! :D Ei tuokaan kuulosta hyvältä. :P Mutta hyvä kun korjailet ''korjauksia''. ;)

      Poista
  5. Me ollaan niin tylsän "aikuisia", ettei osata toivoa oikein mitään :D Vihaan sellaisia täytelahjoja, eli turhaa tavaraa mitä ihmiset ostaa vain voidakseen antaa jonkin lahjan. Mieluummin olen vaikka ilman lahjaa, ei se pakettien määrä ole mulle tärkeää :) Ollaan pyrittykin aina toivomaan jotain mitä todella tarvitaan, tällä kertaa saadaan ainakin miehen vanhemmilta apua rattaisiin ja turvakaukaloihin. Kameran tarvitsemme, mutta sen hankimme miehen kanssa varmaan yhteiseksi lahjaksi itsellemme :))

    Poitsuille toivon lähinnä vaatteita, niitä tarvitaan aina. Adan kohdalle oon pistänyt aika tiukan lelujen ostokiellon, sillä tiedän että niitä tulee kielloistani huolimatta - vähän maltillisemmin vaan :D Neidillä on nytkin sellainen leluvarasto etten ole ehtinyt edes ottaa kaikkia käyttöön... Ainakaan yhtään pehmolelua me ei haluta lisää. Enkä mä niin kamala äiti ole, että kieltäisin lelut kokonaan, tontut on juorunneet että pukin kontista löytyy ainakin muutama tosi kiva juttu tytölle.. :)

    Mites muuten, ostatteko itse Nellalle lahjoja vai luotatteko muihin tonttuihin? Meillä on Adalle yksi lahja (se on itseasiassa lelu :DDD), mutta muuta ei osteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelleen toivominen onkin niiiin vaikeeta nykyään. :/ Mutta meidän äiti VAATII, että toivotaan jotain. :D Muuten se on vielä enemmän paniikissa ja stressaa mitä meille hankkii, kun kuulemma pakko on jotain hankkia. -.- Niin mieluummin annetaan osviittaa sitten toiveiden muodossa säästellen äidin hermoja. ;)
      Ja ei oo meillekään mitenkään tärkeetä pakettien määrä, paitsi pienenä piti kuulemma mulla ja mun veljellä olla tasan sama määrä paketteja tai tuli itku... :D Mun vanhemmat haluaa vieläkin olla tasavertaisia mun ja mun veljen lahjojen suhteen, että olis suunnilleen samanarvosia molemmille, vaikkei me enää siitä niin välitetä.
      Hyvä idea teiltä hankkia yhteisenä lahjana kamera, ei tuu turhaa stressiä siitäkään. :)

      Mä en toivo yhtään vaatteita, haluan mieluummin joko lahjakortteja Nellalle tai sitten ei mitään vaatteisiin liittyvää. Meillä kun on niitä ihan liikaa jo nyt..:D Ja tykkään ite ostaa Nellan vaatteet. Toki jos jotain tulee, niin kiitollisia kaikesta ollaan. :) Mun isä osti juuri Nellalle talvikengät ja oltiin tosi kiitollisia, maksoi kumminkin 70€. Mutta oltiin mukana valitsemassa ;)

      Tuo lelujen osto-kielto on hyvä kyllä. :D Meilläkin on aika paljon leluja, mutta nuo mitä tuossa luettelin on sellaisia mitä toivottais vielä. :) Perusleluja ei kyllä hirveesti tarvis enää, mutta esim. junarata ja nuo äänikirjat esimerkiksi on sellasia spesiaalimpia, mitä ois kiva saada. :)
      Toivotaan, ettei teidän lahjat sisällä vaan leluja, muutama kiva juttu tietty aina on hyväksi, niin tyttökin tykkää. ;) Lapset kun tuppaa tykkäämään enemmän kovista kun pehmeemmistä paketeista, jostain kumman syystä. ;D

      Ei me varmaan hirveesti osteta, ehkä ei jopa mitään tai sitten laitetaan jotain isompia vaatteita pakettiin tai korkeintaan muutama pikku juttu. Nella kun ei kumminkaan joulusta ja lahjoista vielä ymmärrä, eikä varsinkaan sitä moneen vuoteen että keltä ne on. Joten en koe sitä tarpeelliseksi. :)
      Se yksi on varmaan sitten teille ihan tarpeeksi, kun kerta vielä se LELU sattuu olemaan. ;)

      Poista
  6. Mun pitäs varmaan miettiä T:n kanssa jotain tämmöstä listausta mitä toivottaisiin Tomakselle. :)
    Meillä on muuten tuo kuvassa oleva lemmikkieläimet äänikirja ja Tomas on tykännyt siitä kovasti. Myös anopin kissa tykkää painella tassullaan nuita nappeja. :D

    Mä oon kyllä itse mietiskellyt päässäni jo Tomakselle muutamia lahjoja kuten autoja, kirjoja, nuppipalapeliä, leikkikeittiötä, vaatetta/lahjakorttia vaatekauppan jne, :) Täytyy nyt ensin saada muutettua ja sitten perehtyä paremmin asiaan.

    Itselleni en osaa koskaan toivoa mitään, kun tuntuu että mulla on jo kaikkea :)
    Lapsille on paljon helpompi ostaa lahjoja kuin aikuisille, taas saa miettiä pään puhki mitä ostaa anoppilaan, mummoille ja papoille, isomummoille ja -papoille, isoisomummoille, sisaruksille, porukoille ja etenkin tuolle miehekkeelle. :D

    Nyt mä tosiaan teen niin, että tilaan joululahjat netistä, niin pääsen paljon helpommalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lemmikkieläinkirja on kyllä hauska, Nellan yksi lemppareista, sai sen 1v-lahjaksi tutuilta. :)
      Haha, hauskaa että kissa painelee nappeja kans. :D

      Hyvältä kuulostaa sun ideointi! Mäkin niin haluisin Nellalle leikkikeittiön, muttei oikein tähän kämppään mahdu. :(

      Tuo on kyllä ihan totta. :) Mutta kun äiti vaatii meitä toivomaan myös itsellemme. :D

      Kohta tulee jo lahjastressi, apuaaa!

      Se on kyllä hyvä idea, pitää itsekin tutustua netin valikoimaan. :)

      Poista
  7. Näyttää vähän samalle meidän neitien lahjatoiveet. :) Tosin toi puhelin meillä jo on ja kassakonetta en aatellu toivoa vielä neitin puolesta. On kyllä jännä, kun nyt on taas niin erilainen joulu, kun meidän neitit jo ymmärtää paremmin kaiken päälle. Ihanaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :)
      Tuo puhelin on kyllä hauska ja lasten mieleen. :)

      Niinpä, ihana joulu varmasti tulossa, täysin erilainen kun viimeksi! Nyt jo ymmärtävät varmasti paljon ja sitä seuraavana jouluna taas sitäkin enemmän. :)

      Poista