Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kirpparia ja kuulumisia

Tämä päivä on ollut kiva, kun R on jo paljon paremmassa kunnossa. Häneenhän siis iski myös tuo norovirus, mikä mulla ja Nellalla oli viime viikolla. Onneksi R:lle se tuli ehkä vähän lievempänä.
R meni tänään käymään lääkärissä, eilisen päivän sai puhelinmääräyksellä saikkua ja tänään sitten kävi tarkastuksessa. Sai vielä tämän päivän saikkua ja huomenna R:lla alkaakin sitten vapaat jotka kestää sunnuntaihin asti, joten hän kerkesi olemaan tällä viikolla yhden päivän uudessa työssä vain. :S
Mentiin sitten R:n lääkärin jälkeen ruokakauppaan ja mulla on nyt taas semmonen fiilis, että voisi alkaa syömään terveellisemmin. Tuli siis ostettua paljon vihanneksia ja hedelmiä, eikä yhtään herkkuja, jes! Mulla tulee aina semmosia kausia, kun päätän syödä terveellisemmin ja se kestää yleensä jonkin aikaa, kunnes repsahdan. :D Toivotaan, että kestäisi nyt vähän pidempään. ;)

Yksi juttu, mitä olen halunnut kokeilla, on avokado. Monet kehuu sen terveellisyttä ja maukkautta. Tuota miestä ei voisi vähempää kiinnostaa omien sanojensa mukaan ''terveyshömpötykset'', joten avokadopastaa tuskin jaksan alkaa itselleni vain vääntää, mutta voi sitä syödä muussakin muodossa. Söin tänään päivällä ja illalla naminam avokado-leipiä. Päivällä laitoin ihan vaan ruisleipää, kasvisrasvaa ja avokadoa + aromisuolaa. Iltapalaksi lisäsin tuohon vielä juustoa. Kyllä maistuu! :)

Hyvää ja terveellistä! :)

Naposteltavaksi ostin kaupasta kirsikkatomaatteja yms muuta hyvää. :) Eikä edes tee vielä mieli herkkuja. Ei ole kyllä tullut nyt muutenkaan syötyä ihmeemmin mitään herkkuja, ihan hyvä vaan. Pitäisi vain saada tuo ruokailurytmi säännöllisemmäksi, kun nyt tässä ei ole mitään järkeä. Tänään olen syönyt aamulla neljä grahampaahtoleipää(kasvisrasvaa, kinkkua, juustoa) ja jugurtin, päivällä kaksi ruisleipää jotka esiintyvät kuvassa ja illalla neljä ruisleipää + avokadoa + juustoa ja jugurtin. Ja lisäksi olen juonut tosi paljon vettä + puolen litran kokiksen + jaffatölkillisen. Ja kaksi kuppia kahvia aamulla. Tosi terveellistä... Voisin oikeastaan elää vain leivällä. Tänäänkin jääkapissa olisi ollut R:n tekemää ruokaa valmiina, mutta miksi silti syön vain leipää?

Ruokakaupan jälkeen käytiin moikkaamassa Nellan vaaria eli isääni hänen työpaikallaan ja sitten tultiin kotiin. Olin sopinut näkeväni ystävääni A:ta tänään ja R oli niin hyvävointinen jo, että sovittiin
Nellan jäävän kotiin kun oli muutenkin Nellan päikkäriaika. Mentiin sitten A:n kanssa kirppikselle, hänkin oli jättänyt 1v prinsessansa isän hoiviin. ;)

Kirpparilta tuli löydettyä taas ihania löytöjä vaikka joistain maksoin ehkä vähän liikaa. Mutta kyllä uudesta/uudenveroisesta maksaa, vaikka sen ostaisi kirppikseltä. :) Tässäpä nyt sitten kuvina ostokset:

Uudet

Takaa

Uudenveroiset

Uusi/uudenveroinen
Hupparissa on tuommoista ihanaa blingblingiä ;)

Ihana löytö. Me ollaan tarvittukin Nellalle sadetakki, kun hällä ei ole vielä ollenkaan. Todella hyväkuntoinen/uudenveroinen! :) Eikä hinta kyllä kirpaissut!

Varsinainen löytö!! Siis en vieläkään ymmärrä, miten joku myy tämän eurolla pois? Siis eihän tuo nyt mikään ihmeellinen haalari ole tai mikään ''merkkihaalari'', mutta silti noin halvalla. Tämä on siis todella todella hyväkuntoinen, en löytänyt mitään käytönjälkiä vaikka kuinka yritin. :D Polvissakaan ei ollenkaan kulumaa. Tämä menee varmaa ensi talvena, kun neiti kasvaa noin huimaa vauhtia. :)
Semmoisia ihania ostoksia! :) Ja nyt kun tässä olen vauhdissa, niin esittelenpä vielä Zalandolta tulleet farkkuleggarit tähän samaan syssyyn! :)


Koko 86cm/18m

Hintaa näillä oli huimat 6.95€ ja niinkuin moni tietää, niin ilmaiset toimituskulut. :) Mua naurattaa se Zalandon mainos nykyään aina koska Nella rakastaa sitä. :D Se aina kikattaa kun se mies tulee ruutuun. Tiedättehän kai sen mainoksen, missä se mies kiljuu ja kehottaa naisia olemaan menemättä kyseisille nettisivuille? ;D

Nyt pitääkin mennä äkkiä nukkumaan, että jaksaa huomenna herätä muskariin! :) Tai no lähinnä siis herätä Nellan kanssa ajoissa ja sitten jaksaa mennä muskariin asti. ;) Kivaa mennä sinne taas, kun viime viikolla ei tuon hirveän taudin takia viittitty mennä vaikka oltiin hyvävointisia jo torstaina. Ei haluttu ottaa riskiä, että joku muu pikkunen(tai äiti) saisi tartunnan. Huomenna pääseekin sitten taas lauleskelemaan kunnolla! :) Ja sen lisäksi mennään vielä erään muskariäidin- ja vauvan kanssa kahville muskarin jälkeen! :) Tosi kivaa kun tutustuin häneen, kun meillä on melkeinpä täsmälleen samanikäiset vauvat. :)

Hyvää yötä kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Nella on kyllä iso vauva. En voi kuvitellakkaan että käytettäis 80 cm ennen kun vuosi on plakkarissa.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kyllä nuo farkkulegginsit/jegginssit. Pitäs ostaa neitille kanssa yhet testiin, että tykkäänkö niitä pitää vai en. :) Muutenkin kivoja löytöjä. Ja hullua tuo haalarin hinta kyllä. :O Ehkä se myyjä on vaan halunnut siitä eroon eikä miettinyt sen enempää. En keksi mitään muutakaan. Kyllähän tuosta olisi maksanut varmasti sen 5€ ainakin. Mutta hyvä sulle, kun teit mahtavan löydön. :)

    Kiva, että oot löytänyt muskarista äitikaverin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä farkkulegginseistä tosi paljon! :) Ne on Nellalla ainakin hyviä, kun on niin joustavat, kivannäköset, sopii kaiken kanssa yms. :)

      Joo toi haalari oli kyllä tosi hyvä löytö. Ehkä ollut ennen kalliimmalla myynnissä ja ei oo mennyt ja sit vaan tosiaan halus eroon. :)

      Joo se on kyl tosi kiva juttu, hänellä on kaks päivää nuorempi tyttö kun Nella. Oltiin tänään syömässä ja oli niin kivaa! :)

      Poista
  3. Meillä käytetään kanssa kokoa 80 ja ikää on nyt 9kk, tosin käytettiin jo 8kk noita samaisia :) Harva 74 menee enää päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lapset on niin erikokoisia vauvasta lähtien! :) Mä uskon myös, että noi 80cm menee pitkään vielä, ainakin hihoissa on usein kasvuvaraa. Meidän neidillä on vaan niin pullea maha, että nepparit aina kirraa monissa bodyissa. ;) Ja housutkin pitää yleensä olla tosi joustavat masusta tai sitten isompaa kokoa. Joissain vaatteissa käytetään jo 86 kokoakin.. Mutta joissain taas sitten 74 menee vallan mainiosti. Riippuu niin mitoituksesta ja mallista. :)

      Poista