Lilypie Second Birthday tickers

torstai 21. helmikuuta 2013

Me&I ja Nelly.com

Noniin, nyt sitten pääsen esittelemään ihanuuksia, joita olen tilaillut viime aikoina. Me&I- merkistä tykkään todella ja vaikka hinta kirpaiseekin, niin kyllä mä olen valmis maksamaan noista vähän enemmän. Jos niihin sitten kyllästyy ja ei halua mahdolliselle seuraavalle lapsoselle säästää, niin niistä saa käytettynäkin sievoisen summan kun myy vaikka netissä.
Myös Nelly.com:sta tuli tilailtua pari kivaa juttua taas ja osa jopa tarpeellisia. ;) Pidemmittä puheitta kuviin, ensin Me&I!


housujen kuva lainattu täältä, koska jostain syystä itse ottamistani kuvista tuli tosi valottuneita
Aivan ihanat Me&I:n uutuusmalliston pandakuosiset body ja housut eli pandas body & pants with panda in pocket. Pitkähihainen pandabody oli kyllä heti sellainen ihanuus, jonka tiesin varmasti kotiuttavani meidän Neltsulle. Suloinen ja pirteä kuosi. Bodyssa on se hyvä puoli, että sitä voi käyttää aikaisemmin hihojen takia. Hihat voi siis kääntää, ilman että saumat näytättäisi rumilta. Meillähän monesti on ongelmana juuri se, että bodyt olisivat muuten sopivia pituudelta ja leveydeltä, mutta hihat roikkuu pitkinä. Pitääkin siis usein kääntää hihoja ja joissain bodyissa saumat repsottaa rumasti esille ja käännettyinä näyttää siis tyhmältä, joten bodya ei viitsi käyttää aikaisemmin. Ja sitten voi käydäkin niin, että kun hihoista olisi sopiva, niin ei enää mahasta mene ja nepparit ei haaroissa meinaa mennä kiinni. Tässä bodyssa ei varmasti sitä ongelmaa tule. Ja koko on siis 86/92, eli ei varmaan vielä kumminkaan sopiva pituudeltakaan. :) Käyttöä odotellessa!

Noista housuista tykkäsin kanssa paljon ja nehän sopii bodyn kanssa kuin nenä päähän. Mustia housuja Nellalla on tosi vähän, joten on kiva olla sellaiset housut jotka sopivat oikeastaan kaikkien bodyjen ja paitojen kanssa. Housuissa on väreinä mustaa ja valkoista(pandassa) ja ihan pikkuriikkisen punaista. Sopii siis minkä kanssa vain. Tykkään myös siitä, että kyseisen merkin housuissa on säädeltävä resori vyötäröllä, eli menee hyvin kaikenmallisille lapsille. Myös lahkeensuissa on resorit, joka pidentää käyttöikää. Nämä housut eivät myöskään kiristä eikä purista lasta, koska ovat niin kivan väljänmalliset. Tulee varmasti olemaan kovassa käytössä!

Meille kotiutui myös uusi pipo Me&I:lta, mutta ei tästä uudesta mallistosta vaan myyjän kätköissä ollut toissakevään malliston wallymedallions- pipo(pinkki/oranssi), koko 1. Aivan ihana! Tässäpä kuvia ja myös kokeilua Nellalle:

Vähän on vielä iso, mutta kun käyttää kypäräpipon kanssa ja kääntää vähän reunaa niin hyvä on! :)

Näytti sen verran isolta, että kokeilinpas omaankin päähän ja sopiva oli! :D Monikäyttöinen siis ;) Todella venyvää materiaalia, myyjä sanoi että tämä malli on venyvämpää kuin uuden malliston myssyt.
Aivan ihana pipo Nellalle kevääksi. :) Olenkin kaipaillut tuollaista ohuempaa, trikoista ja semmoista mitä ei ihan kaikilla näkyisi.. :)

Sitten myös olen vähän ostellut netistä käytettyjä miikkareita, tälläisiä meille kotiutui:

Schulmans dress, 74/80

Oranssipohjainen pilvibody, 86/92

Ruskeat pilvipyllyt


Semmoisia kivoja juttuja Me&I:lta. Sitten Nelly.com:n tämänkertaiset ostokset:
Name It:n harmaat ohuemmat legginsit, 80cm. Nämä ovat sellaista pehmeää ohutta kangasta. :)

LUNDMYR of Swedenin ihanat housut. Todella kivaa materiaalia ja nää on superkätevät, kun on nin pitkäikäiset. Lahkeensuissa käännettävät resorit ja myös vyötärön resori on käännettävä. Nellalle menee vieläkin ristiäislahjaksi saadut 50cm(!) saman merkkiset ja malliset housut! Eli superpitkäikäiset. Ja pesussa ei mene miksikään. Suosittelen näitä kaikille! :) Nämä ovat 80cm, veikkaan että menee Nellalle todella pitkään.
Samat housut takaa

19/21 sukkia Nellalle, toivottavasti olisivat hyvälaatuisia. H&M:n sukkia en kyllä enää ainakaan aio ostaa, kun menevät ensimmäisessä pesussa ihan nukkaantuneiksi ja hirveästi tulee ihan sellaista nyppyä, mitä luulisi tulevan vasta AINAKIN kymmenen pesun jälkeen vasta! Ärsyttävää ja ruman näköistä. Monien muidenkin merkkien sukat nyppääntyvät samalla tavalla, joten nyt ajattelin kokeilla ihan uutta merkkiä.
Sellaisia ostoksia tällä kertaa, huh! :) Oliko kyseiset vaatteet/mallistot/merkit teille tuttuja ja inhokkeja vai suosikkeja? :)

Apua pitäisi varmaan maksaa tuo laskukasakin tuosta pois jossain vaiheessa....


 IHANAA VIIKONLOPUN ALKUA KAIKILLE! <3


ps...Mitä tykkäätte uudesta bannerista? :)

8 kommenttia:

  1. Voi mua harmittaa että toi ihana Schulmans dress jäi ostamatta! Meillä on ne leggarit ja takki, mut ei mekkoa :(
    Ja lundmyrin vaatteet on ihania, oon ostanut niitä laivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! :) Meillä ei oo muita siitä kun se tuo mekko.. :) Ne leggarit ja takki on kyllä kanssa ihania!
      Jeb, ne on kivoja!

      Poista
    2. Käy kattomassa Facebookissa Sydänpyllyt- ryhmästä, jos saisit käytettynä ostettua tuon mekon :) Tai sitten Me&I- huutokaupasta Facebookissa. :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja. :) Tuo panda-body on munkin suosikki! Mutta en raaski sitä kyllä ostaa. Äiti varmaan sen mulle (siis alisalle :D) ostaa jossain vaiheessa. Mää en ookkaan noita lundmyryn vaatteita juurikaan katellu. Merkkinä tuttu, mutta muuten en tiiäkkään. Ompas jännä miten pitkään kestää noi vaatteet. Pitääpäs kahtoa niitä tarkemminkin. :) Onko sulla kokemusta niitten muista vaatteista? Että onko ne yhtä pitkäikäsiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olihan se vähän hintava, mutta varmasti hintansa veroinen kun siitä saa käytettynäkin hyvän hinnan kun myy eteenpäin. ;) Jos vaikka ostat netistä käytettynä jossain vaiheessa? :)

      Mun tietääkseni Lundmyrin vaatteet on kaikki yhtä hyvälaatuisia ja pitkäikäisiä. Myös bodyt, nimittäin niissä on lisäpala haaroissa, eli siis lisänepparit niin menee aikaisemmin/pidempään. :) Suosittelen tutustumaan! Niitä saa välillä tosi edullisesti, vaikka muuten ovatkin vähän kalliimpia.
      Mene katsomaan vaikka täältä lisää: http://fi.babyshop.com/lundmyr-of-sweden/s/301

      Poista
    2. ja myös muun malliset Lundmyrin housut on yhtä pitkäikäisiä. :)

      Poista
  3. Tunika ja pipo on mun lempparit! :) Banneri on kiva, ja ööö mitä muuta. Lundmyrin housut on niin siistit! Harmittaa etten itekki tilannu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Joo niin on, mutta kyllähän sä vielä voit ostaa. :)

      Poista